Forum ciobanesc german
September 16, 2017, 05:29:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Cumpar  (Read 4413 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #30 on: December 24, 2015, 06:17:49 PM »

Tinele nu stiu care e mai distrus dintre noi , eu care am ciini care se bat cu ciini cu displaziile facute aiurea , sau cei ce masluiesc displaziile

Eu cateaua invingatoarea de clasa de la 9-12 din 2013 cind am puso pe masa si mi sa spus ca la SV nu trece displaziile am aruncato , catea care cistiga detasat in expozitii , pecind voi astia care va laudati cu campioni cind nu ies displaziile bune trimiteti numai hiirtiile pe la sirbi , unguri sa vi se puna stampila eu anul asta am facut 2 selectii SV voi ce fel de selectie ati facut la campioni , daca tot aveti ciini de clasa

mai bine ti-ai vede de ale tale decit sa vorbesti aiurea , nu toti ciini care sunt campioni sunt si buni
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #31 on: December 24, 2015, 06:36:44 PM »

Uber , cerei pedegreeul la femela din care ai luat tu puiul si vezi ce fel de stampila de displazie are , sa stii de la mine displazia este cel mai important lucru in cresterea ciobanescului german si nu numai in cresterea ciinilor , daca mintim oameni si altii chiar cred , e problema ta ca nu ti-ai luat un ciine de calitate , eu am curaj sa pun hiirtiile la toti ciini la dispozitia cui vrea sa le verifice si sa vad cu ce mint eu lumea , dar tu se pare ca te crezi prea smecher , e plina lumea de smecheri ca tine mai baiatule
RIR
Sr. Member

« Reply #32 on: December 24, 2015, 07:22:58 PM »

acum dupa 2 ani de experienta in cresterea  pot sa dau un singur sfat celor care doresc sa cumpere un pui cu pedigree:
cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont nu il reprezinta stramosii "campioni"  ci TESTUL DE DISPLAZIE !!!
Cautati canise care vand pui ai caror parinti au testele facute !!!
de parinti "campioni" au nevoie numai persoanele care doresc sa infiinteze o canisa sau cele care vor sa participe la concursurile DE MUNCA (nu de frumusete )
restul muritorilor (99%) au nevoie de un  SANATOS pe care sa nu fie nevoiiti sa-l eutanasieze la batranete !!!
in font toti  sunt LA FEL :curajosi,frumosi,loiali ...
UBER
Jr. Member
**

« Reply #33 on: December 24, 2015, 07:59:42 PM »

Mofli , cu... "mai baiatule " sa vorbesti cu prietenii tai de spart seminte la coltul strazii ! Eu nu sunt "smecher" sunt o persoana cu o cariera internationala de succes , cu realizari deosebite pe multe planuri pe care tu nici nu le visezi ! Eu nu am afirmat nimic negativ despre cainii tai ci de faptul ca tu esti o persoana minim nefrecventabila ! Iar cainele meu ...pe tine nu te intereseaza ! Sper ca am fost CLAR ! Si cu asta am pus punct discutiilor cu tine ! PA !

@ RIR - Dupa ani de zile(peste 10) de cand citesc articole , carti si am vizionat majoritatea emisiunilor despre cresterea si dresajul cg , dupa aproape 4 ani de cand cresc un cg care este mega laudat peste tot pe unde ma duc in tara si in strainatate cred ca ma pricep... "putin" ! In plus sotia lucreaza in domeniul farmaceutic veterinar iar in cercul nostru exista o gramada de medici veterinari dintre cei mai cunoscuti. Eu vreau doar pentru mine 2 cg frumosi , sanatosi din parinti cu linie de mari campioni ! Sunt tratati regeste si arata direct proportional ! Cu displazia...e o loterie  , nu poti niciodata sa ai garantii in momentul in care cumperi un pui indiferent ce teste au parintii lor.
PS - Asa cum spunea si Tinel in Romania foarte multi vand doar HARTII obtinute pe Pile/Relatii/Cunostinte ! Iar aia cu monta in Germania e tot pentru...naivi !
RIR
Sr. Member

« Reply #34 on: December 24, 2015, 08:40:01 PM »

Uber "sfatul" meu a fost pentru toti cei care nu au mai avut caiini si doresc sa aiba unul si se datoreaza propriei mele experiente :am  cumparat un mascul displazic deoarece nu am stiut ca exista aceasta boala si ca este EREDITARA (la fel ca 90% dintre oameni )
vanzatorul de la care l-am cumparat mi-a trantit in fata un "dosar" voluminos cu zeci si zeci de pagini pline cu "premiantii" nationali si internationali ai canisei sale dar nu a suflat nici macar un cuvintel despre displazie si lipsa testelor in cazul mamei cainelui meu...
medicul care l-a diagnosticat pe cg-ul meu i-a dat 6-7 ani de normalitate apoi...Dumnezeu cu mila  Cry
ori il "operez" (=macelaresc) ori il omor...
eu nu spun ca parintii "campioni" nu sunt importanti ...
ba dimpotriva :sunt FOARTE importanti
cine n-ar dori sa aiba un pui cu parinti campioni ?
eu spun ca cel mai important lucru este SANATATEA puiului...
stii ce mi-a spus veterinarul care mi-a diagnosticat cainele ,atunci cand m-a vazut "distrus" ?
a spus:" nu fi trist...ba dimpotriva sa fii fericit deoarece cainele tau are un caracter foarte bun...stii cati oameni ar dori sa aiba un caine cu un caracter ca al tau ?"
asta mi-a spus si m-a "luminat"
un caine cu un caracter minunat si SANATOS este pentru mine mai important decat un pui de "campion"
myke
Full Member

« Reply #35 on: December 25, 2015, 11:14:14 AM »

Am avut si eu "meci" cu Mofli,ca om ma abtin sa-l caracterizez si nici nu vreau sa fac lucrul asta pentru ca nu-l cunosc suficient de bine DAR l-am intilnit la toate expozitiile la care am participat sau la care am fost spectator,era prezent cu cel putin 2-3 caini,are rezultate notabile iar montele facute in ultima vreme si nu numai il recomanda ca pe unul din crescatorii de elita la nivel national si care a importat genetica de buna calitate.Alegerea canisei Vifor pt cumpararea femelutei cred ca a fost extrem de inspirata(regret ca nu am facut si eu la fel) si am convingerea ca puiutul va va aduce multe,multe satisfactii spirituale.
UBER
Jr. Member
**

« Reply #36 on: December 25, 2015, 08:38:10 PM »

Multumesc Myke ! Fetita e o frumoasa , "obraznica" , plina de energie , ar manca incontinuu si ne "rearanjeaza permanent" curtea si casa !!! Ne face viata mult mai frumoasa !!!
Indiferent daca esti crescator de campioni mondiali&etc.(ceea ce nu e cazul) sau un inmultitor mai rasarit (!), nu poti sa-i spui unuia ca are un caine de 2 lei !Asta e un nivel de taraba intr-o piata modesta de cartier ! Nu vreau sa enumar ce ...implica la nivel de individ , de educatie sau de bun simt ! Mai ales ca tatal "baiatului" meu Kayo e un ...von Mofli !
PS - Acum 2 zile am fost sunat sa vin sa ridic pedigree-ul asa cum mi s-a promis ! Asta denota seriozitate , mult bun simt si respect fata de clienti si de ce nu si fata de partenerii nostri canini ! !
Tin3l
Hero Member

« Reply #37 on: December 27, 2015, 01:16:27 AM »

uber ma scuzi ca intervin dar trebuie sa lamurim lucrurille
mofli ai inceput bine 2 caini selectionati in 20 de ani ,daca ai noroc in urmatorii 20 mai selectionezi inca 2 Laughing
       te lauzi ca ai aruncat o femela care a castigat un clu ,retineti un club ,dar femela din italia vreti sa vedeti cate cuiburi a produs cautam la cor
       ai facut 3 monte afara ,ai mai facut tu nu 3 cred ca 4 unde sunt puii aia de 3 lei
        mama femelelor care te lauzi ca le ai selectionat si numai noi stim cum ..... unde e ce are esti sigur
       5 generatii pe certificatul de origine sa mi zici cand ai 5 generatii selectionate ,cred ca no sa m ai ai timp din 20 in 20 de ani

Tin3l
Hero Member

« Reply #38 on: December 27, 2015, 01:19:03 AM »

fanta von vifor acest caine de 2 lei

Tin3l
Hero Member

« Reply #39 on: December 27, 2015, 01:21:36 AM »

acest pui din pepe  decideti voi de  cati lei haus mofli

UBER
Jr. Member
**

« Reply #40 on: December 27, 2015, 03:03:42 AM »

He , he , he ce poza super(bineinteles Fanta) !!! O vreau si eu ! Acum "avem" vreo 15 kile !!! Pacat ca am poze doar cu membrii familiei (si nu le postez) dar ...mai fac !
w.marius
Hero Member

« Reply #41 on: December 27, 2015, 02:28:22 PM »

Foarte frumoasa catelusa Fanta.
Arpad
Hero Member

« Reply #42 on: December 29, 2015, 07:10:18 PM »

Of of....e plin forumul asta de dobitoci!......De aceea foarte multi iubitori ai rasei intra foarte rar aici!Stupid people!
UBER
Jr. Member
**

« Reply #43 on: December 29, 2015, 09:04:52 PM »

Of of....e plin forumul asta de dobitoci!......De aceea foarte multi iubitori ai rasei intra foarte rar aici!Stupid people!
Poate spui si despre cine vorbesti si cine sunt dobitocii si stupid people !!!
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« Reply #44 on: December 29, 2015, 09:31:23 PM »

Grin Grin Grin Grin Laughing  Laughing
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: