|
scolaro
|
 |
« Reply #30 on: January 24, 2009, 07:33:29 PM » |
|
Spre rusinea mea, nu am citit LOTR! Nu am vazut nici filmele.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #31 on: January 25, 2009, 10:23:35 AM » |
|
Spre rusinea mea, nu am citit LOTR!
De la Daniela: "nu e cea mai buna formulare, este 'spre pierderea mea'"! Facem cadou la Pitesti dvd-uri cu LOTR!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #32 on: January 25, 2009, 12:31:26 PM » |
|
Facem cadou la Pitesti dvd-uri cu LOTR!
Thanks, dar nu va deranjati. Le are AXXO, pretenul meu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hano
|
 |
« Reply #33 on: February 14, 2009, 05:58:03 PM » |
|
hop si eu.....incercati Calea Victoriei de Cezar Petrescu...parfum de Bucuresti interbelic, cosmopolit si putred....
de curand am recitit Elevul Dima dintr-a 7-a....
dar preferatul meu si cel care imi aduce aminte de copilarie este La Medeleni
|
|
|
|
|
|
Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine Cainele ma recunoaste, omul nu ma mai cunoaste...
|
|
|
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul
|
 |
« Reply #34 on: February 27, 2009, 10:44:22 AM » |
|
Acum citesc (si-mi place mult  ) George R. R. Martin - "A Game of Thrones" - primul volum din saga "A Song of Ice and Fire". Aparu si la noi, la editura Nermira (colectia Nautilus SF) sub numele "Urzeala tronurilor". De la trilogia "Farseer" (si urmatoarele - tot de Robin Hobb) n-am mai fost asa impresionanta de un fantasy. E o carte superba. Spre rusinea mea, nu am citit LOTR! Nu am vazut nici filmele.  referitor la cartile LOTR...n-ai pierdut nimic. Sunt teribil de plicticoase  . Cu toata bunavointa, mai mult de un volum si ceva n-am rezistat. Simteam ca trece viata pe langa mine 
|
|
|
|
|
|
"Scratch a dog and you'll find a permanent job." ~Franklin P. Jones
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #35 on: March 03, 2009, 07:12:23 PM » |
|
 referitor la cartile LOTR...n-ai pierdut nimic. Sunt teribil de plicticoase  . Cu toata bunavointa, mai mult de un volum si ceva n-am rezistat. Simteam ca trece viata pe langa mine  gusturi si gusturi - eu le-am savurat!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #36 on: March 04, 2009, 11:37:22 AM » |
|
gusturi si gusturi - eu le-am savurat!
Si eu. Si cartile si filmul!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul
|
 |
« Reply #37 on: March 06, 2009, 08:37:52 PM » |
|
Filmele mi-au placut si mie  . Cartea din pacate veni dupa film si mi-a picat cam greu - desi imi place sa citesc, iar romanele "mamut" nu ma descurajeaza (dadeam 2 exemple mai sus). (btw, ce aveau elfii din carte de izbucneau in cantat din 5 in 5 minute?  )
|
|
|
|
|
|
"Scratch a dog and you'll find a permanent job." ~Franklin P. Jones
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #39 on: March 07, 2009, 12:09:17 AM » |
|
Iata o parere despre "The Secret" - horrible! Singurul lucru pe care mi-l amintesc e ca atat de tare m-a zgariat la urechi accentul extrem de "gros" (thick", "muddy") al individei , incat nu am putut sa urmaresc despre ce e vorba in "The Saicret" (filmul) si prin urmare nu am citit nici cartea. Vanatorul de crocodili vorbea mult mai elegant si mai placut urechii. La fel si cumnata-mea nascuta in Australia Cu parere de rau ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #40 on: March 07, 2009, 12:14:32 AM » |
|
scolaro scuze dar nu cred ca vorbim despre aceeasi carte.nu exist film pe baza acestei carti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #41 on: March 07, 2009, 12:18:54 AM » |
|
cartea despre care intrebam eu este o carte ce cuprinde o analiza a legilor care guverneaza universul si interactiunea lor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #42 on: March 07, 2009, 12:25:43 AM » |
|
Yep, de asta era vorba. Exista si muviul respectiv, ia-l-ai: http://www.thesecret.tv/ HOGWASH, imho.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #43 on: March 07, 2009, 12:32:07 AM » |
|
serios.de unde l-ai luat.nu de alta dar cartea mi s-a parut tulburator de plictisitoare si nu am reusit s-o finalizez.as fi curioasa poate cu filmul as razbi pina la urma.si in afara accentului ai reusit sa ``gindesti doar pozitiv``?dupa terminarea cartii,ca eu am fost singura persoana care nu a invatat nimic din asa carte inteleapta  .toata lumea ce a citit-o asa mi-a spus 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max