Forum ciobanesc german
June 07, 2017, 04:31:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 15   Go Down
  Print  
Author Topic: DISPLAZIA - masuri concrete  (Read 56544 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
amn
Sr. Member

« Reply #15 on: November 14, 2006, 10:30:07 AM »

GRIMM ARE 1AN SI 10 LUNI, A FOST PREZENTAT LA CAMPIONAT, LA DORINTA FIULUI MEU, CA UN ULTIM CONCURS, AM CONSIDERATO CA O RETRAGERE. IN CAZUL LUI NU ESTE VORBA DE O UZURA A ARTICULATILOR. MARTURIE SUNT CELE DOUA RADIOGRAFII FACUTE UN LA DEVA DE CATRE DR. NEDELCU SI A DOUA LA MAKO
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #16 on: November 14, 2006, 10:31:55 AM »

Si cu ce grad de displazie a fost diagnosticat ?

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
amn
Sr. Member

« Reply #17 on: November 14, 2006, 10:34:39 AM »

ULTIMUL GRAD LA SOLDUL STANG
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #18 on: November 14, 2006, 10:50:15 AM »

Mihai (amn), fiul Ginei Janhohe, GRIMM vom HAUS BARDER are probleme cardiace Huh pe langa displazie Huh Ma indoiesc, dupa felul in care alerga in expozitii. Nici un exemplar din acel cuib nu mi-e cunoscut sa fi avut.
Oricum, reclama veche a canisei mele "garantam in CAZUL DISPLAZIEI" care a fost rastalmacita de Sorin Dragomir in media, pt a ma ataca, e valabila, dupa cum ti-am promis si in cazul tau. Vei primi un pui mascul gratis in schimb.
Are Funny v. HAUS BARDER, fiica de Iff si Gina, acum in posesia lui Marius Bleoca la Medias, mama puiului oferit de mine doamnei Babau, probleme cardiace Huh?   NU !!!! A alergat in expo si e in cea mai buna forma.
Problemele Ginei cardiace, au aparut (daca au aparut-nu stiu, nu eu i-am facut controale) dupa ce femela "a plecat de la mine".
Te inteleg, esti suparat, GRIMM era f.promitator.
Desi nu sunt adeptul consangvinizarilor multe, fiindca pe liniile Iff si Gina nu erau multe, am incercat o consangvinizare stransa (2-3 cea mai stransa permisa SV) pe Nicki Wildsteiger Land, femela ce mie, personal, mi-a placut f. mult (dar si altora, fiind VA 2 BSZS Germania), sperand sa obtin un mascul ce sa reproduca femele foarte bune.....
El este GRIMM, si daca n-ai fi avut TARIA SI CORECTITUDINEA nemteasca, ce nu o au ceilalti in tara, sa-l declari singur DISPLAZIC , te-ai fi IMBOGATIT din monte !!!!!
BRAVO MIHAI ADAM DIN DEVA !!!!! Urmati-i exemplul.......

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #19 on: November 14, 2006, 01:04:39 PM »

o corectie fara suparare:
puiul nu este gratis. e garantie. Smiley
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #20 on: November 14, 2006, 01:10:33 PM »

OK, stilgar, RETRACTEZ. Puiul e garantie, nu e gratis !

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #21 on: November 14, 2006, 01:37:59 PM »

Examenele de displazie se efectueaza pana la varsta de 5-6 ani, dupa aceea rezultatul lor nu mai este concludent!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #22 on: November 14, 2006, 01:45:45 PM »

Der Gebrauchshund, ma refeream la procentajele SV referitoare la cainii cu SZ, pedigree nemtesc. La noi, ce statistica s-ar putea face ?
Bogdan N, ajuta-ma, te rog, stiu ca ai o "mare baza de date".
Tot ce e legat de caini, eu am la Hunedoara !
E vorba de procentul anual declarat de SV, de caini displazici, procent ce s-a ameliorat constant in ultimii ani. Imi aduc vag aminte, dar nu vreau sa spun prostii.

vom haus selia
Hero Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #23 on: November 14, 2006, 01:55:16 PM »

Bravo , Bravo  nu este cu auto declarare ca scapam de problema DISPLAZIE,
Pseudo crescatorii “op”scuze am gresit  iubitori ai rasei care nu sunt comercianti de CG (ca mine ) ei fac numai de dragul  CG,curios,vand pui mai scupi decat ai mei, isi imperecheaza   femelele   stiind ca au displazie.
Aici la Timisoara sunt doi IUBITORI AI RASEI, care la fiecare 6 luni reproduce cu femele super displazice.
LA MINE ACASA AU AVUT VESTEA CA FEMELELE SUNT  DISPLAZICE, AU TRIMIS FEMELE  IN GERMANIA  SI ERAU LA MINE LA MASA CAND AU FOST  SUNATI  CA SA  LI SE  CONFIRME REZULTATUL.

IN INTERESUL  CG TREBUIE PUBLIC DENUNCIATI  ACESTI  “IUBITORI”   CARE NUMAI DE DRAG PRODUC PUI, CEL MAI GRAV E CA IMPERECHEAZA DOI FRATI  VITREGI  AMANDOI CU DISPLAZIE, NU INTELEG CUM A PRIMIT PEDIGREE.

