Forum ciobanesc german
June 11, 2009, 01:09:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Agresivitatea la mancare  (Read 4291 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
danielaionel
Hero Member

Benny

« on: November 20, 2006, 12:43:53 AM »

Revin cu o alta problema. Benny e foarte agresiv cand mananca un os in casa. Cand era mai mic a fost la fel la oase din acelea speciale pt catei, chiar o data m-a muscat si atunci a primit o bataita ca lumea. De atunci nu mai e agresiv la acest tip de oase dar la oasele de vita este destul de agresiv. M-am dus langa el cand manca si a reactionat destul de urat. Am incercat atunci sa ma duc si sa-l dau bobite de mancare, pana la urma s-a linistit si nu ma mai maraia. Dar am incercat de mai multe ori asa si vad ca problema totusi nu se aplaneaza deloc ba chiar avanseaza agresivitatea lui. Sincer nici nu as mai vrea sa-l bat ca atunci cand m-a muscat dar chiar nu stiu ce sa fac. Nu-l deranjez prea mult cand mananca osul dar el mananca osul in baie si eu ma mai duc acolo. Ma gandesc mai tarziu sa nu riposteze destul de urat si chiar tin sa fac ceva in sensul aceasta. Pentru ca poate mai tarziu ma duc la baie si i se pare lui ceva ciudat si ma musca .....
Astept sfaturile vostre
Multumesc frumos

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink
KANGDANLIN
Full Member

« Reply #1 on: January 23, 2007, 08:08:29 PM »

arata-i osu, si cand da sa puna gura pe el trage-l inapoi! pana se prinde ca osu nu e a lui..ci al tau si tu esti cel care ii permite lui sa il roada!

Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina

« Reply #2 on: January 23, 2007, 08:52:15 PM »

pune-i lesa de fiecare data cand mananca ceva ce-l face sa devina agresiv. Cand ajungi langa el ia lesa si trage scurt (nu brusc dar hotarat) de ea astfel incat sa il atentionezi ca esti acolo si esti sef si totodata sa il "trezesti la realitate. Eventual ii poti da niste comenzi ( sezi, culcat...) dupa ce in prealabil l-ai indepartat de langa os iar rasplata ii va fi revenirea la el. Orice ai face,
 nu-ti fie frica de el.
   Desi cainele meu nici macar o data nu m-a marait cand ii luam mancarea sau oasele nu neg ca o farama f.f. mica de nesiguranta am uneori cand imi bag intentionat mana in vasul ei cu mancare tocmai pentru a-i verifica psihicul.
Totusi nu as sfatui-o sa calce stramb!  De cate ori incearca sa ma domine in vreun fel ma asigur ca se intampla exact invers, altfel castiga teren.
   La fel si tu, nu trebuie sa te lasi intimidata altfel va deveni un mic mare "terorist".

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 Vet'
Bogdan
Super moderator

Navarro

« Reply #3 on: January 23, 2007, 09:25:16 PM »

Orice ai face, nu-ti fie frica de el.
De cate ori incearca sa ma domine in vreun fel ma asigur ca se intampla exact invers, altfel castiga teren.
   La fel si tu, nu trebuie sa te lasi intimidata altfel va deveni un mic mare "terorist".
Singura problema e ca tu te poti impune mai usor prin forta, Daniela e " jumatatea ta". Pe langa asta mai are si un mascul linie veche.
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #4 on: January 23, 2007, 10:04:22 PM »

Singura problema e ca tu te poti impune mai usor prin forta, Daniela e " jumatatea ta". Pe langa asta mai are si un mascul linie veche.

Adica vrei sa spui ca eu nu ma pot impune prin forta ...   Angry  sau ... ce? 

Ariana
Global Moderator

« Reply #5 on: January 23, 2007, 10:19:22 PM »

prima mea femela-linie veche, maraia la mancare dar daca ii luam vasul din fata fara ezitare, direct nu zicea nici mâc. Cum faceam miscari mai lente...incepea sa isi arate coltii. Nu m-a muscat niciodata insa. 

Vet'
razvan
Ciobanesc German
Hero Member

German Shepherd

« Reply #6 on: January 23, 2007, 10:20:58 PM »

Cainii vostrii mananca! Fericitilor!  Angry

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #7 on: January 23, 2007, 10:23:43 PM »

Ati incercat sa maraiti si voi la caine? Indreptati umerii si aplecati-va putin asupra lui, priviti-l in ochi si maraiti. Daca va intoarce "vorba", el e seful  Laughing

Leader of a screwed-up pack
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #8 on: January 23, 2007, 10:57:43 PM »

Benny mai maraie cand e vorba de un os, la castronul de mancare nu are probleme, pot sa-i bag mana in el pot sa ma joc nu are nici o reactie dar cand e vorba de ceva delicios ca un os atunci maraie.
Pe mine m-a muscat cand era mai mic, atunci intentionat am vrut sa-i iau osul dar cred ca a regretat atunci ce a facut.
Acum maraie dar nu incearca sa se dea ci sa ia osul si sa fuga asta e reactia lui.
Incerc insa cu rabdare sa rezolv acest lucru, dandu-i de mancare de fiecare data cand ma apropii de locul in care el roade osul .... vreau sa ii castig increderea si incet incet reusesc ....  Wink

KANGDANLIN
Full Member

« Reply #9 on: January 24, 2007, 01:00:16 AM »

eu ma joc tot timpu cu mancarea cainelui...acu i-o dau..apoi daca am chef i-o iau inapoi ..pentru ca mai apoi sa i-o dau iar !...pana acuma nu au existat probleme... cu toate ca a fost o data un marait, pe care l-am pedepsit cu o cearta (nu bataie sau altceva)...ce sa zic...nu s-a mai repetat!
cu toate astea maraie la mine cand ne jucam...dar nu e ceva serios, daca ma strange putin mai tare de brat un simplu "AU" si o lasa mai moale Smiley..dar de cele mai multe ori isi da seama singurica daca i intrecut din greseala limita
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #10 on: January 24, 2007, 01:58:17 AM »

scolaro glumeste, dar eu chiar marai la cainii mei. mai mult, ma pun in 4 labe si ma joc cu ei. ma prind cu botul in joaca, daca ma doare zic au si marai in continuare. e haios. cand vin acasa apar cu cate o jucarie in gura si maraie, asteptand sa ma duc s/o iau. cand am zis gata insa, a fost gata.

cuget, deci exist!
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #11 on: January 24, 2007, 12:57:11 PM »

He he he .... si eu am latrat o data  Grin .... Benny la inceput cand ii ziceam nu ... latra la mine si am latrat si eu de 2 ori la el mult mai tare si s-a linistit de atunci ... cand ii zic nu .... intelege   Cheesy

KANGDANLIN
Full Member

« Reply #12 on: January 24, 2007, 01:10:55 PM »

that's not wierd at all Smiley)
Ariana
Global Moderator

« Reply #13 on: January 24, 2007, 10:56:14 PM »

voi maraiti...eu o mai si musc de bot ca doar e nasoasa mea, am de unde musca! Kiss Kiss

Vet'
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #14 on: January 24, 2007, 11:28:43 PM »

Eu doar il pup pe bot .....   Tongue

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora