Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 01:04:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Maya & Ares  (Read 361 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Adina2510
Newbie
*

« on: June 11, 2016, 11:36:19 AM »

Buna ziua, imi cer scuze daca deranjez. De curand am luat 2 puii de cg in varsta de 5sapt, sunt frati...am fost cu ei la vet si mi.a spus ca.s corciti cu rottweiler...le.am vazut doar mama...de unde i.am luat mi.au spus ca si tatal e cg...acum nu stiu ce sa cred...astept sa se faca mai maricei sa vdm cum evolueaza...am si eu cateva intrebari legate de aceasta rasa...in primul rand hranirea lor cu carne fiarta orez se incepe de la o anumita varsa? Momentan le dau doar bobite mini starter de la royal canin...cate mese ar trb sa le dau pe zi? Cum ar trb sa procedez cu ei in legatura cu facutul pe pampersi speciali? Pt ca fac pe unde apuca Smiley) Va multumesc anticipat
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: June 12, 2016, 01:00:35 AM »

In primul rand, i-ai luat prea de mici de langa mama lor. Trebuia sa fie lasati inca 2-3 saptamani. Se dau 5-6 mese pe zi la varsta de 5 saptamani. Continua cu bobite, daca ii inveti cu hrana gatita, vor refuza boabele si vei fi bucatarul cainilor cat vor trai. Le poti inmuia bobitele cu lapte special de catei inca vreo 2-3 saptamani. Fa-le masaj la anus cu un tampon inmuiat in apa calduta. Pishu o sa mai faca o vreme pe unde le vine, sunt prea mici ca sa inteleaga. Inmoaie pampersii cu urina sa sa inteleaga ca acolo e locul de facut pipi. Du-i la veterinar pentru deparazitarea interna si la 6saptamani sa le faci primul vaccin.
Adina2510
Newbie
*

« Reply #2 on: June 12, 2016, 08:59:05 AM »

I.am luat asa micuti pt ca mama lor nu.i mai lasa sa suga...a avut 8,fiind si primii puisori, incepuse sa le dea dintisorii...si proprietarii le dadeau bobite purina...Va multumesc frumos pt sfaturi!!!
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: June 12, 2016, 11:16:40 AM »

Puii stau cu mama lor nu doar pentru a fi alaptati ci si pentru educatie, ii invata sa fie caini, sa-si faca nevoile cat mai departe de locul in care dorm si multe alte chestii cainesti. De exemplu, catelusa mea care era rasa de vanatoare ii invata pe pui sa haituiasca cam la 2 luni de viata, ii invata sa-i respecte pe cei cu grad mai inalt din cadrul grupului. Ideal e sa fie luati pe la 3luni, in practica sunt luati mult mai devreme din motive economice(hrana, deparazitari, vaccinari).
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: