Daniela
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #15 on: December 30, 2008, 10:56:02 PM » |
|
Dar, eseul a avut un ecou neasteptat de pozitiv la nemti.  nu cred ca trebuie sa te intreb daca ai luat examenul! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #16 on: December 30, 2008, 11:08:42 PM » |
|
La rascruce de vanturi...da, e si printre preferatele mele! Invitatie la vals, nu vreau sa supar pe cineva, dar e cam prea siropoasa!
..era cartea care facea "lipeli" prin anii '83 - '85... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
Daniela
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #17 on: December 30, 2008, 11:13:59 PM » |
|
..era cartea care facea "lipeli" prin anii '83 - '85...  care? cea siropoasa? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #18 on: December 30, 2008, 11:19:32 PM » |
|
care? cea siropoasa?  dap... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Daniela
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #19 on: December 30, 2008, 11:25:49 PM » |
|
dap...  nu mai stiu...prin '85...aveam 19 ani...cred ca preferam genul de poveste de dragoste din "Fiul risipitor" de Radu Tudoran da' nu te contrazic cu "lipelile" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #20 on: December 30, 2008, 11:35:52 PM » |
|
Siropoasa?deloc..eram in clasa a 9a parca..
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #21 on: December 31, 2008, 12:49:29 AM » |
|
Hi, ce seriosi sunteti! Eu acum ascult o carte de sezon - Christopher Moore: "The Stupidest Angel: A Heartwarming Tale of Christmas Terror" (de la biblioteca handsfree and eyesfree - Audible.com).
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #22 on: January 03, 2009, 11:05:36 PM » |
|
aseara si azi dimineata am "inghitit" o carte a maestrului absolut al SFului (da, imi place de mor) - "Incidentul Iisus" al lui Frank Herbert
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #23 on: January 08, 2009, 04:50:32 PM » |
|
si eu am recitit recent Arta Conversatiei - mi-a placut la fel de mult ca in adolescenta! Wuthering Heights este una dintre cartile mele preferate ever - foarte 4 girls, dar superba! la fel de 4 girls ca si Gone with the Wind, care de asemenea mi-a placut! dar atat - mai soapy de atat nu gust... in materie de preferinte sunt cam cocktail - in A list: La Medeleni, nuvelele lui Camus (Exilul si Imparatia), Rebreanu - TOTUL! anul asta l-am gasit foarte inteligent (desi enervant si contrariant de multe ori) pe Beigbeder.
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #24 on: January 08, 2009, 06:55:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #25 on: January 08, 2009, 08:24:53 PM » |
|
aseara si azi dimineata am "inghitit" o carte a maestrului absolut al SFului (da, imi place de mor) - "Incidentul Iisus" al lui Frank Herbert
Da, da, da! Cred ca am citit seria Dune de vreo trei ori deja  Ca si cartile lui James Clavell...Elizabeth Adler... Tocmai am luat Negurile si Sanctuarul din seria Avalon dar inca nu am inceput sa citesc...sper sa fie mai bune ca filmul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul
|
 |
« Reply #26 on: January 08, 2009, 08:41:25 PM » |
|
Am citit "Negurile". Cartea e oarecum diferita si, intr-adevar, mult mai buna decat filmul.
|
|
|
|
|
|
"Scratch a dog and you'll find a permanent job." ~Franklin P. Jones
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #27 on: January 22, 2009, 01:52:20 AM » |
|
eu am reinceput o carte de nuvele ale lui Boris Vian. ma fascineaza cum omul asta face absurdul perfect plauzibil, ai senzatia, citind, ca normalitatea e de fapt la el in carte iar lumea noastra e anormala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #28 on: January 22, 2009, 05:48:16 PM » |
|
eu am inceput sa citesc New Moon-Stephenie Meyer, am citit prima carte Twilight si mai am New Moon si inca doua...dupa parerea mea povestea se strica de la new moon in colo 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #29 on: January 24, 2009, 06:24:29 PM » |
|
Am o lista intreaga anul acesta de citit.In general caut filozofi insa nu ma dau la o parte nici de la scriitori renumiti..am inceput cu Schopenhauer.Am citit niste cartulii (Arta de a fi fericit si Viata,Amorul si Moartea).Ma asteptam la ceva mai ...mult de la renumitul filozof.Am vaga impresie ca anumite idei ce le-am gasit in aceste 2 carti le aveam pe la 12 ani dupa ce aveam o deceptie in dragoste
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
|