Forum ciobanesc german
August 29, 2015, 12:37:50 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Brit Care superpremium-Pareri  (Read 1259 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Edgar1988
Newbie
*

« on: March 31, 2015, 07:40:19 PM »

Buna ziua,

Dupa ce se gata acum Eukanuba nu stiu cu ce hrana sa continui si pe o perioada lunga de timp,nu vreau sa mai ii schimb mancare tot la 2 luni,vreau sa aleg o mancare buna superpremium pana in 200 de lei macar 12 kg si asta sa ii dau tot timpul.

Momentan ma gandesc la :

http://www.emag.ro/hrana-pentru-caini-brit-care-super-premium-junior-large-12kg-1100101/pd/DVKFJBBBM/

Pretul bun 40+ % carne arata OK,28% proteina si 14% grasime,Eukanuba nu ma multumeste pentru ca nu mi se pare ca imi creste cainele,Pro Plan PLA numai ii dau ca se face prea mare are 35% proteina e prea mult.

Astept niste pareri despre ce mancare recomandati calitate pret sa ii dau  meu.

Mentionez ca nu ma intereseaza sa aibe glucosamina sau calciu sau una alta pentru ca nu vreau sa dau bani in plus pentru asta,cainele meu primeste separat vitaminele si suplimentele pentru articulatii,in functie de ce are nevoie si ce imi spune veterinarul.
ioanna43
Newbie
*

« Reply #1 on: March 31, 2015, 09:19:34 PM »

Buna seara,

Eu ii dau cainelui meu Brit Care de 2 ani si ii merge foarte bine. De fapt, este singura mancare pe care a tolerat-o ( am incercat si Royal Canin, Bosch, Acana, Orijen, Alleva si de la fiecare ori facea moale, ori slabea exagerat de mult). I-am dat mai intai varianta cu miel si orez, iar cand a inceput sa faca mofturi, am trecut la sortimentul cu somon si cartofi si ii place tare mult. Ceea ce am mai observat este ca atunci cand deschid sacul, miros tare bine boabele...probabil de asta le mananca cu atata pofta.
Maro
Jr. Member
**

« Reply #2 on: April 26, 2015, 03:55:22 PM »

Buna, eu îi dau câinelui meu Brit care junior large breed, o mănâncă cu pofta, dar are scaun  foarte inchis la culoare, aproape  negru. E normal?
Thara
Global Moderator

« Reply #3 on: April 26, 2015, 04:06:16 PM »

Buna, eu îi dau câinelui meu Brit care junior large breed, o mănâncă cu pofta, dar are scaun  foarte inchis la culoare, aproape  negru. E normal?
Boabele de Brit Care junior large breed sunt inchise la culoare, asa-i? Asta ar putea fi o cauza.
Maro
Jr. Member
**

« Reply #4 on: April 26, 2015, 08:26:18 PM »

Intradevar sunt destul de inchise la culoare
Edgar1988
Newbie
*

« Reply #5 on: April 27, 2015, 08:48:12 AM »

Eu am vazut ca unele firme au si carne proaspata iar pe alea cainele meu le "hapaie"....Am decis intr-un final sa cumpar Biomill Junior Maxi deja ii dau de o luna si o saptamana si ii merge foarte bine cainelui.Numa bine nu trebuie nimica peste ele ca ii plac tot timpul nu ii dau nici un fel de mancare pe langa asta(decat un ou saptamanal) si pretul se pare a fi unul cistit:

http://pentruanimale.ro/hrana-uscata-caini/biomill-breeders-junior-maxi-20-kg.html
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: April 27, 2015, 01:22:56 PM »

Totusi cantitatea de carne proaspata e de 4,4% din cei 28% carne deci cam 1% din total ceea ce e infim. Dar nu asta e important ci faptul ca are proteine de soia care solicita sistemul digestiv al cainelui.  Si ce e mai grav e ca soia este alergenica. Deci poti spune despre o hrana ca e buna dupa cel putin un an si asta inseamna sa -i faci analize la ficat si rinichi.
Ribery
Newbie
*

« Reply #7 on: April 27, 2015, 02:26:15 PM »

Tot Brit Care Junior Large ii dau si eu catelului meu. Trecere facuta de la Royal. Dupa trecerea la Brit am scapat de unele probleme capatate de la Royal: niste zone unde nu ii mai crestea par (un fel de eczeme) si negreli foarte suparatoare din urechi. Se simte bine cu Brit Care Smiley
sunny22hd
Jr. Member
**

« Reply #8 on: May 28, 2015, 08:44:43 PM »

Eu i-am dat numai Brit de cand o am pe Mara dar de 3 saci nu prea o mai mananca calumea. Am observat ca si boabele sunt mai deschise la culoare. A mai patit cineva?

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
sunny22hd
Jr. Member
**

« Reply #9 on: May 28, 2015, 08:47:48 PM »

Buna. I-am dat numai Brit la Mara de cand o am dar de 3 saci nu prea o mai mananca calumea. Am observat ca si boabele sunt mai deschise la culoare. A mai patit cineva? Ma bate gandul sa trec pe DogChow

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

reclama