Exact astazi se implinesc 4 saptamani de cand nu-l mai avem pe Athos,un pui de ciobanesc german de exceptie,in varsta de 6 luni pe care am facut marea greseala sa-l dam la o alta familie ce locuieste la curte in speranta ca-i va fi mult mai bine acolo decat cu mine si cu logodnicul meu care locuim intr-un apartament.A doua zi,regretand gestul nostru necugetat si cu ochii umflati de plans ne-am dus dupa el,sa-l luam acasa, insa spre nefericirea noastra a fugit din curtea celor carora l-am dat.L-am cautat toata ziua,am dat anunturi la primarie si in zona in care a disparut insa fara nici un rezultat.Sunt constienta ca la varsta lui nu are cum sa gaseasca singur drumul spre casa mai ales ca locuim in alt judet.Mai sunt oare sperante sa-l gasim ? Nu putem sa ne iertam pt. ceea ce am facut,consider ca e cea mai mare greseala a vietii mele,zi si noapte ne gandim daca e flamand,daca-i este frig,daca e batut,chinuit?! :'( :'( :'( :'( :'(
Acum avem un nou membru in familie,are doar 2 luni si-l cheama Ares.Spre deosebire de celalalt ,acesta e cu "facultate " cum ne place noua sa spunem

,adica cu pedegree.Il iubim enorm de mult si orice s-ar intampla am jurat ca acesta nu va mai pleca din familie.Dar cu toate astea nu avem sufletele impacate,ne dorim cu disperare sa-l gasim pe Athos !
Voi ce parere aveti...mai sunt sperante

sau poate ca cei carora l-am dat n-au mai vrut sa ni-l dea inapoiÂ