[b]Rezultatul celor de la Oradea este excelent, ii felicit din toata inima.Si pot sa zic ca sunt singurul club de dresaj serios din Romania. Dar ei fac treaba asta inca dinainte de CDC.Asa ca nu-ti mai asuma meritele unor oameni care muncesc de ceva vreme, si mai ales, nu-i denigra umflandu-le rezultatele.
Pe ei ii felicit, sincer si le doresc succes, iar daca s-a strecurat o gresala in rez oficiale ,publicate pe site-ul oficial , ii astept sa o clarifice ei insusi .
Eu am preluat rez de pe site-ul oficial ,care nu corespund cu ce zice Willi.
pe mine ma deranjaza tendinte CAP-ista a presedintelui CDC de a umfla toata activitatea CDC, cand realitatea este alta .[/b]
r.c.
din acest moment inchei orice conversatie cu tine.
poti fi carcotas cat vrei si cu cine vrei.
eu nu mi-am asumat meritele celor din Clubul sportiv Agility Oradea. fie ca iti convine fie ca nu ei sunt prietenii mei si nu ai tai, asta inca cu multi, multi ani inainte sa existe cdc sau tu.
CDC se mandreste cu meritele celor din Clubul Sportiv Agility Oradea si isi asuma aceste rezultate ca REZULTATE CDC.
fie ca iti convine fie ca nu ei sunt membri CDC precum si Clubul Agility Oradea este CLUB MEMBRU ASOCIAT CDC.
Eu SPUN clubul Agility Oradea este cel mai serios club din tara fiindca
fie ca iti convine, fie ca nu, eu cunosc activitatea acestui club si am contribuit la recunoasterea OFICIALA a activitatii membrilor acestuia.
familia Andrasi si prietenii lor au participat la Campionatele IMCA din 2002 si 2004 dar pana la infiintarea CDC (unde s-au aflat printre membrii fondatori!) dar NU AYU FOST RECUNOSCUTI OFICIAL de catre conducerea de trista amintire a CDC.
fie ca iti convine, fie ca nu Agility a fost recunoscut oficial in Romania datorita mie si CDC si asta o spun atat oradenii, AChR cat si arbitrii internationali care au venit de mai multe ori in Oradea.
Comisia Agility CDC al carui responsabil este Andrasi Violeta (leader team la toate participarile la competitii Agility internationale) nu va clarifica ineptiile tale pe forumuri sau in site-urile altor cluburi nationale.
fie ca iti convine, fie ca nu, poti astepta mult si bine fiindca ei nu uita cum urlai la Conferinta Nationala de la Macea ca pe tine si pe altii nu va intereseaza Agility, obedience sau alte specializari si ca acestea nu trebuie sa existe in CDC.
mai, r.c.,
cel care mimte in continuare si incearca sa ii prosteasca pe altii esti tu. Eu ii denigrez pe cei din Agility? Pai, ba omule, eu sunt cei care i-am promovat si am avut mult de indurat ca i-am promovat impotriva tuturor oprelistilor IMPUSE de AChR.
fie ca iti convine, fie ca nu MULTI membri CDC stiu acest aspect!
daca te deranjeaza "tendintele CAP-ista a presedintelui CDC de a umfla toata activitatea CDC, cand [/b] realitatea este alta .[/b]" este problema ta, deocamdata TOATA ACTIVITATEA CDC este o REALITATE la care fie ca iti convoine, fie ca nu, afost condusa de mine si "s-a umflat" numai in sensul ca a crescut de la zero acolo unde este acum.
asa ca draga prietene, parca asa spuneai sambata ca suntem, inchei definitiv discutiile cu tine pe forumuri rugandu-l, vorba romanului, pe dumnezeu sa ma fereasca de prieteni ca de dusmani ma apar singur.
Apropo, ieri am arbitrat cei mai buni caini de IPO din Romania, si ii felicit pe aceasta cale pe Andrea Renges si pe Viorel Scanteie care
fie ca iti convine, fie ca nu SUNT MEMBRI CDC.
CDC se mandreste cu performantele lor in dresaj, nu isi asuma meritele dresajului celor doi caini dar isi asuma meritul de a avea asemenea membri.
iar fie ca iti convine, fie ca nu, daca tu ramai in continuare membru CDC, fie ca iti place, fie ca nu iti place de mine, CDC se va mandri ca faci parte din randul membrilor.
hai noroc si sa auzim de bine.