Forum ciobanesc german
December 14, 2017, 06:29:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: In memoriam Electro von Dial RO  (Read 22041 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #30 on: November 13, 2006, 07:17:31 PM »

imi pare rau............
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #31 on: November 13, 2006, 11:07:49 PM »

Incredibil ce s a intamplat! Nu pot scapa de imaginea cainelui pe autostrada!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #32 on: November 13, 2006, 11:14:15 PM »

Ati primit doua oferte de pui (BRAVO ofertantilor), sfatul meu este sa luati un pui, am trecut si eu prin asta, e adevarat, nu asa cumplit cu ce vi s-a intamplat voua, si singurul lucru care mi-a alinat suferinta a fost un pui (de fapt 2) de CG !!!
Electro va dainui in inimile voastre mult timp de acum incolo, dar viata merge inainte! Nu va lasati invinsi!
Sa dea Domnul sa treceti cu bine de aceasta tragedie si fiti siguri ca Electro, acolo unde este acum, va iubeste ca si pana acum !!!!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #33 on: November 13, 2006, 11:44:02 PM »

Pt. Codrut Berbec....alias "ghost", fie el "rider" sau nu.......din partea lui Sorin

Codrut,
inteleg durerea ta dar prin ceea ce ai scris mai devreme (culpabilizand intreaga delegatie, etc.) ma obligi sa-ti raspund.
AMBII parinti ai lui Electro von Dial-Ro au fost importati de mine cu mari sacrificii financiare, pe mama lui ati primit-o PE GRATIS de la mine....... ceea ce arata ca ma interesau si in continuare ma intereseaza mai mult cainii decat alte lucruri.
Serban imi este prieten de aprox. 20 ani si EU i-am ales cainele, aducand-ul personal la voi!

In concluzie:
PE MINE MA DOARE MULT MAI MULT DECAT CREZI TU CE S-A INTAMPLAT!!!

Pt. ca nu ai fost printre participanti este bine sa afli cum s-a intamplat tragedia:
NU a existat de aceasta data "organizator". Prin bunavointa Iuliei Leca am gasit cazare si prin bunavointa lui Marian Alin (din Deva) am gasit transport. Inscrierea la expozitie cat si plata taxelor s-au realizat tot prin Iulia. Toti aveam aceleasi drepturi asupra microbuzului si toti am acceptat situatia data (lipsa celor 2 custi).
2 participanti au venit fara cusca pt. caini.....trist dar asa este la noi!
Din gentilete, Serban s-a oferit sa gazduiasca in cusca lui Electro .....alti 2 caini.....care nu aveau nici o legatura cu canisa Romano sau cu el. La fel, in cazul meu, si eu am gazduit in custile mele un caine in plus. Asa este cand pleci la drum "in gasca"......faci sacrificii ca sa mearga treaba cat mai bine!
In timpul expozitiei s-a cumparat inca o cusca noua de catre proprietarul masculului care nu a avut initial cusca.
La km 70, primii 2 caini au fost luati de catre proprietari (Stoica si Dinu) iar Electro a fost introdus in cusca noua de catre Serban. La acest popas (Ionesti) cainii mei nu au fost dati jos din custi ramanand in partea din fata a remorcii. In momentul in care s-a inchis remorca eu ma aflam in microbuz (de altfel, atat la ducere cat si la intoarcere, responsabil cu inchiderea remorcii erau cei care aveau caini "in spate", adica spre iesire si spre sursa de aer).
Cum a reusit Electro sa iasa dintr-o cusca noua si ce s-a intamplat......nu stiu....nu cred ca stie nimeni exact.
Constatarea lipsei lui Electro din cusca s-a facut la Bucuresti de catre Serban Petre si Cristina Sarbu (CT), care la prima oprire in Cotroceni se duceau sa scoata din cusca femela din Constanta.
Sunt sigur ca nimeni nu a avut intentii ascunse la adresa lui Serban sau a lui Electro....asa a vrut soarta!

P.S.
1. Chiar daca ti-ai dat afara din casa profesoara de limba romana, incearca sa fii atat de autodidact incat sa lasi macar impresia ca scrii in limba romana!
2. Daca tot esti atat de inversunat impotriva mea, poate aflii care au fost persoanele care, de obicei, mergeau fara sa plateasca nimic la expozitii (incl. la Camp. Eur. Poznan 2001).
3. Pe pagina voastra de internet va mandriti cu caini proveniti de unde? Proveniti din ce monte?

Sorin Dragomir
MATEI
Newbie
*

« Reply #34 on: November 14, 2006, 09:57:44 AM »

Initaial am vrut sa nu  mai postez, dar trebuie sa  o fac si sa multumesc tuturor celor care au vrut si vor sa ne aline suferinta!
Eu personal sunt mai mult ca sigura ca vom avea  in curand un Bravo mai mic desi acum Serban refuza ideea, dar timpul vindeca totul.........
Ce este mai mai tragic acum la noi acasa este ca pana si Matei (baietelul nostru de 1 an si 11 luni ) il cauta pe " AVO"............
Sunem mult prea obositi si mult prea suparati.......!!!!!!!!!!!!
manuelmihail
Newbie
*

« Reply #35 on: November 14, 2006, 05:15:14 PM »

SUNT PROPRIETARUL CAINELUI CARE , IMPREUNA CU O FEMELA, A STAT IN CUSCA LUI ELECTRO.NU AM AVUT CUSCA DINTR-O NEINTELEGERE, NU DIN REA VOINTA( CA ASA-I LA NOI, VORBA LUI SORIN).IMI CER IERTARE CELUI CARUIA I-AM GRESIT, SINGURUL IN FATA CARUIA SUNT VINOVAT: IARTA-MA, BRAVO! IARTA-MA CA NU AM ASIGURAT EU ,DE 10 ORI, CUSCA IN CARE AI FOST BAGAT, IARTA-MA CA I-AM LASAT SA PLECE INAINTE DE A VERIFICA,EU, CU MANA MEA, SIGURANTA DE LA REMORCA!IARTA-MA , SCUMPUL MEU, CA, IN LOC SA ANSAMBLEZ O CUSCA NOUA,DE CARE HABAR NU AVEAM CUM SE INCHIDE,NU M-AM PUS IN GENUNCHI IN FATA SOFERULUI, SA IL ROG SA TE PRIMEASCA IN MICROBUZ! PENTRU 70 DE KILOMETRI!? TE-AS FI SALVAT, CU UN EFORT ATAT DE MIC!INDOLENTA SI NEPASAREA PT FI MAI RELE DECAT O MANA CRIMINALA!
     VA ROG, OAMENI BUNI, NU MAI ACUZATI PE NIMENI!TOTI AM FOST DISTRUSI LA AFLAREA VESTII,TOTI AM SUFERIT! LASATI-L IN PACE PE SORIN,NU ARE NICI UN AMESTEC,S-A BUCURAT CAND BRAVO A CASTIGAT, SI A FOST DARAMAT DE TRISTETE CAND A VAZUT NENOROCIREA!DOMNULE BABAU, AI VAZUT CAT TIN EU LA CAINI,AS FACE ORICE SA MAI PUTEM REPARA CEVA, DAR NU SE POATE !
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #36 on: November 14, 2006, 05:30:17 PM »

Ai mare dreptate,parerea mea, dar oamenii la mare durere nu pot judeca obiectiv, cauta vinovati si daca ei nu exista.
Pe Sorin Dragomir il cunosc demult si chiar daca ne-am si ne contram "la cutite" bag mana-n foc, pentru nimic in lume n-ar face un act criminal.
Citeam intr-o revista SUA despre un sondaj in randul "criminalilor in serie".
Nici unul nu crescuse in preajma unui caine......

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
manuelmihail
Newbie
*

« Reply #37 on: November 14, 2006, 05:37:35 PM »

suferinta e mare , stiu,doamna babau, dar va rog, incercati sa il mangaiati dumneavoastra,pentru ca sunteti mai puternica,pe serban.toti am trait odata imensa suferinta a pierderii celui mai bun prieten,moartea face parte din povara ce trebuie indurata pe acest pamant.dati sansa unui alt catel sa se bucure de dragostea ce o puteti darui, si nu uitati: TOTI CATEII AJUNG IN RAI!
manuelmihail
Newbie
*

« Reply #38 on: November 14, 2006, 05:42:05 PM »

PE SERBAN SI SOTIA SA II INTELEG,DAR SUNT NEDUMERIT DE COMENTARIILE RAUTACIOASE ALE UNORA. NU TREBUIE SA FACEM DIN ACEASTA TRAGEDIE UN MOTIV DE A NE REFULA FRUSTRARILE 
MATEI
Newbie
*

« Reply #39 on: November 14, 2006, 06:30:09 PM »

FAM.BABAU NU A NOMINALIZAT PE NIMENI !!!!!  ORICUM NU AVETI DE UNDE SA STITI DACA CINEVA A FOST SAU NU IN SPATELE ACESTEI NENOROCIRI !!! DAR DUMNEZEU E SUS SI VEDE !!! TOT!!!!!!!!
POATE SA FII FOST  O NEGLIJENTA,  POATE NU , ORICUM  CE STIU EU IN ACEST MOMENT ESTE  CA  ACUM NOI NU MAI AVEM  ACASA UNUL DIN MEMBRI FAMILIEI NOASTRE!!!!!! AR TREBUI SA INVATATI DIN POVESTEA NOASTRA!!!!!!....... pentru ca asa ceva sa nu se mai repete NICIODATA.
MATEI
Newbie
*

« Reply #40 on: November 14, 2006, 10:22:48 PM »

Bravo Domnilor,

Trebuie sa fiti extrem de multumiti dupa acest  CM  din Polonia, dar nu stiu de ce  va bucurati mai tare : de rezultatele cainilor dvs sau de  moartea lui Bravo?
Acest loc I  dat de Babilon la clasa deschisa a umplut paharul .Nu ati suportat sa vedeti  un Dial Ro cu un rezultat de exceptie  sau va era frica de cateva monte in minus?
Eu sunt convins ca talentul dvs . CHINOLOGIC ( pe care nu il contesta nimeni) nu ar fi permis acest lucru.
Eu nu sunt un crescator ci un IUBITOR de CG,  nu fac asta pentru bani  iar participarea acestui caine ( apreciat de arbitri romani si straini)  in expozitii timp de 4 ani  a fost un hobby.
Ghinionul lui BRAVO a fost ca era un INVINGATOR (  care a calcat pe coada pe multa lume)  lucru care intr-un final i-a adus moartea.
Bravo a murit din cauza ignorantei si a “talentul” organizatoric  ( care este nul)  al dlui.Presedinte Dragomir, care a uitat sa isi anunte “discipolii” ca pentru fiecare caine trebuie: cusca, lesa, zgarda si mancare.
Bravo a murit datorita faptului ca eu am permis sa fie trambalat dintr-o cusca in alta ca sa nu ramana nici un caine acasa.
Daca nu permiteam acest lucru si ar fi ramas in cusca lui poate ar fi trait.

Ma intreb daca a fost o marsavie si cand a fost pusa la cale?Huh??
Poate la ultima oprire de la Valcea  cand Dl.Dragomir a intarziat plecarea microbuzului datorita unei discutii intre 4 ochi cu unul dintre participanti  departe de urechile tuturor  sau la oprirea de la Gaesti cand s-a facut transferal cainilor?Huh
Ma mai intreb cum a reusit Bravo sa deschida cele 2 zavoare si o siguranta pe care eu personal le-am pus la ultima oprire?HuhHuh??
Sa presupunem ca le-a deschis, dar cum a trecut de oblonul remorcii daca aceasta ar fi avut pus zavorul?
Se pare ca la oprirea de pe autostrada acest zavor a fost “uitat” lucru care nu s-a intamplat aproape 4000 KM!!!!!!!!!!!

De ce m-ati intrebat Dle.Dragomir daca o sa imi mai iau alt caine ? Stiati ce va urma?
Ne cunoastem de peste 20 de ani, dar respectul si prietenia mea le-ati pierdut cam pe la Km 10 acolo unde l-am gasit pe Bravo zdrobit de tiruri.

Domnilor v-ati aratat adevarata fata : ati lasat chinologia pe locul II si ati trecut interesele si banii pe locul I  dar Dumnezeu e Mare , e sus, vede tot si poate va face dreptate!

Oameni buni, iubitori de CG, cascati  ochi bine cand luati un caine pentru ca s-ar putea ca acel  animal sa fie altul decat cel din acte.
Ganditi de doua ori cand dati o gramada de bani pe  dresaj pentru ca singurele lucruri pe care le va invata cainele dvs vor fi urmatoarele:
-sa faca paza la pomul de care este legat prin parcuri;
-sa nu vomite in masina cu care este transportat in conditii mizere claie peste gramada cu alti caini.

Dupa toate acestea cainele va obtine un examen de lucru dar  nu pe teren,  ci prin baruri si restaurante.
Cainele va obtine rezultate bune in expozitii dar numai la clasele mici.La clasele superioare  locurile I,II,III sunt deja ocupate.
Daca veti incerca sa depasiti  aceasta limita , veti fi dezamagiti.

Sunt si voi ramane un fan al CG, poate voi mai participa la expozitii cu sau fara caine, dar voi urmarii si semnala toate neregulile din interiorul acestui fenomen numit: CG.
Poate dupa acest eveniment tragic se vor mai trezi si alti si poate lucrurile vor merge pe un drum bun si intr-o directie corecta.

Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, atat moral cat si material oferindu-mi pui gratis din crescatoriile proprii.

Va multumesc ca ati avut rabdare ca ati avut rabdare sa cititi aceste randuri si cu toate ca am casa mai goala si inima rupta in doua  BRAVO va ramane  in sufletul meu pentru ca de acolo NU IL POATE LUA NIMENI.

Pentru BRAVO sezonul cometitional s-a incheiat!!!!!

Serban Babau
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #41 on: November 14, 2006, 11:25:48 PM »

SFAT CA INTRE NOI
DOMNULE DRAGOMIR, AVETI ONOAREA SI DEMISIONATI DIN FUNCTIA DE
PRESEDINTE AL CLUBULUI NATIONAL DE CIOBANESC GERMAN.
DACA CELE AFIRMATE POT FI PROBATE, DE DL. BABAU, IN FATA COMISIEI DE DISCIPLINA A CNCG,
VETI FI EXCLUS ORICUM, DAR S-AR PUTEA SA PIERDETI SI DREPTUL DE A REPRODUCE RASA IN ROMANIA.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #42 on: November 14, 2006, 11:36:11 PM »

lasati domnilor prostia,nu dom-Sorin Dragomir e de vina,asa sa intimplat,a fost o intimplare nedorita de nimeni.Nu inteleg de ce ,,va intepati''unul pe altul.Dupa parerea mea,daca iubitorii de cg ar colabora intre ei,in loc de cearta,rezultatele ar fi alta.
crb
Hero Member

« Reply #43 on: November 14, 2006, 11:42:10 PM »

lasati domnilor prostia,nu dom-Sorin Dragomir e de vina,asa sa intimplat,a fost o intimplare nedorita de nimeni.Nu inteleg de ce ,,va intepati''unul pe altul.Dupa parerea mea,daca iubitorii de cg ar colabora intre ei,in loc de cearta,rezultatele ar fi alta.
...Attila,...daca ti s-ar fi intimplat tie, nu cred ca mai "domneai" pe nimeni...si ...ti-ai pus intrebarea : si daca totusi Serban are dreptate,...s-ar putea SA STIE mai multe decit tine...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #44 on: November 14, 2006, 11:52:40 PM »

acest tragic accident ar trebui sa ne dea de gandit asupra modului in care uni isi trateaza caini.
personal nu as lasa cainii mei pe mana nimanui. imi repugna modul in care vezi pe uni ca isi leaga propri caini la expozitii si ii lasa sa se sugrume ei fiind ocupati cu altele. am vazut trecatori mai ingrijorati de soarta cainilor decat propietarii.
asa incat ..... nu lasati grija cainelui dvs in seama altora. nu fac morala. spun doar ce cred. sorry pentru offtopic
si din nou imi pare rau. l-am admirat in expozitii, dar nu pentru cainele de expozitie imi pare rau, ci pentru prietenul pe care l-ati pierdut.
eu am trait ceva similar......... si cainele a fost lovit de masina in fata mea. de atunci doar 2 pers au cheia de la poarta si poarta este INTOTDEAUNA INCHISA.
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: