Bravo , Bravo nu este cu auto declarare ca scapam de problema DISPLAZIE,
Pseudo crescatorii “opâ€scuze am gresit iubitori ai rasei care nu sunt comercianti de CG (ca mine ) ei fac numai de dragul CG,curios,vand pui mai scupi decat ai mei, isi imperecheaza femelele stiind ca au displazie.
Aici la Timisoara sunt doi IUBITORI AI RASEI, care la fiecare 6 luni reproduce cu femele super displazice.
LA MINE ACASA AU AVUT VESTEA CA FEMELELE SUNT DISPLAZICE, AU TRIMIS FEMELE IN GERMANIA SI ERAU LA MINE LA MASA CAND AU FOST SUNATI CA SA LI SE CONFIRME REZULTATUL.
IN INTERESUL CG TREBUIE PUBLIC DENUNCIATI ACESTI “IUBITORI†CARE NUMAI DE DRAG PRODUC PUI, CEL MAI GRAV E CA IMPERECHEAZA DOI FRATI VITREGI AMANDOI CU DISPLAZIE, NU INTELEG CUM A PRIMIT PEDIGREE.
NORMAL NU SUNT COMERCIANTI ,EI SUNT CORECTI SI NU TRAG TEPE?

NU , PROBLEMA E CA IN RO, CRESCATORII NU SUNTEM VEZUTI CA IN OCCIDENT CA NISTE PROFESIONISTI AI RASAEI AICI SUNTEM VAZUTI CA COMERCIANTI.
CUM POTI SA INVESTESTI IN AMELIORAREA RASEI DACA NU INCASEZI IN VANZAREA PUILOR.
CONTROL DISPLAZIC IN GERMANIA COSTA IN JUR DE 500 EURO+RESTUL.
Multi au inceput cu idea de a deveni crescatori si s-au pierdut pe drum, de ce.
Crescatoru este un adevarat profesionist care si-a dedicat la CG.
Care a renuntat la multe foarte multe pentru pasiunea sa .
Merita respect si lauda.
P.S.
Eu personal nu garantez displazia, imperecand numai CG liberi de displazie proveniti din familii toti liberi de displazie consider ca am lucrat correct si o eventuala displazie este numai un accident.
Intrebarea e : cand eu am vandut un pui la 300 euro nascuti din parinti cu selectie si acesti pui devin mari campioni cu o valoare economica destul de … cumparatorul imi da mie ca , crescator un bonus pentru realizarea acelui campion.
Va raspund eu , nu, nu primesc nimic, nici un bonus