UBER
Jr. Member

|
 |
« on: November 27, 2015, 02:35:45 AM » |
|
Cumpar pui de ciobanesc german femela cu urmatoarele detalii : - preferabil 8 saptamani - par lung sau semi-lung - pedigree si carnet de performanta obligatoriu - preferabil parinti de mare valoare - crescator recunoscut - pret decent Va multumesc anticipat pentru oferte pe PM !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flavius02
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: November 27, 2015, 09:25:04 AM » |
|
Serios ? Pret decent ? La detaliile pe care le-ai dat....mai vrei si un pret decent ? Nu ai vrea si prima alegerea si sa ti-l creasca ? Vrei sa faci afaceri ?  ) ca tine sunt multii....Sunteti culmea toti "oamenii" de genu asta.....pe ce lume traiti ? Cand va vad cu asemenea postari fel si fel.... Paraleli cu viata ! Pacat de cateii ce pica pe mana unor "oameni ca voi"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #2 on: November 27, 2015, 09:32:58 AM » |
|
anunutul este OK cu o singura exceptie : "pretul decent"... aceasta specificare nu are ce cauta langa " parinti de mare valoare" in Romania preturile sunt FOARTE decente comparativ cu restul Europei un pui pe care il cumperi in Germania cu 2000 de euro in Romania il cumperi cu 200 ... adica 10% mai decent de atat ce vreti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UBER
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: November 27, 2015, 03:37:50 PM » |
|
De ce oare pe fiecare forum exista cate "un comitet de primire" de acest gen ? Persoane care nu te cunosc , nu stiu nimic despre tine se arunca cu supozitii si jigniri ! Nu-i problema mare , sunt obisnuit ! @flavius 02 : - detin un ciobanesc german de 3 ani si 6 luni si vreau o prietena pentru el http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=2188852-romano-uber- este membru al familiei , "detine" casa , curte , cele mai scumpe tratamente , mananca numai Orijen , orez cu carne , ulei de masline , mai pe scurt mi-as dori sa existe cat mai multi CG care sa fie tratati macar pe jumatate cat al nostru - are padoc "de luxe" si o cusca cu pereti de 10 cm (2 lambriu + 2 extrudat + 5 expandat + 2 OSB ) vopsita cu lac de yaht , dar "bineinteles " ca doarme noaptea in casa sau intr-o terasa de termopan a casei...dupa cum doreste ! - este unul dintre cei mai plimbati caini de care am auzit deoarece il luam cu noi in toate concediile si weekend-urile - fac afaceri in alte domenii si imi termin expunerea aici , deoarece sunt tentat sa folosesc niste expresii mai "tari" @RIR - cine a zis ca vreau sa ofer 200 de euro ? - decent inseamna un raport pret calitate ok - "decent" ca si "normal" ....daca aliniezi 1000 de oameni si ii intrebi care este nivelul lor personal de perceptie , vei auzi 1000 de pareri diferite ! Deja am contactat cativa dintre cei mai renumiti crescatori din tara , dar am o problema cu ...rabdarea ! Toti mi-au propus fetita dar in jur de 1 februarie siiii.... ! Un pret INdecent totusi , mi se pare sa ceri 800 de euro pentru o fetita cu par lung , deci fara valoare competitionala , dupa stiinta mea actuala ! Sper ca voi primi si oferte serioase , nu numai comentarii acide !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thor v Bismack
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: November 27, 2015, 08:18:39 PM » |
|
De curiozitate, ce inaltime si ce greutate are Uber ? Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UBER
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: November 27, 2015, 08:43:10 PM » |
|
Buna seara , Sincer nu l-am mai masurat si cantarit de mult timp . Noi nu l-am luat pentru concursuri . Care e parerea dvs. despre el  ? Poza nu e concludenta , e facuta cu un telefon mobil si e plin de noroi dupa ce a "cunoscut " toate noroaiele si baltoacele pana la Lacul Bucura ! In plus persoana din spate are 1,58 !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thor v Bismack
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: November 27, 2015, 09:33:35 PM » |
|
Thor al meu are, la 10 luni, 66 cm inaltime la greaban, si 39 kg. Pana sa vad poza lui Uber pe "Pedigree database" mi se parea un caine bine dezvoltat. Dar, vazandu-l pe Uber, stau putin pe ganduri...Uber este cu adevarat un caine foarte mare si foarte frumos. Dar, daca spuneti ca persoana langa care este pozat Uber are 1,58 cm, m-am mai linistit putin...dar, repet, este un adevarat ciobanesc german Uber, foarte frumos, mare, si cu trasaturi foarte bine definite.
Felicitari pentru modul in care aveti grija de acest prieten al dumneavoastra !
Stima
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UBER
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: November 27, 2015, 10:23:53 PM » |
|
Va multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UBER
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: November 27, 2015, 10:50:39 PM » |
|
150 de "vizionari" si doar 1 la obiect ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UBER
Jr. Member

|
 |
« Reply #9 on: November 28, 2015, 04:04:56 AM » |
|
Nu prea stiu ce sa mai cred ! Mi-am facut cont pe acest forum doar pentru a cumpara un nou puiut care o va duce REGESTE !!! Forumul pe care il citesc de vreo 2 ani cuprinde multa informatie ,pe care o citesc in mod curent ! Fara partea cu participarea la competitii stiu foarte bine de ce are nevoie un CG indiferent de costuri !!! Cu exceptia unui domn de la Campia Turzii , care e foarte serios .....nu mai raspunde nimeni , in momentul in care intreb de pret,detalii si de pedigree ! Sunt pregatit de maine sa ma urc in masina , in orice parte a tarii sa-mi cumpar puiutul visat ! Dar se pare ca va trebui sa merg in Germania !!!!!! Si atunci sa va plangeti ca .....multe ! Cu fitele si arogantele pe care le aveti , voi crescatorii/inmultitorii ........va meritati soarta !!! Cu smecherii de coltu' blocului nu se fac afaceri pe termen lung ! Iar la afaceri PREDAU CURSURI interne si internationale ! PA !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolfus
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: November 28, 2015, 07:14:20 PM » |
|
Buna seara, am facut acest cont dupa ce am vazut ultima postare.Aveti dreptate 100%,Uber.Nu as vrea sa inflentez,dar pentru mine aceasta tacere când cineva cumpara(ofera bani) este asa cum spuneti cu smecherii...O sa incerc pe scurt sa descriu experienta prin care trec Am o fetiza de cinci ani(castrat) casa,curte,no padoc...In vara am hotarat sa ii cumpar un companion.Una din canisele care fac cel mai mult valuri pe acest forum(statistic).3 luni,parinti certificati,inscrisi,examene,performante...bineinteles certificat ce sanatate,CARTE DE ORIGINE ROMANA-am primit mai tarziu.Catelul a ajuns la 10luni.Probleme,medici,tratamente,radiografii...DISPLAZIE!Ce mi se ofera?Un alt pui,bineinteles +/- 8 saptamani .De la capat.Pret pui,tratamente,hrana,etc...cumparam un pui din vest la acest pret.Plus ricul ca o pot lua de la capat.2 la primarie ,2 la scoala... OK Domnilor intrigati de cuvatul "DECENT"Pot sa va intreb :Pretul este cel solicitat de crescator ,CE NE OFERITI??? Specific ca nu sunt crescstor ,nu am cunostinte de specialitate dar daca vine vorba sa ne comparam cu cei din vest va recomand-cu tot respectul fata de munca dv-sa comparati un adapost din vest cu o canisa de clasa din tara .o SA FITI SURPRINSI! succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #11 on: November 29, 2015, 03:26:17 PM » |
|
Sunt pregatit de maine sa ma urc in masina , in orice parte a tarii sa-mi cumpar puiutul visat ! Dar se pare ca va trebui sa merg in Germania !!!!!! Si atunci sa va plangeti ca .....multe ! Cu fitele si arogantele pe care le aveti , voi crescatorii/inmultitorii ........va meritati soarta !!! Cu smecherii de coltu' blocului nu se fac afaceri pe termen lung ! Iar la afaceri PREDAU CURSURI interne si internationale ! PA !
Crescatorii nu fac AFACERI, ei fac monte pentru generatiile viitoare de campioni. Inmultitorii...da, aia fac afaceri...cei care monteaza cu masculul aflat in curte cu 2 rezultate de excelent pe la 2 expozitii... Sau si mai rau(asta cu "acordul" asociatiei chinologice avide dupa bani) pui din parinti nearbitrati... Costurile celor 2(crescator vs inmultitor) difera semnificativ s8 asta se va regasi in pretul puilor. Despre mersul in Germania la "cumparaturi", va asigur ca si acolo nu toti sunt "nemti"(a se citi ghilimelele). Intrebati si dvs cativa crescatori romani( toti vor stii sa va dea exemple negative de pui bolnavi, displazici, cu modificari ale structurii osoase,etc). Niciodata CRESCATORUL NEAMT(si nu numai) nu va vinde primele alegeri(masculi+femele) decat in cazuri exceptionale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UBER
Jr. Member

|
 |
« Reply #12 on: November 29, 2015, 05:26:20 PM » |
|
Multumesc pentru gazduire ! Mi-am rezolvat problema ! Am ajuns acasa cu fetita ! E superba si tot ce am dorit ! Se poate inchide subiectul !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #13 on: November 29, 2015, 08:55:05 PM » |
|
Subiectul deschis de d-voastra este destul de delicat pentru ca si romanul si neamtul nu-ti da ce are mai bun,pastreaza pentru el si in ultima instanta daca se hotaraste sa vinda cer nejustificat de mult,romanii incearca sa vinda afara sperind sa obtina sume ca afara,cu scuzele de rigoare,nu-mi pot infringe curiozitatea,cine sunt parintii? Va intreb pt ca intentionez sa cumpar si eu o femeluta dupa ce recent am cumparat cu 500 eur(acum 4 luni) ceva care m-a dezamagit,bineinteles de la o canisa de renume dupa reteta "mai am una singura care o tineam pentu mine".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UBER
Jr. Member

|
 |
« Reply #14 on: November 29, 2015, 09:45:00 PM » |
|
Ce va doriti de la o fetita ? Conteaza cand mergeti sa cereti sa-i vedeti pe toti puii si sa vedeti parintii ! Apoi sa spuneti direct - pe asta il/o vreau sau NU !!!"Fata mea" e cumparata de la Pitesti de la Tinel Radu(mai avea un superb baiat Fanto) ! Parintii sunt Roby von Vifor si Fena von Vifor ! Stefan de la canisa Vifor avea 2 fete de vanzare superbe dar din pacate (pentru mine) eu am vrut fetita cu par lung iar ele erau cu par scurt ! A fost grea alegerea dupa ce fetita lui Stefan mi-a rupt sireturile ! Super fetita !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|