Dupa ce il dai cu iod, poti sa-l dai cu Baneocin-pudra fiindca usuca foarte bine si are si antibiotic. Incearca pentru inceput cu Acana miel si mere pe care il gasesti vrac in foarte multe locuri. Ii cumperi vreo 2kg si vezi cum merge. Alta hrana hipoalergenica e Petkult care contine miel si curcan. Evita hrana care contine grau, porumb, proteine vegetale(soia), vita si chiar pui. Cauta produse cu peste, miel, ied, rata, curcan. Am avut catel cu alergie, nu e vorba de metisul de C.G. la care a aparut tarziu, cand avea peste 10 ani pe fondul unei depresii ci de o catelusa careia i-a aparut o eczema pe la 10-11 luni exact ca a lui Blitz . Avea episoade in perioadele calde, iarna-niciodata, de unde banuiesc ca poate era alergica la polen. Ii faceam baie cu un sampon cu sulf care ii mai tempera pruritul. Fa-i niste analize la ficat fiindca proasta functionare a ficatului determina si probleme dermatologice. Cand imi hranesc cateii cu Petkult, nu le mai cade blana. Totusi, Blitz e

si e normal sa naparleasca. Naparlirea de vara incepe pe la jumatatea lui mai si tine pana la sfarsitul lui iunie. Acum o saptamana am adunat o punga de par si mai ales subpar de pe unul din cainii mei, un metis de

asa ca nu ar trebui sa fii foarte ingrijorata de acest aspect.