vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« on: January 16, 2015, 04:56:15 PM » |
|
Salutare prieteni iubitori ai ciobanescului german! De anul acesta o sa va bucur cu puii din noua canisa vom WOLKENSCHLAG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: January 24, 2015, 12:13:08 AM » |
|
La 21 de luni este o femela de care ti-e foarte greu sa te mai desparti!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #2 on: January 24, 2015, 12:37:42 AM » |
|
Ce ai vrut sa zici cu asta?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: January 24, 2015, 12:27:02 PM » |
|
Ce ai vrut sa zici cu asta?
Ciao, cand am afirmat ca-ti este foarte greu sa te mai desparti de Afra, am facut-o pentru ca in tot acest timp de cand este la mine aceasta femela a devenit prietenul, partenerul, aparatorul, nu doar cainele meu. Pentru acest devotament, pentru temperamentul si liniile de sange pe care le are aceasta femela, va pleca de la mine doar dupa ce va face cel putin doua serii de pui aici. Toate bune, Potok! Felicit pe aceasta cale crescatorii din spate, care au facut posibila obtinerea acestui superb exemplar de ciobanesc german!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #4 on: January 24, 2015, 06:52:22 PM » |
|
Am inteles, totusi e foarte ciudat afirmatia ta. Inca nici nu a fatat la tine si tu deja planuiesti sa dai.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kyolth
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: January 24, 2015, 07:33:18 PM » |
|
Bafta cu canisa !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #6 on: January 24, 2015, 08:31:02 PM » |
|
Am inteles, totusi e foarte ciudat afirmatia ta. Inca nici nu a fatat la tine si tu deja planuiesti sa dai....  In ce sens este "ciudat"? Afirmatia a fost facuta in urma ofertelor primite pentru a o da mai departe altor crescatori, care la fel ca si noi cei din Romania urmaresc metodologia aplicarii aspectului chinotehnic, adica reproductia, selectia si ameliorarea cainilor din aceasta rasa. Cu toate ca si ei sunt crescatori adevarati care nu se joaca si nu glumesc in privinta dragostei, pasiunii si responsabilitatii pe care si-au luat-o in ceea ce priveste viata fericita si bunastarea cainilor lor, planul meu de viitor cu R C Afra este altul. Cat timp va fi la mine, pentru cele doua cuiburi amintite mai sus, voi selecta pana o sa gasesc un mascul potrivit genotipic si unul fenotipic cu care sa aduca pe lume pui frumosi si sanatosi, precum acel ideal descris de " standard". Nu-i deloc usoara aceasta munca de selectie si ameliorare practicata de adevaratii crescatori dar satisfactiile sunt pe masura cand in urma montelor de calitate, "gandite" cel putin teoretic intrucat nu trebuie sa uitam ca genetica este o mare probabilitate, obtii pui atat de frumosi, corecti anatomic care se regasesc pe podiumurile chinologice. Mult succes celor ce urmaresc aceasta cauza!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andreiu2011
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: January 24, 2015, 09:32:10 PM » |
|
In ce sens este "ciudat"?
Afirmatia a fost facuta in urma ofertelor primite pentru a o da mai departe altor crescatori, care la fel ca si noi cei din Romania urmaresc metodologia aplicarii aspectului chinotehnic, adica reproductia, selectia si ameliorarea cainilor din aceasta rasa. Cu toate ca si ei sunt crescatori adevarati care nu se joaca si nu glumesc in privinta dragostei, pasiunii si responsabilitatii pe care si-au luat-o in ceea ce priveste viata fericita si bunastarea cainilor lor, planul meu de viitor cu R C Afra este altul. Cat timp va fi la mine, pentru cele doua cuiburi amintite mai sus, voi selecta pana o sa gasesc un mascul potrivit genotipic si unul fenotipic cu care sa aduca pe lume pui frumosi si sanatosi, precum acel ideal descris de "standard". Nu-i deloc usoara aceasta munca de selectie si ameliorare practicata de adevaratii crescatori dar satisfactiile sunt pe masura cand in urma montelor de calitate, "gandite" cel putin teoretic intrucat nu trebuie sa uitam ca genetica este o mare probabilitate, obtii pui atat de frumosi, corecti anatomic care se regasesc pe podiumurile chinologice.
