Forum ciobanesc german
October 09, 2008, 01:07:26 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Performante in dresaj ale ciobanestilor germani din Romania  (Read 5250 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
r.c.
Full Member

Malinois

« Reply #15 on: September 29, 2007, 07:59:16 PM »

explicatii de la cine ?
WILLI LANDT
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #16 on: September 30, 2007, 02:29:03 AM »

Tongue
rc, invata sa citesti un site
si citeste daca esti capabil si un regulament de lucru chiar daca e asa, sub marea ta valoare de revolutionar al revolutiilor uitate, un regulament agility
cand vei ajunge prin oradea aflata in alta tara decat cea in care vietuiesti, fa o vizita Clubului Sportiv Agility Oradea, fii sigur ca cei de acolo te vor trata cu prietenie si iti vor arata diplomele. Fii fara teama ca nu ti le vor cere pe ale tale din participarile la competitii internationale.

rusinica...............vb de multe orii in necunostinta de cauza. Laughing

pana atunci numai de bine
 cap-ul asteapta sa raspunzi concret la invitatia de a oficia in calitate de atentator la Campionatul national.
WILLI LANDT
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #17 on: September 30, 2007, 03:01:57 AM »

rc, rc ..............
uite una pe care nu o stiai:

La propunerea unor arbitri care participa la Campionatele IMCA, prieteni ai clubului din Oradea, a fost depusa o cerere de catre CDC pentru organizarea in Romania a Campionatului IMCA din 2009 sau 2010.
 Cheesy

rrrrrrrrrrrrrcccccccccaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppp
r.c.
Full Member

Malinois

« Reply #18 on: September 30, 2007, 03:23:15 PM »

M-am saturat,  e o lupta cu morile de vant.... omul asta chiar crede ca, ce face e bine , si cu un om convins nu ai cum sa te pui.
  Draga Willi , ar trebui sa te uiti putin in jurul tau si sa vezi ca toata lumea e nemultumita de CDC. Dar , cum asa e romanul, datorita intereselor si inactivitatii caracteristice neamului , TAC., si au ales sa-si arate nemultumirea , in cel mai bun caz ,prin neimplicare.
 Dragilor, va doresc succes pe toate planurile , productii mari la hectar........pe hartie si pe forum..........

Fii fara teama ca nu ti le vor cere pe ale tale din participarile la competitii internationale.
 vezi ca ai inceput sa vb ca prietenul tau BN.

sub marea ta valoare de revolutionar al revolutiilor uitate
   In curand dresajul din Romania va avea nevoie de o revolutie , daca o tii tot asa.

este FOARTE MULT! a fost o competitie cu 500 de participantI! eu zic ca sa ajungi pe locul 17, din 500 e fantastic! tinand cont si de faptul ca noi nu avem traditie in agility
INCA O DATA FELICITARI!

Uite ce scrie lumea........nu ti-e rusine sa minti asa.....e o copilarie, sau ai tastat gresit........care 500 omule !!! poate 50.
 Felicitari celor de la oradea, oricare e rezultatul , ei sunt invingatori, dar ca sa denaturezi si sa umfli lucrurile asa.....rusine.
  Stii ce , deja ma enervezi prea tare ca sa-ti mai pot raspunde, oricum nu mai intereseaza pe nimeni, poate pe cativa.
r.c.
Full Member

Malinois

« Reply #19 on: September 30, 2007, 03:24:51 PM »

http://www.imca-pawc.net/results/large.pdf
http://www.imca-pawc.net/results/final_large.pdf
r.c.
Full Member

Malinois

« Reply #20 on: September 30, 2007, 11:31:20 PM »

