|
vom Haus Barder
|
 |
« on: November 18, 2006, 01:59:53 PM » |
|
Razvan, dupa parerea mea, vinzari cumparari, monte, masculi monta, TOT DE UNDE SE POT SCOATE BANI, nu au ce cauta nici la CANISE si nici la alte sectiuni. E site privat si utilizatorii trebuie sa-i respecte sectiunile..... .....daca tot nu platesc, MACAR ATIT ! 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #1 on: November 18, 2006, 03:50:58 PM » |
|
Mai clar = sa ramana doar la Anunturi, vinzari cumparari, nu sa dispara.
Cand va hotarati, poti sa si "taxezi" sectiunea respectiva , consider ca "ciobanescgerman.net" a depasit faza de
promovare, dupa un an jumate !
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #2 on: November 18, 2006, 08:01:22 PM » |
|
Razvan, roaga-l pe dl. de la canisa "von MAFI HAUSE" sa dea informatii corecte si complete despre performantele tatalui. A iesit cu el "in media".
.....la Campionatul Mondial !!! F. C. I. !!! din Polonia 2006.... ......sau la World Dog Show in Poland, cum e pe site....iar aduce mai multa reclama.....
Asta ca sa nu-l suspecteze clientii si colegii ca ar fi de la....
MAFI(A) HAUSE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #3 on: November 18, 2006, 09:22:27 PM » |
|
Mesajul standard corect mi se pare cel al Kirei
la "Vand pui din parinti cu selectie !!!!".............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #4 on: November 18, 2006, 09:32:11 PM » |
|
Ar fi fost de mutat si
"canisa von Bienenwald vinde pui si adulti de ciobanesc german"
E reclama directa, pura.
Nu mai e de actualitate anuntul, cred ca ai putea sa-l "perii" de tot daca nu se supara "cocher"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #5 on: November 18, 2006, 09:42:12 PM » |
|
In rest, mie cel putin, "CANISE" mi se pare "CURAT" de reclama "agresiva", nepostata unde i-ar fi locul...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #6 on: November 19, 2006, 02:00:32 PM » |
|
Rau e sa n-ai net 2 zile .... Hai sa le luam pe rand: - sersoft are dreptate, daca se continua in ritmul asta cu acuzele aruncate in stanga si in dreapta, o sa apara sectiunea 'Certuri'. - ciobanescgerman.net este facut din pasiune, n-am urmarit obtinerea de mari foloase materiale. Reclama de pe site, in acest moment este oferita de o agentie de publicitate, si din pacate nu prea are legatura cu ciobanescul german sau cu caini in general. Ca fapt divers, din acea reclama nu se scot nici macar 10% din costurile lunare de intretinere a site-ului. Ca alt fapt divers, hostingul costa in acest moment 165.000 ROL/luna - acum 3 ani cand cautam pe net sa cumpar un ciobanesc german, n-am gasit un loc unde sa vad numai anunturi de cg, tot ce am gasit erau anunturi intercalate de cg, alte rase, adoptii maidanezi, etc. Din acest motiv, pentru a ajuta viitori proprietari de cg, publicitatea este libera pe ciobanescgerman.net. Ca alt fapt divers, toate anunturile de pe site (nu de pe forum), sunt aprobate manual de mine, tocmai in ideea sa nu apara alte rase. - Exista http://www.ciobanescgerman.net/banner_exchange.php .... ca nu a apelat nimeni ... e alta problema ....
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #7 on: November 19, 2006, 02:04:06 PM » |
|
Rau e sa n-ai net 2 zile .... Hai sa le luam pe rand: - sersoft are dreptate, daca se continua in ritmul asta cu acuzele aruncate in stanga si in dreapta, o sa apara sectiunea 'Certuri'. - ciobanescgerman.net este facut din pasiune, n-am urmarit obtinerea de mari foloase materiale. Reclama de pe site, in acest moment este oferita de o agentie de publicitate, si din pacate nu prea are legatura cu ciobanescul german sau cu caini in general. Ca fapt divers, din acea reclama nu se scot nici macar 10% din costurile lunare de intretinere a site-ului. Ca alt fapt divers, hostingul costa in acest moment 165.000 ROL/luna - acum 3 ani cand cautam pe net sa cumpar un ciobanesc german, n-am gasit un loc unde sa vad numai anunturi de cg, tot ce am gasit erau anunturi intercalate de cg, alte rase, adoptii maidanezi, etc. Din acest motiv, pentru a ajuta viitori proprietari de cg, publicitatea este libera pe ciobanescgerman.net. Ca alt fapt divers, toate anunturile de pe site (nu de pe forum), sunt aprobate manual de mine, tocmai in ideea sa nu apara alte rase. - Exista http://www.ciobanescgerman.net/banner_exchange.php .... ca nu a apelat nimeni ... e alta problema .... Foarte corect! Tocmai de aceea te/va si apreciem. Sa ne traiti si sa ne regasim pe forum si peste multi, multi ani!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sotia LB
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: November 20, 2006, 04:32:35 PM » |
|
Razvan, te rog muta postul de la Fedor Stress, la "forumul prieteniei si al bunei intelegeri", nu are ce sa caute acolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #9 on: November 20, 2006, 04:42:01 PM » |
|
Razvan, te rog muta postul de la Fedor Stress, la "forumul prieteniei si al bunei intelegeri", nu are ce sa caute acolo.
Done.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #10 on: November 20, 2006, 09:01:29 PM » |
|
E, uite ca cineva a vrut sa-si faca reclama! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #11 on: November 20, 2006, 09:54:49 PM » |
|
E, uite ca cineva a vrut sa-si faca reclama!  ....e....dezlegare?...si una peste alta,...cred ca nu strica...  ... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #12 on: November 20, 2006, 10:00:46 PM » |
|
'Dezlegare' a fost intotdeauna, ca nu s-a aratat nimeni interesat .... e alta poveste. Acum, cel putin 3 luni o sa se afiseze reclama aia acolo! Pentru canisele inscrise in director, exista si posibilitatea de 'link sponsorizat', asa cum apar acum von waldenland si kastanienwald (mereu linkurile sponsorizate sunt afisate primele)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #13 on: November 20, 2006, 10:45:57 PM » |
|
'Dezlegare' a fost intotdeauna, ca nu s-a aratat nimeni interesat .... e alta poveste. Acum, cel putin 3 luni o sa se afiseze reclama aia acolo! Pentru canisele inscrise in director, exista si posibilitatea de 'link sponsorizat', asa cum apar acum von waldenland si kastanienwald (mereu linkurile sponsorizate sunt afisate primele)
....Doamne ajuta! ...mai scoate Kira un rind de pui... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #14 on: November 20, 2006, 10:53:05 PM » |
|
....Doamne ajuta! ...mai scoate Kira un rind de pui...  Sublim, Cezar. Felicitari.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|