Mult succes celor ce urmaresc aceasta cauza!
Uitandu-ma pe link-ul cu pedigree`ul observ ca nu este trecut testul de displazie.Aceasta femela are testul facut inainte de a fi reprodusa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: January 25, 2015, 12:41:59 AM » |
|
Uitandu-ma pe link-ul cu pedigree`ul observ ca nu este trecut testul de displazie.Aceasta femela are testul facut inainte de a fi reprodusa?
Toti puii din canisa vom Wolkenschlag se vor remarca prin valoarea fenotipica de top transmisa de parinti de valoare genetica foarte buna, ale caror teste de displazie sunt recunoscute si acceptate de SV. Nicio femela nu va fi montata inaintea efectuarii acestor teste, iar masculii vor fi dintre cei mai buni participanti la sieger. R C Afra va face prima monta dupa implinirea varstei de 2 ani, si numai dupa ce va avea toate testele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andreiu2011
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: January 25, 2015, 12:56:16 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #10 on: January 25, 2015, 11:00:00 PM » |
|
Afra deja trebuia sa aiba testele facute, dar cum vad pe facebook deja ai dat anuntul de vanzare! E frumos ce vrei si chiar doresc mult succes, dar sa nu uiti cresterea ciobanescului german nu este matematica!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: January 26, 2015, 02:23:37 AM » |
|
Afra deja trebuia sa aiba testele facute, dar cum vad pe facebook deja ai dat anuntul de vanzare! E frumos ce vrei si chiar doresc mult succes, dar sa nu uiti cresterea ciobanescului german nu este matematica!!
Stii, mi-ar placea sa-ti dau dreptate daca ti-ai intari afirmatiile si cu argumente plauzibile. Spune-ne si noua te rog "algoritmul" folosit de tine pentru a stabili termenul pana la care un caine trebuie sa aiba sau sa nu aiba testele facute. Opinia ta este un pic exagerata, avand in vedere raspunsul pe care l-am dat mai sus intrebarii lui "andreiu 2011", si anume ca R C Afra va face prima monta dupa implinirea varstei de 2 ani, si numai dupa ce va avea toate testele. Cum R C Afra a fost in calduri de curand si nu a fost montata, pana la viitoarea perioada va avea testele si doar atunci va face pui! R C Afra nu se vinde pana nu va avea doua cuiburi la mine!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #12 on: January 26, 2015, 09:14:11 AM » |
|
Stii, mi-ar placea sa-ti dau dreptate daca ti-ai intari afirmatiile si cu argumente plauzibile. Spune-ne si noua te rog "algoritmul" folosit de tine pentru a stabili termenul pana la care un caine trebuie sa aiba sau sa nu aiba testele facute.
Opinia ta este un pic exagerata, avand in vedere raspunsul pe care l-am dat mai sus intrebarii lui "andreiu 2011", si anume ca R C Afra va face prima monta dupa implinirea varstei de 2 ani, si numai dupa ce va avea toate testele. Cum R C Afra a fost in calduri de curand si nu a fost montata, pana la viitoarea perioada va avea testele si doar atunci va face pui!
R C Afra nu se vinde pana nu va avea doua cuiburi la mine!
Ata nu eu am scris pe facebook : "☆ ☆ ☆ F O R S A L E ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ Razvanis Canis AFRA ☆ ☆ ☆ Top Progeny 2XVA1 REMO LINE & 2X VA1(CN) Furbo degli Achei Born: 20/03/13 " Nu este nici un algoritm am zis asta nu e matematica! Daca era la tine de mic atunici dupa 1 an trebuia sa le faci, daca ai luat recent cainele si nu avea teste primul lucru trebuia sa fie sa le faci testele si dupa aia platesti cainele. Tu planuiesti doua cuiburi dar nici nu stii daca femela e sanatoasa. E interesant ... Eu nu vreau sa cert cu tine incerc sa-ti explic ca fenomenul, si sfatul meu este sa faci monta daca e sanatoasa femela in tara vezi ce iti da femela si dupa aia alegi caini cu nume si mai ales care prieste la femela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: January 26, 2015, 11:01:22 PM » |
|
Ata nu eu am scris pe facebook : "☆ ☆ ☆ F O R S A L E ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ Razvanis Canis AFRA ☆ ☆ ☆ Top Progeny 2XVA1 REMO LINE & 2X VA1(CN) Furbo degli Achei Born: 20/03/13 "
Nu este nici un algoritm am zis asta nu e matematica! Daca era la tine de mic atunici dupa 1 an trebuia sa le faci, daca ai luat recent cainele si nu avea teste primul lucru trebuia sa fie sa le faci testele si dupa aia platesti cainele. Tu planuiesti doua cuiburi dar nici nu stii daca femela e sanatoasa. E interesant ... Eu nu vreau sa cert cu tine incerc sa-ti explic ca fenomenul, si sfatul meu este sa faci monta daca e sanatoasa femela in tara vezi ce iti da femela si dupa aia alegi caini cu nume si mai ales care prieste la femela.
TU DE CE NU MA CREZI CAND ITI SPUN CA AFRA NU SE VINDE!?! O SA VEZI PROBABIL ANUNTURI IN GENUL ACELUIA DE PE FACEBOOK PROMOVATE PE FOARTE MULTE SITE-URI, DAR AFRA NU SE VINDE! NU MAI SUNT VALABILE! MULTUMESC PENTRU SFATUL LEGAT DE MONTE, INSA AVEM VIZIUNI DIFERITE IN PRIVINTA LOR. NU SUNT ADEPTUL TESTARII APTITUDINILOR FEMELEI CU O PRIMA MONTA "LA PLESNEALA". DE AR FI IN TARA ACEI MASCULI, ATUNCI CU SIGURANTA NU AS MAI MERGE MII DE KM PANA LA EI, SI AS FACE MONTE CU PLACERE AICI, IN TARA MEA. SI SUNT SI ALTI CRESCATORI CARE AR PROCEDA LA FEL, INSA MAI AVEM NEVOIE DE PUTINA RABDARE PANA CE VOM AJUNGE SA DETINEM ASEMENEA EXEMPLARE SI IN ROMANIA. IMI DORESC SA VINA CAT MAI CURAND ZIUA ACEEA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #14 on: January 27, 2015, 11:21:27 AM » |
|
TU DE CE NU MA CREZI CAND ITI SPUN CA AFRA NU SE VINDE!?! O SA VEZI PROBABIL ANUNTURI IN GENUL ACELUIA DE PE FACEBOOK PROMOVATE PE FOARTE MULTE SITE-URI, DAR AFRA NU SE VINDE! NU MAI SUNT VALABILE! MULTUMESC PENTRU SFATUL LEGAT DE MONTE, INSA AVEM VIZIUNI DIFERITE IN PRIVINTA LOR. NU SUNT ADEPTUL TESTARII APTITUDINILOR FEMELEI CU O PRIMA MONTA "LA PLESNEALA". DE AR FI IN TARA ACEI MASCULI, ATUNCI CU SIGURANTA NU AS MAI MERGE MII DE KM PANA LA EI, SI AS FACE MONTE CU PLACERE AICI, IN TARA MEA. SI SUNT SI ALTI CRESCATORI CARE AR PROCEDA LA FEL, INSA MAI AVEM NEVOIE DE PUTINA RABDARE PANA CE VOM AJUNGE SA DETINEM ASEMENEA EXEMPLARE SI IN ROMANIA. IMI DORESC SA VINA CAT MAI CURAND ZIUA ACEEA!
Hai sa pui altcumva intrebare cati dintre crescatori care au facut monte cu caini de top din strainatate au optinut pui valorosi. Iti zic sunt foarte foarte putini. Cu asta vreau sa-ti spun ca nu valoare cainelui conteaza, trebuie sa stii cainele respectiv cu ce te ajuta, si depinde ce vrei sa faci cu pui. Trebuie sa ai si un sac de noroc pe langa asta. Caini sunt de ex: Cupidon, Figo, Niky, Kato, Hanno, Casimir, Layon, Erol, Illo, Perfect
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|