Forum ciobanesc german
September 03, 2016, 08:48:27 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sfaturi, Ajutor va rog :'( !  (Read 739 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #15 on: July 14, 2016, 04:47:37 PM »

Dupa ce il dai cu iod, poti sa-l dai cu Baneocin-pudra fiindca usuca foarte bine si are si antibiotic. Incearca pentru inceput cu Acana miel si mere pe care il gasesti vrac  in foarte multe locuri. Ii cumperi vreo 2kg si vezi cum merge. Alta hrana hipoalergenica e Petkult care contine miel si curcan. Evita hrana care contine grau, porumb, proteine vegetale(soia), vita si chiar pui. Cauta produse cu peste, miel, ied, rata, curcan. Am avut catel cu alergie, nu e vorba de metisul de C.G. la care a aparut tarziu, cand avea peste 10 ani pe fondul unei depresii ci de o catelusa careia i-a aparut o eczema pe la 10-11 luni exact ca a lui Blitz . Avea episoade in perioadele calde, iarna-niciodata, de unde banuiesc ca poate era alergica la polen. Ii faceam baie cu un sampon cu sulf care ii mai tempera pruritul. Fa-i niste analize la ficat fiindca proasta functionare a ficatului determina si probleme dermatologice. Cand imi hranesc cateii cu Petkult, nu le mai cade blana. Totusi, Blitz e  si e normal sa naparleasca. Naparlirea de vara incepe pe la jumatatea lui mai si tine pana la sfarsitul lui iunie. Acum o saptamana am adunat o punga de par si mai ales subpar de pe unul din cainii mei, un metis de  asa ca nu ar trebui sa fii foarte ingrijorata de acest aspect.
Blitz2710
Newbie
*

Dogs never bite me. Just humans.

« Reply #16 on: July 14, 2016, 06:49:11 PM »

Clar il bag si la un set de analize cand ii fac si radiografia pentru displazie acum. Vreo recomandare de clinica care sa le aiba pe amandoua, sa nu il chinui de doua ori...?

Sa vedem cum ii ies analizele, si dupa aia clar ii schimb si mancarea, oricum mai avem cam un sfert de sac, vad ca scaunele s-au reglat... intr-adevar parul poate sa ii cada acum si de la stresul cu doctorul, dus in fiecare zi...pe mine ma streseaza, nu mai zic pe el...
freddy25
Hero Member

« Reply #17 on: July 14, 2016, 09:55:36 PM »

Nu te stresa ca il stresezi si pe el. Analizele pentru ficat si rinichi se fac la aproape orice cabinet, deci unul care are aparat pentru radiografii, trebuie sa aiba si pentru analize biochimice.
Blitz2710
Newbie
*

Dogs never bite me. Just humans.

« Reply #18 on: July 14, 2016, 10:03:47 PM »

Ah, ok super, abia astept sa vedem ce e cu el... acum seara in cinci minute  si cu trei recompense, am invatat sa dam noroc Cheesy si suntem ceva mai activi Tongue ceea ce e super.

Multumesc mult de sfaturi, scuze pentru Thara ca am postat unde nu trebuia.
rexcornish
Newbie
*

« Reply #19 on: August 15, 2016, 08:32:03 AM »

Exista in Bucuresti un cabinet numit Regatul animalelor . Doctorul Rares Capitan este specializat pe dermatologie. Face si teste alergice intradermice (piele) si in vitro (sânge/ser) ( http://www.regatulanimalelor.ro/about-us/echipa-noastra/dr.-rares-capitan.html )
rexcornish
Newbie
*

« Reply #20 on: August 15, 2016, 08:34:32 AM »

SI mai este si la Falcon vet un medic veterinar specializat pe dermatologie. Regatul animalelor e mai scump
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: