Forum ciobanesc german
December 13, 2017, 06:20:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: In memoriam Electro von Dial RO  (Read 22035 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MATEI
Newbie
*

« on: November 13, 2006, 09:57:19 AM »

ELECTRO A FOST INGROPAT AZI NOAPTE !VA rog sa il scoateti de pe site.
Cu toti cei care au fost la Poznan sunt raspunzatori pentru aceasta tragedie.CHiAR nu s-a inteles ca pentru noi era doar o pasiune si nu o afacere!!!!!!! Era copilul nostru!!!!
Sangele lui Bravo este pe maineile tuturor celor care au fost in acesta minunata excursie!
VA multumesc pentru "iubirea si Grija " de care ati dat dovada!

Laura Babau
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #1 on: November 13, 2006, 09:59:39 AM »

Cu toti cei care au fost la Poznan sunt raspunzatori pentru aceasta tragedie.CHiAR nu s-a inteles ca pentru noi era doar o pasiune si nu o afacere!!!!!!! Era copilul nostru!!!!
Sangele lui Bravo este pe maineile tuturor celor care au fost in acesta minunata excursie!
Laura Babau

Shocked Shocked Shocked Shocked

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
crb
Hero Member

« Reply #2 on: November 13, 2006, 10:11:27 AM »

Laura Babau
...d-na Babau, postul e confuz...ce s-a intimplat? ... vre-un accident ?...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
MATEI
Newbie
*

« Reply #3 on: November 13, 2006, 10:35:15 AM »

cusca  in care se afla  Bravo al meu a fost gasita deschisa , iar garligul cu care se asigura inchiderea custii nu era pus!!!! ultimul popas  fiind  la Gaesti!!!!
in Bucuresti s-a costatat ca Bravo nu mai era si  desi ne temeam de ce era mai rau am plecat  sa il cautam!!
L-am gasit ........ pe autostrada !!!!!! nu va pot explica cum l-am gasit si credeti-ma nici nu vreau!vreau sa il tin minte asa cum a fost : UN CAINE BUN, UN  ADEVART PRIETEN , si desii unii nu il considerau : UN MARE CAMPION!!!!!!!!!!!!!!
A parasit aceata lume in glorie  chiar daca a gastigat clasa cu "FB 1 si NU CU EXCELENT".

MATEI
Newbie
*

« Reply #4 on: November 13, 2006, 10:36:56 AM »

am  vrut sa spun carligul de la remorca, dar nici sa gandesc nu mai pot
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #5 on: November 13, 2006, 10:44:37 AM »

Lacrimi, Doamna.....multe lacrimi....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
mit Spiellust
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #6 on: November 13, 2006, 10:45:16 AM »

Monumental!!!
Cum a fost transportat cainele? unde a fost cusca? Cine a verificat custile? Erati si Dvs cu echipa?
Rautatiile nu au nimic in comun cu Electo, ci doar cu canisa Romano(parerea mea). Asa ca...
Imi pare rau..

FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #7 on: November 13, 2006, 10:45:57 AM »

imi pare rau sa citesc despre aceasta tragedie!azi am citit tot ce s-a scris in weekend.eu tot o sa-l felicit pe serban pentru performanta lui  electro, care a fost si va ramane un INVINGATOR!!!  :'(
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #8 on: November 13, 2006, 10:47:32 AM »

:'( :'( :'(

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
MATEI
Newbie
*

« Reply #9 on: November 13, 2006, 11:00:15 AM »

Serban a verificat cusca  lui Bravo!  si sunt sigura ca toate zavoarele au fost puse .Serban diviniza acest caine, era parte din  viata lui , a noastra, eram o familie !!!!!!
Bravo a plecat la drum cu o cusca super sigura  dar pentru ca organizarea nu a fost facuta cum trebuie unii dintre participanti au venit fara cusca !!!!!!!!! si nu numai
si iar Serban  cu inima mare a dat  cusca  si astfel au intrat 2 cani in ea ...... ca sa fie bine  , ca doar reprezentam Romania, erau o echipa, si Bravo al meu  a fost mutat intr-o alta cusca....
nu pot sa imi imaginez  cum  pot unii oameni  nu pot sa isi asume responsabilitati, sa fie constienti  de faptele lor, sa ma ierte Dumnezeu  dar cred ca   BRAVO A fost ajutat  sa  paraseasca  aceasta lume, daca gresesc  ma va pedepsi Dumnezeu ........
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #10 on: November 13, 2006, 11:00:54 AM »

Eu realmente acuma plang! Nu gasesc cuvinte ca sa va spun cat de mult ma doare, chiar daca nu va cunosc; am si eu "copilul" meu si ma ingrozesc la gandul ca l-as putea pierde, cum am mai pierdut unul, din vina altora,  si va inteleg foarte bine durerea.

Leader of a screwed-up pack
MATEI
Newbie
*

« Reply #11 on: November 13, 2006, 11:06:35 AM »

CE se intampla la noi , atatea  barfe,  atea minciuni,  atatea aranjamente, atatea lucruri murdare imi pare rau dar asta nu se mai poate numi CHINOLOGIE!!!!!!!!!
Oameni buni trezitiva!!!! inainte de a face bani de pe urma acestor suflete , respectatile, IUBITILE .............
Competitia este buna !!!!!!!
Poate sunt dura dar nu vreau ca alti sa sufere asa cum suferim noi acum!!!!!
crb
Hero Member

« Reply #12 on: November 13, 2006, 11:16:35 AM »

imi pare rau sa citesc despre aceasta tragedie!azi am citit tot ce s-a scris in weekend.eu tot o sa-l felicit pe serban pentru performanta lui  electro, care a fost si va ramane un INVINGATOR!!!  :'(
...e o tragedie...cind iti pierzi companionul/prietenul/"copilul"... el este si trebuie sa fie CEL MAI CEL ...chiar daca in competitii rezultatele sunt sau nu de top...
...credibil sau nu, de un mod mai mult sau mai putin asemanator, suntem mai multi cei care am trecut prin tragedii deacest gen...cuvintele sunt intotdeauna greu de gasit si spus, ... a cauta un responsabil nu iti aduce prietenul inapoi...ce sa spun, cel de sus sa va ajute sa gasiti puterea sa depasiti momentul...e cumplit.. :'(

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #13 on: November 13, 2006, 11:19:07 AM »

CE se intampla la noi , atatea  barfe,  atea minciuni,  atatea aranjamente, atatea lucruri murdare imi pare rau dar asta nu se mai poate numi CHINOLOGIE!!!!!!!!!
Oameni buni trezitiva!!!! inainte de a face bani de pe urma acestor suflete , respectatile, IUBITILE .............
Competitia este buna !!!!!!!
Poate sunt dura dar nu vreau ca alti sa sufere asa cum suferim noi acum!!!!!
Sportivitatea si corectitudinea fac parte din bagajul nostru genetic. Dar nu se regaseste in toti la acelasi nivel.
Prea multa lume gaseste in sport un loc unde sa-si refuleze problemele.
Eu am jucat fotbal (nu de performanta, dar am fost legitimat) si tot timpul eram certat de antrenor si de colegi (eram cel mai tanar, 16 ani in echipa de seniori) ca ma distrez cand ratez cate o ocazie. Dar ei nu stiau ca cel mai important lucru e "sa participi nu sa castigi". Si lucrul asta nu l-am spus eu.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #14 on: November 13, 2006, 11:25:45 AM »

Doamna Babau, m-am gandit, singurul lucru pe care pot sa-l fac sa va alin durerea este sa va ofer (fara bani) un Bravo mic de 4 luni. Nu stiu daca va place Iff, dar e un pui din el si o fiica de Niklas Herdersfarm si Gina Janhohe. E un drept de monta si e promitator.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: