Forum ciobanesc german
June 07, 2017, 05:35:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15   Go Down
  Print  
Author Topic: DISPLAZIA - masuri concrete  (Read 56551 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #195 on: December 14, 2008, 11:16:42 PM »

Da, calciul e medicamentul revolutionar pentru tratarea displaziei de sold...

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
kike
Hero Member

Diana v Haus Mofli & Argus di Ca San Marco

« Reply #196 on: December 14, 2008, 11:30:00 PM »

calciu le rezolva pe toate  Laughing .saracu caine a primit calciu la greu . mai bine te ai duce la Bucuresti sa i faci o radiografi kalumea ( eu ti as recomanda Marco Vet ul) si vezi atunci daca are sau nu.

R.I.P Oscar...nu te vom uita niciodata
dux
Hero Member

« Reply #197 on: December 15, 2008, 12:43:45 AM »

o gluma de mos craciun. Laughing Laughing
man
Hero Member

www.ausbruch.ro

« Reply #198 on: December 15, 2008, 09:30:26 AM »

.....dar mai intii trebuie sa-i fac radiografia....i-am tot dat toate felurile de calciu si altele pentru. articulatii dar tot ii oscileaza picioarele din spate....ii fac tratament de la 4 luni jumate si acum a facut 7 luni...dar tot degeaba ,nu vad nici o ameliorare ....

oscilatul picioarelor de spate nu are nicio treaba cu displazia. sunt f multi pui de CG cu asa ceva. marea majoritate a cazurilor se rezolva cu trecerea timpului.
halciu
Newbie
*

« Reply #199 on: December 15, 2008, 07:01:55 PM »

Am vb.la tel.saptamana trecuta cu cei de la marco vet,sa vad cand imi fac timp sa ajung pe acolo...in constanta m-am lamurit..."operatie reusita,pacient mort".Dar se vede clar radiografia la 7 luni?Momentan i-am intrerupt ratia de calciu si celelalte medicamente de ligamente si articulatii sa vedem cum o sa se simta.Vreau sa va mai intreb cum pot sa postez un filmulet cu el si niste poze...Multumesc

Lacramioara Rotaru
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #200 on: December 15, 2008, 07:23:22 PM »

imi  permit  sa  va   dau  un  sfat-  in  constanta  sint  crescatori de  ciobanesc  german  care   cred  ca  v-ar  putea consilia . incercati  sa  luati  legatura  cu  ei ,  poate  sa  vada ciinele (  in  special  acei   jareti  oscilanti  despre  care   vorbiti) uneori  sfatul   cuiva   cu   multa  experienta in  cresterea   unei  rase chiar  daca nu  de  specialitate, e  mai  valoros   .....
asta   nu  inseamna  ca  nu  va   sfatuiesc  sa  radiografiati  ciinele desi  la  virsta  de  7  luni ...oricum   va  sugerez  ca  inainte  de  a  hotari operatia   sa  aveti  opinia  mai  multor  doctori,  sa  fiti  absolut  sigur  de gradul  de  displazie si  de imbunatatirile  care trebuie  sa  apara  dupa  aceasta   operatie. din  pacate ,experienta   mea cu  unii   doctori   din  bucuresti  in privinta   displaziei  Sad......

"Adevarul nu  se  confunda intotdeauna  cu dreptatea." W.F.
halciu
Newbie
*

« Reply #201 on: December 15, 2008, 08:36:48 PM »

I-am facut o radiografie in constanta cand avea 5 luni...3 doctori mi-au spus ca radiografia  e buna,nu este nici o forma de displazie,dar catelul tot asa merge...s-ar putea sa fie si din cauza cresterii explozive
Irina2007
Hero Member

« Reply #202 on: December 15, 2008, 08:54:42 PM »

Halciu- deja ti s-a mai zis de vreo 3 ori - jaretii oscilanti nu au legatura cu displazia de sold! Cand ma doare capul nu ma operez de picioare, nu-i asa?
crb
Hero Member

« Reply #203 on: December 15, 2008, 09:04:38 PM »

I-am facut o radiografie in constanta cand avea 5 luni...3 doctori mi-au spus ca radiografia  e buna,nu este nici o forma de displazie,dar catelul tot asa merge...s-ar putea sa fie si din cauza cresterii explozive

...deci, de ce esti "fixat" pe displazie?... din ce parinti provine?...are frati, surori, diagnosticati negativ HD?...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Irina2007
Hero Member

« Reply #204 on: December 15, 2008, 11:04:47 PM »

...deci, de ce esti "fixat" pe displazie?... din ce parinti provine?...are frati, surori, diagnosticati negativ HD?...

Münchausen poate  Cheesy
halciu
Newbie
*

« Reply #205 on: December 16, 2008, 06:42:33 PM »

Da...s-ar putea sa aveti dreptate...Mama este Yagra von haus  Mofli si tatal Bruno degli Achei von haus Bura.
halciu
Newbie
*

« Reply #206 on: December 16, 2008, 06:54:20 PM »

NU au probleme nici unul,iar fratii si surorile lui deasemenea,dupa cate stiu....oricum am sa-i fac radiografia ,ca oricum este necesara ,iar apoi cred ca ar trebui si o fixatie cu d3 injectabil.Pana acum nu i-am facut d3 injectabil....i-am dat numai pastile de peste vit.a+d2(asa mi-a recomandat dr.)Am discutat cu mai multi crescatori si mi-au dat un program pentru. calciu+vit.d3 injectabil cum sa-l dau s.a.m.d......poate fi si asta o cauza,ca nu isi face fixatia cu d3....
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #207 on: December 17, 2008, 11:33:29 PM »

Cred ca Isa mea e sora cu catelul tau! pana acum 1 luna si ea era cam descentrata si ii fugeau picioarele din spate in toate partile. Acum insa vad ca s-a indreptat si merge frumos, se misca unitar. Eu i-am dat calciu , ceva vitamine si hrana uscata dar am avut grija s-o tin tot timpul cat mai slabuta , fara sa-i dau mai multa mancare decat trebuia desi ea e mereu flamanda. Ca urmare , cred , nici nu a avut o crestere exploziva.. mi-se pare chiar micuta pt 7 luni.  Santate multa catelului tau si poate vedem poze.

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
halciu
Newbie
*

« Reply #208 on: December 20, 2008, 12:21:52 AM »

Da...cred ca da.Au fost 8 sau 9 pui in cuib mi se pare.Pe al  meu il cheama Indian in pedigree ,dar eu l-am botezat OTTO.Osa-mi fac timp sa-i fac cateva poze si sa le postez pe site.Si eu i-am dat calciu si multe altele,am facut o pauza iar acum ii fac injectabil calciu, vit.C si D3 timp de 10 zile si gata...nu-l mai chinui....il las sa vad cum evolueaza in timp.
daciovi
Newbie
*

« Reply #209 on: April 21, 2009, 09:48:42 AM »

Buna ziua. Am scris la Displazie si am fost indrumata sa-i scriu lui a_yonny care din pacate a trecut printr-o experienta foarte neplacuta. Sunt in aceiasi situatie. Am o catelusa CG de 4 luni si o saptamana care are luxatie de sold (stang) in urma unui accident si trebuie sa o  operam. Te rog sa imi scri care a fost procedura si cum se simte acum catelul. Multumesc mult.
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15   Go Up
  Print  

Jump to: