spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #15 on: December 21, 2008, 10:46:28 AM » |
|
filme de sezon, cel putin de craciun sun putine faine...majoritatea sunt low buget, dar este unu care mi-a placut: the flight berofe chrismas sau ceva de genu 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« Reply #16 on: December 29, 2008, 02:39:49 AM » |
|
eu va recomand I Am legend,cu will smith. Chiar daca nu este "de sezon",actiunea incepe in perioada Craciunului,iar in film apare,desi sfarsind tragic  ,o catelusa cg pe nume samantha. Acelasi film il recomand si eu. M-a impresionat sacrificiul Samanthei. Dar ce s-a intamplat cu ea ...nu am avut curajul sa vad.Am sarit peste acea scena din film (cu mainile la ochi). Vizionare placuta!! ultimul film vizionat e o comedie cu Eddie Murphy si Elizabeth Banks "Meet Dave". Nu e cu cg dar e frumos!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniela
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #17 on: December 30, 2008, 10:43:08 AM » |
|
un film fain, nu e de sezon, dar e o comedie care merita toata atentia: O Brother, Where Art Thou? cu George Clooney (intr-o postura nebanuita!), John Turturro si Tim Blake Nelson mai mult, coloana sonora adauga savoare acestei comedii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #18 on: December 30, 2008, 09:32:30 PM » |
|
De sezon..imi pare rau nu stiu In general imi plac filmele mai complicate,cu mesaje complicate,intortocheate  Dar..sa vedem prin lista mea de filme ce as putea mentiona.. Romantice va recomand P.S I love you.E simpatic filmul.. What dreams may come ..drama.O drama foarte bine gandita..atinge multe puncte sensibile  Comedii..am vazut multe dar niciodata n-am fost pe deplin satisfacuta.Am murit de ras totusi la Good Luck Chuck..asta pt ca e cel mai ****(a se intelege cu multe scene a..prea..da..intelegeti voi) film..am crezut ca ma ascund sub plapuma  Si filme socante..hm..Quills?E despre Marchizul de Sade.Cine a citit..poate ar fi interesat sa vada filmul.Cine nu a citit..sa vada filmul si apoi sa hotarasca daca e bine sau nu pentru inocenta lor sa citeasca  Pianista iarasi..un film destul de cutremurator.Cine a citit cartea nu va fi dezamagit de film..
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #19 on: December 30, 2008, 09:40:44 PM » |
|
de sezooon...Edward Scissorhands?  Imi amintesc ca l-am vazut cand eram mica..tare mult mi-a placut.Si acum imi place defapt
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
Daniela
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #20 on: December 30, 2008, 11:52:08 PM » |
|
alt film pe care il recomand, dar si cartea merita citita (eu l-am redescoperit pe Steinbeck in aceasta vara citind si alte carti: Iarna vrajbei noastre,La rasarit de Eden), este "Oameni si soareci" am inceput sa incurc topicurile...film cu carte...sau se leaga?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #21 on: December 30, 2008, 11:58:55 PM » |
|
Oameni si soareci......Lennie si "dragostea care omoara"...  @Daniela..cartea a fost ecranizata, daca nu ma insel in 1992,...cu John Malkovich in rolul lui Lennie...din nefericire nu mai stiu care a fost mai buna ecranizarea sau (totusi) cartea... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Daniela
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #22 on: December 31, 2008, 12:10:06 AM » |
|
@Daniela..cartea a fost ecranizata, daca nu ma insel in 1992,...cu John Malkovich in rolul lui Lennie...din nefericire nu mai stiu care a fost mai buna ecranizarea sau (totusi) cartea...  Malkovich a facut super-rol in filmul asta...nu mai stiu sigur daca a luat Oscar, dar filmul a avut mai multe nominalizari...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #23 on: December 31, 2008, 12:53:02 AM » |
|
Eu sunt cu serialele, ca am timp limitat: House MD si Grey's Anatomy, dar am revazut si toate seriile din Xena si Buffy...
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #24 on: January 24, 2009, 04:46:09 PM » |
|
Din categoria seriale: Grey's Anatomy....super Desperate Housewives....super Prison Break......Yummy......  Filme, mai nou(de sezon): Australia ...merita vazut, eu i-am dat nota 9 The Curious Case of Benjamin Button...minunat, nota 10 Seven Pounds........impresionant, o lectie de viat, merita vazut! tot spre 10 merge. Changeling....pare a fi un film de exceptie, este urmatorul pe lista noastra The Day the Earth Stood Still ....Nu are rost sa va pierdeti timpul cu vizionarea lui, este unul din cele mai slabe filme pe care le-am vazut! Regia, acting-ul, firul actiunii....toate fara sens si prost conceput din punctul meu de vedere 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #25 on: January 24, 2009, 04:53:19 PM » |
|
The Day the Earth Stood Still ....Nu are rost sa va pierdeti timpul cu vizionarea lui, este unul din cele mai slabe filme pe care le-am vazut! Regia, acting-ul, firul actiunii....toate fara sens si prost conceput din punctul meu de vedere  [/quote] sunt total de acord, ce daca joaca keanu reeves in film... daca e asa naspa filmu 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #26 on: January 24, 2009, 04:54:54 PM » |
|
Da, am luat acum un an si ceva o teapa....am stat pana la 3 dimineata sa ma uit la No Country for Old Men fiind castigator a 4 premii Oscar. Cea mai mare greseala.....nici pana azi nu l-a detronat nimeni din mintea mea ca fiind cel mai slab film vazut vreodata. Pur si simplu nu mi-a placut, mi-a inselat complet asteptarile. Posibil sa fii fost foarte bine cotat de altii si sa am eu o parere proasta despre el....gusturile nu se dicuta! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #27 on: January 24, 2009, 04:57:09 PM » |
|
Eu sunt cu serialele, ca am timp limitat: House MD si Grey's Anatomy, House MD....il trecem pe lista sa vedem despre ce e vorba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metallica21
Jr. Member

|
 |
« Reply #28 on: January 24, 2009, 05:47:14 PM » |
|
Da, am luat acum un an si ceva o teapa....am stat pana la 3 dimineata sa ma uit la No Country for Old Men fiind castigator a 4 premii Oscar. Cea mai mare greseala.....nici pana azi nu l-a detronat nimeni din mintea mea ca fiind cel mai slab film vazut vreodata. Pur si simplu nu mi-a placut, mi-a inselat complet asteptarile. Posibil sa fii fost foarte bine cotat de altii si sa am eu o parere proasta despre el....gusturile nu se dicuta!  stiu la ce te referi...si la mine a fost la fel. Prieteni,discutii,vai ce film bun,m-au obligat sa merg cu ei la cinema...mi-am pierdut aproape 2 ore din viata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metallica21
Jr. Member

|
 |
« Reply #29 on: January 24, 2009, 06:02:26 PM » |
|
ca veni vorba,recomand si eu acum doua filme...capodopere din punct de vedere mai ales al soundtrackului dar si al povestii : 28 days later si continuarea,28 weeks later. Se diferentiaza cu mult fata de celelalte asa-zise "filme horror" ale momentului (gen seria Saw,dupa parerea mea cele mai proaste filme facute vreoadata) prin faptul ca nu e doar o "balta de sange". Chiar merita 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|