Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 12:47:40 AM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Anunturi
:
SiegerShow 2015 in Nurnberg
Home
Web Site
Help
Search
Calendar
Login
Register
Forum ciobanesc german
>
General
>
Sanatate
(Moderator:
Ariana
) >
Nu stiu ce are, si nici medicii nu prea stiu
Pages: [
1
]
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: Nu stiu ce are, si nici medicii nu prea stiu (Read 1113 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
micutu82
Newbie
Nu stiu ce are, si nici medicii nu prea stiu
«
on:
February 13, 2015, 04:04:42 PM »
Buna ziua,
Am si eu o problema majora cu ciobanescul meu care are 11 ani. Pana acum o saptamana jumate totul a fost perfect. Acum este intr-un declin total si cei din jurul meu ma bat la cap sa-l eutanasiez doar ca nu stiu ce are. Acu o saptamana jumate a avut diaree...si a vomat cum o mai face orice caine de 3 ori pe an. Dupa 2 zile iarasi a vomat si a avut diaree. Am fost cu el la medic si chiar acolo a avut iar scaun si a fost cu sange inchis la culoare deci digerat. Am inceput tratamentul pt congestie intestinala trecandu-l pe perfuzie. Dupa 2 zile a inceput sa nu mai faca cu sange, avand scaun normal dar nu mai vrea sub nicio forma sa manance si este foarte, foarte obosit. Face 2 pasi si se aseaza, gafaie si asa mai departe. Intr-o seara am fost cu el la o clinica nonstop (nu stiam ca cea de la facultate este non stop) si acolo mi-au facut analize de sange (hemoleucograma). Doctorita de acolo era foarte.."agresiva" cu mine ca ea se apuca sa-i faca punctie ca are lichid in torace si in abdomen si ca moare cainele. Am refuzat acest lucru si a doua zi am fost cu el la medicul lui. Intai am facut niste analize si a rezultat ALT-ul mare dar ceilalti indici pentru ficat au iesit buni. M-a trimis la ecografie. In urma ecografiei a rezultat un ficat marit dar forma omogena fara formatiuni...In schimb a iesit splina marita cu contur neregulat cu arii discret hipoecogene, cu vascularitate splenica ectaziata. I-a facut o punctie la putinul lichid pe care-l are in abdomen si la acel rezultat nu au iesit celule neoplazice. Mai zice in rezultat ca celulele sunt rotunde iritate usor displazice.
M-am intors iar la medicul lui si mi-a zis ca nu prea am decat doua variante. Ori eutanasiere ori sa incercam sa-i scoatem splina. Eventual sa-l deschidem sa vedem daca exista sau nu ceva tumoral. Am inteles de la mai multi doctori ca daca in lichidul analizat n-au gasit celule neoplazice nu inseamna ca nu exista.
Am zis inainte sa sa fac alegerea sa ma duc cu el si la cardiologie. Am fost si acolo, mi s-a spus ca e cardiomiopatie (nu stiu daca am scris corect) si ca lichidul este de la ficat. Inima nu pompeaza bine, ficatul inmagazineaza sange si pt ca este ca un burete poros, sangele trece prin pori intrand in abdomen. Dar asta nu exclude si o problema de la splina. Lichid in torace nu are
Am inceput de 2 zile tratamentul prescris de cardiolog si nu am imbunatatiri.
Mananca 6-7 cubulete de vita pe zi, si bea apa ceea ce este bine. Dar nu poate face decat 2-3 pasi si apoi gafaie si se aseaza si nu mai vrea nici in ruptul capului sa se mai ridice. De urinat urineaza, scaunul e ok.
Nu stiu ce sa mai fac dar nu vreau sa-l eutanasiez pe ideea ca nu stiu ce are si sigur sufera si mai bine sa nu sufere. V-as atasa si arhiva cu analizele dar nu stiu cum.
Va multumesc
Pages: [
1
]
Go Up
Print
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
Membri