NORMAL  NU SUNT COMERCIANTI  ,EI SUNT CORECTI  SI NU TRAG TEPE?HuhHuhHuhHuh

NU , PROBLEMA  E CA IN RO,  CRESCATORII NU SUNTEM VEZUTI CA IN OCCIDENT  CA NISTE PROFESIONISTI AI RASAEI  AICI SUNTEM VAZUTI CA COMERCIANTI.

CUM POTI SA INVESTESTI IN AMELIORAREA RASEI  DACA NU INCASEZI  IN VANZAREA  PUILOR.
CONTROL DISPLAZIC  IN GERMANIA COSTA IN JUR DE 500 EURO+RESTUL.
Multi au inceput cu idea de a deveni crescatori si s-au pierdut pe drum, de ce.

Crescatoru este un adevarat  profesionist care si-a dedicat  la  CG.
Care a renuntat la multe foarte multe pentru pasiunea  sa .
Merita respect  si lauda.

P.S.

Eu personal nu garantez displazia, imperecand numai CG liberi  de displazie proveniti din familii toti liberi de displazie consider ca am lucrat correct si o eventuala displazie este numai un accident.
Intrebarea e : cand eu am vandut un pui la 300 euro nascuti din parinti cu selectie si acesti pui devin mari campioni cu o valoare economica destul de … cumparatorul  imi da mie ca , crescator un bonus pentru  realizarea acelui campion.
Va raspund eu , nu, nu primesc nimic, nici un bonus
vom haus selia
Hero Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #24 on: November 14, 2006, 01:59:24 PM »

Examenele de displazie se efectueaza pana la varsta de 5-6 ani, dupa aceea rezultatul lor nu mai este concludent!

Absolut fals.
Eu am radiografiat cainii , chiar anu asta, o fica a lui Elio si a iesit normal .
E adevarat ca in unele cazuri un caine liber de displazie poate sa numai fie corespunzator, dar foarte rar.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #25 on: November 14, 2006, 02:06:29 PM »

Absolut fals.
Eu am radiografiat cainii , chiar anu asta, o fica a lui Elio si a iesit normal .
E adevarat ca in unele cazuri un caine liber de displazie poate sa numai fie corespunzator, dar foarte rar.

La un caine care a lucrat mult, se poate ca la 6-7 ani sa aiba probleme la articulatii care sa apara pe radiografie ?
Daca da atunci intradevar radiografiile la varsta asta nu pot fi concludente cu privire la factorului genetic din acel caine.
Daca nu ....

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #26 on: November 14, 2006, 02:40:30 PM »

pai domnule Giovvani(sper ca am scris corect-daca nu imi cer scuze)
va intreb : daca vindeti un pui cu 300 de euro care ajunge fara valoare- dvs oferiti compensatii?
compensatii aveti sunt sigur. numele de canisa pe care il poarta un caine este o mare publicitate, implicatiil fiind mult mai profunde- repetarea montei etc. asta ca raspuns la intrebarea dvs.
de ce nu faceti un bine rasei si sa denuntai dvs primul pe cei care ii cunoasteti ca produc pui din parinti cu displazie dovedita?
toata lumea stie dar nimeni nu vorbeste.
o fi ca in biblie cel fara de pacat sa arunce primul piatra?!?! Cheesy
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #27 on: November 14, 2006, 02:52:09 PM »

Mai avem o categorie de crescatori .
Aceia care nici macar nu fac testul de displazie !

MEMBRU ARCG!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #28 on: November 14, 2006, 03:09:37 PM »

Absolut fals.

Cred ca ai inteles gresit.
Cand am scris ca testele la caini mai in varsta de 6 ani nu mai sunt concludente inseamna ca daca un caine mai in varsta prezinta la radiografiere un grad de displazie care depaseste gradul maxim admis pt. reproductie, acesta nu mai este concludent si nu se mai tine seama de el.
Evident acel caine trebuie ca la varsta de 2, respectiv 4 ani sa fi avut un grad de displazie certificat care sa-i confere dreptul la selectie si la reproductie!

Cu alte cuvinte:
Un caine care are selectie....KKl1 pe viata, se prezinta dupa varsta de 6 ani la radiografie si este "gasit" cu grad de displazie depasit.....asta nu mai conteaza nici la KKl, nici la ZW-ul puilor!

Daca un caine se prezinta dupa varsta de 6 ani la radiografie .....si gradul de displazie este inca in limitele admise......felicitari......cu atat mai bine!
amn
Sr. Member

« Reply #29 on: November 14, 2006, 03:10:18 PM »

Liviule eu nu te invinovatesc pe tine sau pe Iff, eu recunosc ca detin un caine displazic si nu am de gand sa montez cu el. iar daca l-am prezentat in expo pana acum a fost pe cheltuiala mea stiind ca dupa doi an .. si nu ma poate invinovatii nimeni.
si totusi nu am intales bine "garantie" sau "gratis"
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 15   Go Up
  Print  

Jump to: