wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #30 on: January 24, 2009, 06:14:39 PM » |
|
Imi amintesc ca am vazut un film cand eram destul de mica cu un  sunt sigura ca si voi l-ati vazut..numele cainelui era jerry lee.Caine polistist.Acum vreo 2 saptamani am vazut insa un film tot cu jerry lee.. ceva mai nou. Nume de cod: K-9 Partenerul meu tacut e filmul cel nou sper sa nu ma insel 
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #31 on: January 24, 2009, 07:37:52 PM » |
|
nu te inseli,a fost si recent la tv. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neroo
Jr. Member

|
 |
« Reply #33 on: February 24, 2009, 02:02:16 AM » |
|
Imi amintesc ca am vazut un film cand eram destul de mica cu un  sunt sigura ca si voi l-ati vazut..numele cainelui era jerry lee.Caine polistist.Acum vreo 2 saptamani am vazut insa un film tot cu jerry lee.. ceva mai nou. Nume de cod: K-9 Partenerul meu tacut e filmul cel nou sper sa nu ma insel  As dorii sa vad si eu acest film  , o idee de unde il pot download-a ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neroo
Jr. Member

|
 |
« Reply #34 on: February 24, 2009, 11:10:57 AM » |
|
O sa fiu cu ochii pe T.V  . Si ca sa nu fiu off-topic , va recomand filmele: Twilight ; SexDrive ; A walk to remember .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #35 on: February 24, 2009, 12:49:18 PM » |
|
"Californication" cu David Duchovny  in special pentru intelectuali  (sau cel putin pentru cei ce cunosc diferenta intre "ati" si "a-ti" de exemplu si au mai mult de 16 ani) P.S.: e un serial, si primele doua sezoane se gasesc pe DVD, cu subtitrare in romana.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #36 on: February 27, 2009, 01:47:22 AM » |
|
pentru cei ce cunosc diferenta intre "ati" si "a-ti" ca bine ai spus-o!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #37 on: February 27, 2009, 02:00:09 AM » |
|
nu-i de sezon, da e cu filme. pe unu' din blogurile cele mai celebre din ro am gasit un filmulet cu fostul meu patron, care printre altele e si actor  a jucat in reclame, filme, in unele chiar mari ("California Dreamin' " e unul dintre ele) sa pic pe jos cand i-am vazut mutra blonda pe ecranu' meu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #38 on: March 03, 2009, 07:19:51 PM » |
|
sau cel putin pentru cei ce cunosc diferenta intre "ati" si "a-ti" )
ca bine ai spus-o!
 mi-era frica ca doar eu vad forumul invadat de ,,ati" vs ,,a-ti"... data fiindu-mi pretiozitatea ... de vazut acum: the reader milk walz with balshir si nu in ultimul rand slumdog millionare
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #39 on: March 03, 2009, 08:01:49 PM » |
|
Multam de titluri, acum ma apuc sa le caut, ca daca vin de la tine sigur sunt bune! Alt serial, Dexter (dupa Jeff Lindsay, nu ala cu laboratorul) - pentru cei care gusta putin macabru - ori pentru doctori, care sunt obisnuiti cu cadavrele
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #40 on: March 03, 2009, 08:59:26 PM » |
|
 mersi... filmele de mai sus nu sunt musai dsh citire - ele au girul domnilor de la academie, sunt oscarizatele de anula asta; the reader mi-a placut tare, desi are in centru o idee destul de obosita - evreii si lagarele de concentrare - cu alta poveste (care face totul!), cu noi semne de intrebare... winslet categoric de oscar! milk merge pe o idee care va obosi si ea in curand la hollywood - drepturile gay - penn a fost SUPER! slumdog millionare - marele castigator - poate pacali pe multi, care poate vor ridica din sprancene la statuetele lui - mi-a placut enorm imaginea - niste cadre fantastice si, si mai tare, nota parodica subtila; wals with balshir e un film care vorbeste de un subiect prea putin de interes pentru mine - palestina vs israel; dar l-am gasit captivant, iar modul in care e prezentat, fara efuziuni sentimentale, fara sa se chinuie sa stoarca emotie, te duce, nu stiu cum, tocmai acolo - la emotie; a! e un documentar animat...
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #41 on: March 03, 2009, 09:06:54 PM » |
|
seriale... sunt in urma... nu va radeti, dar... eu n-am televizor...  revad oricand cu placere m.a.s.h.;  ca fetele, ma dau in vant dupa sex & the city;  mi-a placut mult huff;  angels in america!; rome (n-am vazut ultimul sezon  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
black mamba
Jr. Member

|
 |
« Reply #43 on: March 18, 2009, 09:09:41 PM » |
|
cum e hancock? - mie will smith mi-e simpatic - am auzit de bine de film - e cumva si cu charlize theron?
Nu-i o capodopera. Merge. Si, da, e cu Charlize Theron. L-ai vazut? Uite o cronica tare http://www.filmetari.com/fantastic/hancock-2008.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #44 on: March 24, 2009, 12:02:06 PM » |
|
Green Mile si American Beauty sunt niste filme f bune, de altfel ar mai fi cateva ca Forest Gump, Hitch, si pt cei interesati de filmele de arta: The belly of an architect
|
|
|
|
|
|
Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
|
|
|
|