Forum ciobanesc german
January 13, 2012, 08:32:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Prezentarea in ring  (Read 13580 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mircea1984
Sr. Member

« Reply #30 on: May 29, 2007, 04:26:08 PM »

Ok! Un unchi de al meu are o vorba: "la politica,fotbal,femei si ciobanesti germani se pricepe toata lumea!"-eu trebuie sa recunosc ca nu ma pricep!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #31 on: May 29, 2007, 04:37:47 PM »

Bravo Vifor :
Problema de baza este ca 95% de forumusti nu au practica asta nu e de condamnat si nici nu vor sa-si faca teoria intru-un mod constructiv si realist.
Ati uitat ca CG este construit ideat ca sa se miste intr-o maniera extrem de lejera si continua.
Trebuie sa fie o masina puternica cu consum extrem de redus.
Cati din voi au vazut un CG la lucru, hopa hopa nu sariti pe mine , lucru nu vb in calitate de dresaj care IPO , SCH ,etc.
CG, cititi bine ce inseamna, caine pentru oi.
Adica caine cioban.
Intr-o zi de munca 14,16 ore el este obligat sa se multumeasca cu resturi de mancare si sa alerge ( bineinteles nu continu ) si 200 Km/zi.
Dau dreaptate lui Bogdan Nitescu care va sfatuieste sa nu distrugeti un pui cu antrenament fortat , practica personala ma invatat sa nu antrenez un caine inainte de 16,18 luni . le distrugeti legamentele , aproape in totalitate cainii antrenati exagerat de pui au displazia acentuata.
Unora le propun sa fac rost sa citeasca mai mult , sa se informeze in teorie si dupa practica.
Eu cred in Vifor deoarece si eu in anii 70,80 am avut 2,3 caini foarte valabili Falco Di Zanna Bianca , Argus Di Val Chemonia care au muncit urcand  strada pana la vulcanu Etna si 30 km/zi continu.

1) poza eu si falko an 1974
2) poza eu si  Argus an 1985  in Timisoara
MULTUMESC GIOVANNI!
De la tine si de la alti crescatori cu vechi state de plata in cg am de invatat.
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
Martzianu
Newbie
*

« Reply #32 on: February 18, 2008, 02:45:02 PM »

si eu am o mika intreabare...pt un concurs de frumusete ce ar trebui sa stie cainele Cheesy ..cam cateva reguli daca se poate sau ce il pune sa faca la probe?
« Last Edit: February 18, 2008, 02:46:13 PM by razvan » Logged
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #33 on: February 18, 2008, 02:47:31 PM »

si eu am o mika intreabare...pt un concurs de frumusete ce ar trebui sa stie cainele Cheesy ..cam cateva reguli daca se poate sau ce il pune sa faca la probe?

Vezi AICI

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora