wazzabi
Newbie
|
 |
« on: July 26, 2015, 09:23:52 PM » |
|
Il cheama Lord, are 7 saptamani si este noul membru al familiei. Stau la curte, pana acum am avut un catel care din pacate a decedat (avea vreo 15 ani saracul). Lord este foarte simpatic si jucaus; atasez cateva poze:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thor v Bismack
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: July 26, 2015, 09:52:09 PM » |
|
Frumos, sa-ti traiasca !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wazzabi
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: July 26, 2015, 09:54:23 PM » |
|
multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wazzabi
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: July 27, 2015, 08:43:12 PM » |
|
Nu prea stiu cum sa procedez cu mancarea: Incerc sa ii dau de mancare la ore fixe, de 3 ori pe zi. In prima zi cand l-am adus i-am pus in fata un castron cu royal canin medium junior si l-a lins. A doua zi nu a mai vrut si am muiat crochetele cu putina supa de pui. A mancat, dar cu greu. Se vedea ca nu prea ii place. Astazi i-am dat Orijen puppy. La pranz le-a devorat, i-au placut foarte mult. Acum seara (dupa vreo 6 ore in care s-a jucat, a alergat si a dormit), i-am pus castronul si a intors nasul. Oare de ce o fi atat de mofturos ? Nu prea as vrea sa ii mai pun supa peste ele, nu cred ca e bine sa il invat asa si nici castronul banuiesc ca nu e bine sa il las la dispozitie; 20 de minute cred ca e suficient. Dupa 20 de minute i l-am luat. Am auzit o gramada de povesti cu infometarea dar nu cred sa fie o solutie. Voi ce parere aveti ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nică
Full Member

I'm a GSD male named Nică
|
 |
« Reply #4 on: July 27, 2015, 10:04:09 PM » |
|
Respectă orele de hrănire cu menţinerea castronului în proximitatea câinelui (20-30 de minute). Nu mănâncă...îi oferi bolul de mâncare la următoarea masă
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shane54eric
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: July 28, 2015, 12:51:13 PM » |
|
Buna sa-ti traiasca catelul frumos si sanatos, apropo ai grija la pulverizatoarele alea ce substante au in ele ca roade tot la varsta asta pana la -6,7,8, luni rod tot ce prind .Al meu l-am gasit intr-o dimineata a gasit o punga cu otrava pt soareci pe care a imprastiat-o in toata gradina bine ca nu a mancat(oricum am fost la vet si i-am dat sare cu mustar sa vomite tot) dar de atunci am invatat lectia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wazzabi
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: July 28, 2015, 12:53:29 PM » |
|
Multumesc pentru sfat ! I le-am luat deja de acolo. Incerc sa sa ii restrictionez accesul pe unde ar putea fi periculos. Am observat ca rupe frunzele plantelor. Pe unele le mananca pe altele le scuipa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wazzabi
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: August 03, 2015, 02:35:26 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wazzabi
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: August 04, 2015, 09:06:43 PM » |
|
Se pare ca ii cam place apa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wazzabi
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: August 06, 2015, 05:21:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: August 08, 2015, 07:46:35 PM » |
|
Ce pufos e  sa-ti traiasca , nu te speria ca nu mananca e prea cald nu e mofturos dar nu il mai hranii cu royal canin citeste pe punga la ingrediente si o sa te convingi sunt topicuri despre nutritie foarte explicite. Schimbai apa foarte des puii sunt sensibili rau la caldura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wazzabi
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: August 09, 2015, 01:02:00 PM » |
|
Nu i-am mai dat Royal Canin. Acum il hranesc cu Taste of The Wild pe care le infuleca cu pofta si s-a reglat si cu scaunul. Pot sa zic ca e perfect. Respect indicatiile de pe punga cu privire la cantitatea de hrana. Ii dau 200 de grame pe zi (5 mese a cate 40 de grame). In ceea ce priveste apa, incerc sa i-o schimb cat mai des.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|