[b]Rezultatul celor de la Oradea este excelent, ii felicit din toata inima.Si pot sa zic ca sunt singurul club de dresaj serios din Romania. Dar ei fac treaba asta inca dinainte de CDC.Asa ca nu-ti mai asuma meritele unor oameni care muncesc de ceva vreme, si mai ales, nu-i denigra umflandu-le rezultatele.
Pe ei ii felicit, sincer si le doresc succes, iar daca s-a strecurat o gresala in rez oficiale ,publicate pe site-ul oficial , ii astept sa o clarifice ei insusi .
Eu am preluat rez de pe site-ul oficial ,care nu corespund cu ce zice Willi.
pe mine ma deranjaza tendinte CAP-ista a presedintelui CDC de a umfla toata activitatea CDC, cand
realitatea este alta .[/b]
WILLI LANDT
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #21 on: October 01, 2007, 11:06:59 AM »

[b]Rezultatul celor de la Oradea este excelent, ii felicit din toata inima.Si pot sa zic ca sunt singurul club de dresaj serios din Romania. Dar ei fac treaba asta inca dinainte de CDC.Asa ca nu-ti mai asuma meritele unor oameni care muncesc de ceva vreme, si mai ales, nu-i denigra umflandu-le rezultatele.
Pe ei ii felicit, sincer si le doresc succes, iar daca s-a strecurat o gresala in rez oficiale ,publicate pe site-ul oficial , ii astept sa o clarifice ei insusi .
Eu am preluat rez de pe site-ul oficial ,care nu corespund cu ce zice Willi.
pe mine ma deranjaza tendinte CAP-ista a presedintelui CDC de a umfla toata activitatea CDC, cand
realitatea este alta .[/b]

r.c.
din acest moment inchei orice conversatie cu tine.

poti fi carcotas cat vrei si cu cine vrei.

eu nu mi-am asumat meritele celor din Clubul sportiv Agility Oradea. fie ca iti convine fie ca nu ei sunt prietenii mei si nu ai tai, asta inca cu multi, multi ani inainte sa existe cdc sau tu.

CDC se mandreste cu meritele celor din Clubul Sportiv Agility Oradea si isi asuma aceste rezultate ca REZULTATE CDC.
fie ca iti convine fie ca nu ei sunt membri CDC precum si Clubul Agility Oradea este CLUB MEMBRU ASOCIAT CDC.

Eu SPUN clubul Agility Oradea este cel mai serios club din tara fiindca
fie ca iti convine, fie ca nu, eu cunosc activitatea acestui club si am contribuit la recunoasterea OFICIALA a activitatii membrilor acestuia.

familia Andrasi si prietenii lor au participat la Campionatele IMCA din 2002 si 2004 dar pana la infiintarea CDC (unde s-au aflat printre membrii fondatori!) dar NU AYU FOST RECUNOSCUTI OFICIAL de catre conducerea de trista amintire a CDC.
fie ca iti convine, fie ca nu Agility a fost recunoscut oficial in Romania datorita mie si CDC si asta o spun atat oradenii, AChR cat si arbitrii internationali care au venit de mai multe ori in Oradea.

Comisia Agility CDC al carui responsabil este Andrasi Violeta (leader team la toate participarile la competitii Agility internationale) nu va clarifica ineptiile tale pe forumuri sau in site-urile altor cluburi nationale.
fie ca iti convine, fie ca nu, poti astepta mult si bine fiindca ei nu uita cum urlai la Conferinta Nationala de la Macea ca pe tine si pe altii nu va intereseaza Agility, obedience sau alte specializari  si ca acestea nu trebuie sa existe in CDC.

mai, r.c.,
cel care mimte in continuare si incearca sa ii prosteasca pe altii esti tu. Eu ii denigrez pe cei din Agility? Pai, ba omule, eu sunt cei care i-am promovat si am avut mult de indurat ca i-am promovat impotriva tuturor oprelistilor IMPUSE de AChR.
fie ca iti convine, fie ca nu MULTI membri CDC stiu acest aspect!

daca te deranjeaza "tendintele CAP-ista a presedintelui CDC de a umfla toata activitatea CDC, cand [/b] realitatea este alta .[/b]" este problema ta, deocamdata TOATA ACTIVITATEA CDC este o REALITATE la care fie ca iti convoine, fie ca nu, afost condusa de mine si "s-a umflat" numai in sensul ca a crescut de la zero acolo unde este acum.

asa ca draga prietene, parca asa spuneai sambata ca suntem, inchei definitiv discutiile cu tine pe forumuri rugandu-l, vorba romanului,  pe dumnezeu sa ma fereasca de prieteni ca de dusmani ma apar singur.

Apropo, ieri am arbitrat cei mai buni caini de IPO din Romania, si ii felicit pe aceasta cale pe Andrea Renges si pe Viorel Scanteie care
fie ca iti convine, fie ca nu SUNT MEMBRI CDC.
CDC se mandreste cu performantele lor in dresaj, nu isi asuma meritele dresajului celor doi caini dar isi asuma meritul de a avea asemenea membri.

iar fie ca iti convine, fie ca nu, daca tu ramai in continuare membru CDC, fie ca iti place, fie ca nu iti place de mine, CDC se va mandri ca faci parte din randul membrilor.

hai noroc si sa auzim de bine.

WILLI LANDT
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #22 on: October 01, 2007, 11:16:30 AM »

M-am saturat,  e o lupta cu morile de vant....omul asta chiar crede ca, ce face e bine , si cu un om convins nu ai cum sa te pui.
   Draga Willi , ar trebui sa te uiti putin in jurul tau si sa vezi ca toata lumea e nemultumita de CDC. Dar , cum asa e romanul, datorita intereselor si inactivitatii caracteristice neamului , TAC., si au ales sa-si arate nemultumirea , in cel mai bun caz ,prin neimplicare.
 Dragilor, va doresc succes pe toate planurile , productii mari la hectar........pe hartie si pe forum..........
  Stii ce , deja ma enervezi prea tare ca sa-ti mai pot raspunde, oricum nu mai intereseaza pe nimeni, poate pe cativa.

M-am saturat,  e o lupta cu morile de vant....

omul asta, r.c., chiar crede ca, ce face e bine , si cu un om convins nu ai cum sa te pui.

Draga r.c. , ar trebui sa te uiti putin in jurul tau si sa vezi ca toata lumea e multumita de CDC si au ales sa-si arate multumirea, in cel mai bun caz : prin implicare.

Dar , cum asa e  Caramanul, datorita intereselor si inactivitatii caracteristice a ales sa-si arate nemultumirea , in cel mai bun caz ,prin neimplicare pe toate planurile , ... la hectar........pe hartie si pe forum..........

Laughing  Laughing  Laughing

PS acest mesaj alcatuit din citate din r.c. face parte din postarea anterioara , ultima adresata de Willi Landt lui r.c.
WILLI LANDT
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #23 on: October 01, 2007, 10:54:56 PM »

M I R K O

Doliu pentru toti cei care iubesc cainii.
Ieri a murit Mirko, cel mai frumos ciobanesc german alb din tara.

Timi suntem alaturi de tine, te iubim si plangem alaturi de tine.
Cel mai bun dintre cainii nostri ne-a parasit. Ne rugam pentru sufletul lui Mirko, sa alerge si sa latre mult pe pistele de agility din rai.

In dresajul canin din Romania Mirko a avut in 2007 cel mai bun rezultat international. 

« Last Edit: October 01, 2007, 10:57:40 PM by WILLI LANDT » Logged
r.c.
Full Member

Malinois

« Reply #24 on: October 02, 2007, 09:07:48 AM »

cap-ul asteapta sa raspunzi concret la invitatia de a oficia in calitate de atentator la Campionatul national.

Datorita  faptului ca nu sunt de acord cu politica dusa de conducatorul suprem WL, ma vad nevoit sa refuz orice participare oficiala in cadrul manifestarilor organizate de CDC. Raman membru CDC, si -mi rezerv dreptul de a participa  ca simplu membru CDC, concurent, sau gura casca .
 In concluzie la Deva nu voi fi atentator.
eXxxx
Newbie
*

I love Athena Von Empire

« Reply #25 on: December 24, 2007, 05:09:58 PM »

irina2007 ! merg linkurile acum ! se deschide cu adobe reader....poate nu-l ai...

cât despre ce este scris acolo ,  mă abÅ£in de la comentarii

-=$.P@uL=-
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora