Bravo Domnilor,
Trebuie sa fiti extrem de multumiti dupa acest CM din Polonia, dar nu stiu de ce va bucurati mai tare : de rezultatele cainilor dvs sau de moartea lui Bravo?
Acest loc I dat de Babilon la clasa deschisa a umplut paharul .Nu ati suportat sa vedeti un Dial Ro cu un rezultat de exceptie sau va era frica de cateva monte in minus?
Eu sunt convins ca talentul dvs . CHINOLOGIC ( pe care nu il contesta nimeni) nu ar fi permis acest lucru.
Eu nu sunt un crescator ci un IUBITOR de CG, nu fac asta pentru bani iar participarea acestui caine ( apreciat de arbitri romani si straini) in expozitii timp de 4 ani a fost un hobby.
Ghinionul lui BRAVO a fost ca era un INVINGATOR ( care a calcat pe coada pe multa lume) lucru care intr-un final i-a adus moartea.
Bravo a murit din cauza ignorantei si a “talentul†organizatoric ( care este nul) al dlui.Presedinte Dragomir, care a uitat sa isi anunte “discipolii†ca pentru fiecare caine trebuie: cusca, lesa, zgarda si mancare.
Bravo a murit datorita faptului ca eu am permis sa fie trambalat dintr-o cusca in alta ca sa nu ramana nici un caine acasa.
Daca nu permiteam acest lucru si ar fi ramas in cusca lui poate ar fi trait.
Ma intreb daca a fost o marsavie si cand a fost pusa la cale?

??
Poate la ultima oprire de la Valcea cand Dl.Dragomir a intarziat plecarea microbuzului datorita unei discutii intre 4 ochi cu unul dintre participanti departe de urechile tuturor sau la oprirea de la Gaesti cand s-a facut transferal cainilor?

Ma mai intreb cum a reusit Bravo sa deschida cele 2 zavoare si o siguranta pe care eu personal le-am pus la ultima oprire?

??
Sa presupunem ca le-a deschis, dar cum a trecut de oblonul remorcii daca aceasta ar fi avut pus zavorul?
Se pare ca la oprirea de pe autostrada acest zavor a fost “uitat†lucru care nu s-a intamplat aproape 4000 KM!!!!!!!!!!!
De ce m-ati intrebat Dle.Dragomir daca o sa imi mai iau alt caine ? Stiati ce va urma?
Ne cunoastem de peste 20 de ani, dar respectul si prietenia mea le-ati pierdut cam pe la Km 10 acolo unde l-am gasit pe Bravo zdrobit de tiruri.
Domnilor v-ati aratat adevarata fata : ati lasat chinologia pe locul II si ati trecut interesele si banii pe locul I dar Dumnezeu e Mare , e sus, vede tot si poate va face dreptate!
Oameni buni, iubitori de CG, cascati ochi bine cand luati un caine pentru ca s-ar putea ca acel animal sa fie altul decat cel din acte.
Ganditi de doua ori cand dati o gramada de bani pe dresaj pentru ca singurele lucruri pe care le va invata cainele dvs vor fi urmatoarele:
-sa faca paza la pomul de care este legat prin parcuri;
-sa nu vomite in masina cu care este transportat in conditii mizere claie peste gramada cu alti caini.
Dupa toate acestea cainele va obtine un examen de lucru dar nu pe teren, ci prin baruri si restaurante.
Cainele va obtine rezultate bune in expozitii dar numai la clasele mici.La clasele superioare locurile I,II,III sunt deja ocupate.
Daca veti incerca sa depasiti aceasta limita , veti fi dezamagiti.
Sunt si voi ramane un fan al CG, poate voi mai participa la expozitii cu sau fara caine, dar voi urmarii si semnala toate neregulile din interiorul acestui fenomen numit: CG.
Poate dupa acest eveniment tragic se vor mai trezi si alti si poate lucrurile vor merge pe un drum bun si intr-o directie corecta.
Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, atat moral cat si material oferindu-mi pui gratis din crescatoriile proprii.
Va multumesc ca ati avut rabdare ca ati avut rabdare sa cititi aceste randuri si cu toate ca am casa mai goala si inima rupta in doua BRAVO va ramane in sufletul meu pentru ca de acolo NU IL POATE LUA NIMENI.
Pentru BRAVO sezonul cometitional s-a incheiat!!!!!
Serban Babau