Filme: Meet Joe Black, Lake house, The notebook, The See Inside (Marea Adentro - sau ceva asemanator, e spaniol filmul.. f f f bun si profund)
Muzica: Oldies - Tom Jones, Joe Dolan, Julio Iglesias, multe multe..
Spectacole: stand-up comedy, piesele regizate de Cris Simion - teatru D'aya (cele care se tin la Laptaria lui Enache - Dragostea dureaza 3 ani, Şi caii se împuşcă, nu-i aşa ?; Te iubesc ! Te iubesc ?, nu mai stiu cum se numesc toate, dar sunt f bune). In rest la teatru ultima a fost "Tache,IanKe si Cadar".. pacat pentru Gheorghe Dinica. Dar cum la National nu se mai fac rezervari pe net... sa stau 2-3 ore la coada in frig nu prea imi surade...
Carti: Paulo Coelho - toate mi-au placut (cel mai mult 11 minute, alchmistul), un veac de singuratate - garcia marquez, dostoievski - crima si pedeapsa, am citit o carte o data cred ca se numea black beauty - nu mai stiu autor .. si am citit-o mergand pe strada (mie imi plac caii foarte mult).. si in timp ce citeam si mergeam m-am impiedicat de un stalp si am cazut...si m-am lovit rau..am crezut ca mi-a plesnit ficatul, m-am julit in barbie, mi-am spart o masea

. Oricum daca intereseaza pe cineva echitatia in saftica e un centru care mi s-a parut cel mai bun si mai serios pana acum - piccadilly.
Evenimente: nu prea am timp
Pot sa incep si cu flori, fete, baieti...

@dsh - daca tot ai deschis topicul, nu-l onerezi?