Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 02:28:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Karim  (Read 515 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adi2203
Newbie
*

« on: July 02, 2016, 02:55:01 PM »

Buna ziua,
Sunt si eu proprietarul unui malin pe nume Karim. Vreau sa spun ca sunt la prima experienta de crescut un caine.
Ieri dupa ce am citit citeva topicuri de pe aici, m-am dus sa-l cintaresc. Cu greu abia l-am convins sa stea putin linistit pe cantar. Are undeva intre 11-12 kg.
L-am luat la 6 saptamani, manca deja boabe combinate cu conserve. Il hranesc cu BioMill starter, care are in jur de 30% carne de pui, fiind o mancare Premium, nu Superpremium.
I-am mai dat ceva suplimente de Calciu, nu foarte scumpe.
De vreo 2-3 saptamani, a inceput sa manince si mancare gatita, adica tot ce mananca socrii, ii dau si lui. Am observat ca ii place mult si ca nu se prea mai agita cu bobitele, le cam evita.
Ma intereseaza daca are o greutate optima pentru varsta lui, din cate stiu eu nu este o rasa masiva, ci mai atletica.
Am inceput si dresajul, nu in fiecare zi, dar repetam comenzile de baza la greu.
O alta problema pe care am observat-o la el este aceea ca deocamdata ii este frica de apa. Stau la malul marii, ma duc destul de des cu el pe plaja si vad ca alti caini se avanta in apa fara nici o problema. L-am intrebat pe un proprietar de Golden Retriever cum a inceput cu scaldatul si mi-a spus ca s-a luat dupa alt caine. Din cauza asta nu stiu daca sa-l fortez si sa-l bag in apa.
Din cate am citit pe net, daca ii dau mancare premium, nu mai trebuie sa completez cu suplimente. Vad ca cei care mai au caini sunt multumiti de K9 Complete Growth si as vrea sa-i dau si eu, dar nu stiu daca fac bine.

Multumesc anticipat 
Did
Hero Member

Schultz!

« Reply #1 on: July 02, 2016, 05:31:33 PM »

Cainele e carnivor, nu trebuie sa manance ce mancam noi, chiar daca ii place. In timp o sa ii dauneze. Trebuie sa manance doar mancare de caini sau carne (aici e mai greu, carne de preferat cruda, de vita, etc.). Nu toti cainii iubesc apa. Al meu ciobanesc nu suporta nici sa-l atinga putina apa dar sta in schimb in ploaie. Boxerului de 5 luni, mai apropiat de varsta cu al tau, cam nu-i placea baia dar acum am vazut ca a vrut sa urce singur in cada, deci incepe sa ii placa. L-am incurajat, laudat si sper ca o sa doreasca sa se balaceasca in apa.  LOL Nu e bine sa il fortezi, mai degraba sa il recompensezi cand devine receptiv, orice pas mic trebuie recompensat. Succes!

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
adi2203
Newbie
*

« Reply #2 on: July 04, 2016, 11:10:04 AM »

Multumesc frumos!
nic
Newbie
*

« Reply #3 on: July 04, 2016, 11:39:52 AM »

Imi cer scuze, ca va deranjez offtopic.Sunt proaspat posesor de CG, si doresc sa dau de doamna Doctor Ariana va rog sa ma ajutati.Cu o adresa, uin nr de telefon.Va multumesc anticipat.Scuzati mi offtopicul.
P>S> I am scris pe privat, pe acest forum, dar vad ca nu mai activeaza.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: