Forum ciobanesc german
April 15, 2008, 04:08:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: sparky  (Read 2730 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dannny_xxx
Jr. Member
**

« Reply #30 on: July 05, 2007, 03:34:29 PM »

Cat au puiutii din poze?.....Sunt de vanzare ?
k3na
Hero Member

Alma

« Reply #31 on: July 09, 2007, 03:39:58 PM »

ce puiuti?

cuget, deci exist!
gigi72
Newbie
*

« Reply #32 on: July 12, 2007, 09:45:55 PM »

ceva poze noi, nu sunt prea reusite dar sunt facute cu un jaf de telefon.
nu stiu ce sa fac cu el , dar nu vrea sa mai manance decat dimineata si seara .daca îi dau sa manance la pranz varsa castronelul, si atunci  am renuntat sa-i mai dau la pranz sa manance.
nu stiu insa ce se intampla cu urechile lui , mi se par imense iar de ridicat nici vorba .
un frate al lui, care este la un prieten de-al meu, este ok cu urechile , insa este mai slabut si firav
 decat sparky
voi incerca zilele urmatoare sa le fac cateva poze impreuna

* img061 (Medium).jpg (101.16 KB, 800x640 - viewed 31 times.)

* img062 (Medium).jpg (97.04 KB, 800x640 - viewed 35 times.)

* img063 (Medium).jpg (97.97 KB, 800x640 - viewed 30 times.)

* img064 (Medium).jpg (90.5 KB, 800x640 - viewed 37 times.)
crb
Hero Member

« Reply #33 on: July 12, 2007, 10:00:18 PM »

ceva poze noi, nu sunt prea reusite dar sunt facute cu un jaf de telefon.
nu stiu ce sa fac cu el , dar nu vrea sa mai manance decat dimineata si seara .daca îi dau sa manance la pranz varsa castronelul, si atunci  am renuntat sa-i mai dau la pranz sa manance.
nu stiu insa ce se intampla cu urechile lui , mi se par imense iar de ridicat nici vorba .
un frate al lui, care este la un prieten de-al meu, este ok cu urechile , insa este mai slabut si firav
 decat sparky
voi incerca zilele urmatoare sa le fac cateva poze impreuna
..rabdare,..rabdare,..si din nou,...rabdare....
PS........sper sa ai suficienta rabdare sa citesti "forum-ul"..vei capata raspunsuri pr f multe nelamuriri.....
gigi72
Newbie
*

« Reply #34 on: July 12, 2007, 10:05:19 PM »

..rabdare,..rabdare,..si din nou,...rabdare........
eu am destula rabdare , asa zice si veterinarul .
 il pot stimula cu ceva calciu sau alceva?
skreppy
Newbie
*

« Reply #35 on: July 13, 2007, 02:24:55 AM »

e dragutz cy=utu tau:*:*:*
gigi72
Newbie
*

« Reply #36 on: August 10, 2007, 11:23:34 PM »

dupa ce am citit tot topicul despre dresaj , in urma cu ceva vreme, am luat hotararea sa-l duc si pe sparky la dresor .
scoli de dresaj nu exista in orasul unde locuiesc dar am gasit printr-un prieten, un subofiter de politie, fost pe la scoala aia din sibiu ,pensionar in prezent, care se ocupa de chestii din astea dar putin la negru , in sensul ca nu are o firma sau ceva , te intelegi cu omul si gata
cainii prietenului meu sunt dresati de el si pot spune ca sunt ok.
credeam ca asa va fi si cu sparky, dar catelul s-a dovedit reticent de la inceput fata de dresor .
de cum il vedea incepea sa maraie la el , lucru curios ca la alte persoane nu face asa.
nu mi-au placut deloc metodele lui de antrenament, bazate zice el pe treizeci de ani de experienta in domeniu  si am renuntat sa-l mai duc .
am facut sedintele pe care le-am platit , dar mai mult eu am lucrat cu cainele,la indicatiile lui, pentru ca pe el nu-l asculta de bunavoie, iar cu "constrangerea" practicata de el nu am fost eu de acord.
catelul parca a apreciat ce am facut pentru el si este mult mai ascultator.
am totusi o problema. daca plecam la joaca/antrenament prin gradina si cu mine vin si sotia sau fetita ,trebuie sa stau tot timpul cu gura pe el ,pentru ca sare pe ele le apuca de haine le mai si "capseaza " cu dintii , lucruri pe care nu le face cand este doar cu mine .
face  lucrurile astea si practic le determina sa plece, si parca asta isi doreste. nu pot insa sa cred ca un caine poate premedita si anticipa o asemenea situatie. îi place mult sa ne jucam impreuna , acum ne jucam de-a gasitul diverse obiecte, îi ascund o jucarie, un pachet de tigari, papuci, biscuiti sau orice lucru din care am 2 bucati similare.
la inceput se ducea si aducea ce gasea prima data , cu exceptia biscuitilor pe care îi manca unde îi gasea dar dupa cateva zile in care am tot repetat s-a corectat si daca îi arat jucaria pe ea o cauta si o aduce, la fel si cu tigarile mai putin cu biscuiti . cred ca isi inchipuie ca sunt un fel de recompensa si am renuntat sa-i mai ascund biscuiti .
partea proasta e ca de luni s-a terminat cu vacanta si nu prea o sa mai am asa de mult timp pentru el 
gladiatorul
Full Member

« Reply #37 on: September 22, 2007, 09:46:21 AM »

asa am patit si eu probabil ca sa va simti rau toata ziua dar ii va trece dar cred ca iai dat prea multe pastile
gigi72
Newbie
*

« Reply #38 on: November 18, 2007, 10:48:28 PM »

am fost plecat ceva timp dar de cum m-am intors m-am izbit de o problema, sparky nu mai vrea sa manance decat seara.
masa de dimineata de cele mai multe ori o ignora sau mananca foarte putin .
eu îl hraneam de doua ori pe zi , dimineata si seara,  iar fetita mea imi spune ca asa a facut din ziua urmatoare celei cand am plecat , chit ca s-a ingrijit de el cum a putut si ea mai bine.
nu pare slabit, e chiar ok, si am citit pe forum la alimentatie ca n-ar fi o chestie staina cg.
nici nu s-a uitat la jucariile pe care i le-am adus,  iar cat a latrat de bucurie cred ca si-a facut norma pana la sfarsitul anului .
acum am cateva zile libere, si speram sa mai îl plimb si pe el , dar e vremea asta....
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora