Forum ciobanesc german
December 30, 2017, 04:34:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutor va rog  (Read 515 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Xernaxe
Newbie
*

« on: September 26, 2017, 11:15:38 PM »

Salutare, abea azi am cumparat un ciobanesc german in varsta de 3 luni, insa am o mica problema. El a stat la bloc, iar eu stau la curte acum, noaptea asta il tin in casa pana ii fac o cusca teapana. Insa, e vreo sansa pentru mine sa il invat sa faca afara in loc sa faca pe covor? Nu e vorba de lasat afara deoarece doar ce statusem cu el jumatate de ora afara si cand am intrat in casa mi-a lasat o surpriza pe covor. Si a doua problema e ca e dependent de atentie, nu poate sa fie lasat 5 secunde singur ca incepe sa planga si sa latre, eu am scoala deci nu pot sta in permanenta cu el. Si ma gandesc ca as distruge somnul vecinilor mei dupa ce i-as termina cusca, ca asta ar insemna sa nu mai stau cu el. Ce sfaturi imi dati si mie
Xernaxe
Newbie
*

« Reply #1 on: September 27, 2017, 11:22:41 PM »

A da, adaug si ca are o micuta problema cu o persoana din familie, cam da sa muste si latra intr-un mod agresiv, sare la pozitie de "atac" cu toate ca a stat cu Ghost( cg-ul) la fel de mult cat am stat eu cu el. Cu mine nu are nimic insa ma deranjeaza comportamentul lui agresiv cu persoanele din familia mea cu care interactioneaza destul de mult.

Xernaxe
Newbie
*

« Reply #2 on: November 03, 2017, 08:02:17 PM »

Salutare, Ghost  -ul meu are niste probleme de comportament pe care chiar nu stiu cum sa le redresez.
Eu in curte mai am un pechinez de 2 ani care este de-a dreptul chinui de Ghost, din catelu fericit care era e ca si speriat de bombe de catre  , il apuca de cap, musca de urechi, smotoceste uneori (relativ in joaca, insa Ghost are 55 de CM in greaban, nu e chiar asa micut si sunt mai mult ca sigur ca doare muscatura lui in joaca)
Da sa fie agresiv cu aproape oricine mai intra in curte, chiar daca se vede cu acele persoane zilnic, stam de vorba dar chiar si asa o facem "peste gard". Am incercat si sa ma pun mereu in fata lui insa nimic, trece pe langa mine si continua latratul lui, cand am incercat o data sa il tin ca sa nu sara la persoana(nu avea zgarda pusa atunci) l-am luat de piept si m-a muscat.
Si pe mine ma apuca de maini, picioare, sare pe mine.
Cand incerc sa il dresez musca foarte tare din recompensa care din pacate e tinuta de mana mea deci ma musca si pe mine.
Sfaturi va rog, chiar nu stiu ce sa mai fac.
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: November 17, 2017, 06:50:11 PM »

Cauta un dresor si concomitent citeste despre cum sa devii seful haitei. Cainele nu te respecta, nu ai reusit sa te impui. Poate l-ai alintat prea mult, poate ai facut alte greșeli.
Uite aici niste reguli care trebuie sa le aplici daca vrei sa te asculte:
http://www.ciobanescgerman.com/2007/10/18/reguli-de-subordonare/
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: