Forum ciobanesc german
April 27, 2016, 10:58:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin  (Read 16491 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Edgar1988
Newbie
*

« Reply #45 on: March 14, 2015, 09:55:55 PM »

Si femela mea a primit 2 luni de PLA de la ProPlan(orez si miel) si spun eu ca in perioada aia s-a dezvoltat cel mai bine,chiar mai bine decat de la eukanuba...
AndyAndrey
Jr. Member
**

« Reply #46 on: March 14, 2015, 11:34:00 PM »

8 luni face maine, cam face figuri de la royal nu mananca decat daca ii pun un ou fiert sau conserva in ele. M-am gandit sa trec pe proplan large athletic .
tevezbd
Full Member

« Reply #47 on: March 15, 2015, 10:36:38 AM »

Si eu l-am hranit pe al meu, pana la 1 an, cu ProPlan si i-a mers foarte bine. Eu am fost multumit si recomand aceasta hrana.
AndyAndrey
Jr. Member
**

« Reply #48 on: March 15, 2015, 12:54:02 PM »

Am sa trec pe purina dar mai intai o sa cumpar 1kg si dupa vad daca ii place sau nu .
Edgar1988
Newbie
*

« Reply #49 on: March 19, 2015, 01:35:36 PM »

Vezi ca e la oferta pe emag uite aici:

http://www.emag.ro/hrana-pentru-caini-pro-plan-puppy-large-athletic-miel-orez-14kg-12150594/pd/DYW9JBBBM/

Sau eukanuba la un pret super bun:

http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/eukanuba
whitesnake
Newbie
*

« Reply #50 on: March 12, 2016, 09:10:50 PM »

Buna!
As dorii sa stiu parerile voastre in legatura cu cele 2 marci,deoarece parerile sunt cam impartite prin zona mea,si as vrea sa aud mai multe pareri.
 Ce este mai bun pentru un CG de 8,5 luni Pro Plan sau Royal?

Vand boala cronica,celor nevoiasi !!!
freddy25
Hero Member

« Reply #51 on: March 13, 2016, 11:26:09 AM »

Eu prefer Eukanuba. Motivele ar fi urmatoarele: la royal e mai mult malai decat carne deoarece lista de ingrediente incepe cu porumb. E adevarat ca sortimentul pentru puppy are orez in loc de porumb. Si Proplanul si royalul au proteine vegetale posibil din soia care nu sunt bune pentru carnivore. Ce e drept sortimentul pentru puppy si junior e mai de catitate decat cel pentru adulti
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #52 on: April 07, 2016, 11:44:56 AM »

Buna!
As dorii sa stiu parerile voastre in legatura cu cele 2 marci,deoarece parerile sunt cam impartite prin zona mea,si as vrea sa aud mai multe pareri.
 Ce este mai bun pentru un CG de 8,5 luni Pro Plan sau Royal?
I-am incercat cainelui meu, care oricum are probleme digestive, ambele. La pro plan a reactionat cel mai rau, a inceput sa ii cada fooarte tare blana, pana la piele. Nu prea ti-as recomanda nici royalul, nu e cu mult mai bun.
Cu petkult l-am dus de la vreo 4 luni, pana la 10 luni. I-a mers foarte bine, insa acum cred ca s-a saturat de ele, nu mai le vrea.
freddy25
Hero Member

« Reply #53 on: April 08, 2016, 03:39:45 AM »

Mai alterneaza cu alte marci. Asa au fac si ai mei, de aceea le dau acum Eukanuba. Cand s-or satura si de asta, trecem din nou pe Petkult desi le merge excelent cu Eukanuba Senior. I-as trece pe Acana miel si mere cum le dadeam pana asta vara dar unul din ei facea moale cam o data la zece zile si cand spun moale ma refer ca facea aproape ca apa. Ceilalti nu aveau nimic. Plus ca s-a scumpit din cale afara. A, dar mi-am adus aminte ca mai demult le-am dat Simpson Premium care a fost foarte bun doar ca si asta s-a scumpit cu vreo 15%. Cand ai 1-2 merge dar cand sunt 5, te uiti de 2 ori inainte sa comanzi. Nu mai spun ca nu accepta boabe simple, trebuie sa le pun si ceva peste ele. De obicei conserva dar le mai fac si supa de pui. Razvan, incearca Simpson de la zooplus. Este hrana pe care a tolerat-o un labrador care nu tolera nimic din cele pomenite mai sus, nici macar Petkult. E 199lei/sacul de 12kg dar e o hrana fara cereale deci mult peste marcile enumerate mai sus. Asta desigur, daca iti permite bugetul sa dai aproape 17lei pe kg. Pentru mine e cam mult, nu-mi permit mai mult de 15lei/kg de cand s-a marit haita.
UBER
Jr. Member
**

« Reply #54 on: April 08, 2016, 02:22:35 PM »

Eu sunt fan Orijen 6 Fish , alte Orijen si Acana miel si mar ! Scump dar merita !
freddy25
Hero Member

« Reply #55 on: April 08, 2016, 03:03:39 PM »

Eu sunt fan Simpson 80/20 cu care am hranit labradorul vreo 2luni pana si-a revenit. Cu Orijen nu am indraznit sa incerc datorita faptului ca am avut experiente negative cu Acana, hrana facuta de acelasi producator. Dar daca sunt caini care nu au probleme, e ok.
UBER
Jr. Member
**

« Reply #56 on: April 08, 2016, 06:01:21 PM »

Cu Acana de pui si Uber a facut mult timp moale ! Cu miel&mar nu dar am trecut pe Orijen ! In momentul in care am vazut ca ia putin proportii i-am redus ratia si am completat cu mai mult orez&gaturi ! Asa e perfect deoarece orice cantitate mare de proteine cauzeaza   "cadouri" moi !
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: