Forum ciobanesc german
December 29, 2017, 08:36:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Muzica  (Read 47567 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rtelcean
Sr. Member

Dark si Lara

« Reply #15 on: February 11, 2009, 06:35:12 PM »

Metal forever ... violonist ... si cred ca si la Dark ii place, desi la rev, cand am testat cum suna boxele inainte de chef, si am dat tare brusc, a sarit in fata boxei si a inceput sa latre ... Smiley oricum, ca sa il acoperi pe dark iti trebuie scule de concert SmileyVaca
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #16 on: February 11, 2009, 07:43:19 PM »

poi ce sa zic...eu ascult ceva rap si hip-hop underground,rock cat de mult posibil,putin gothic in specia INOPIA si cateodata,depinde de stare putin tizziano ferro sau eros ramazzoti...cam atat,

piciorus2002
Sr. Member

« Reply #17 on: February 13, 2009, 09:11:37 AM »

Extrem de elevate gusturi pe aici,ce as mai putea spune nou? iata ceva despre muzica in viata mea:
Mai noi:predominant indy-rock (putin cunoscut europenilor) cu maestrii genului - Arcade Fire,Killers,Death Cab for Cutie,Decemberists -practic acelasi gen,recomand o incercare.
Inca mai merge grozav si alternative (british) rock de la sfarsitul anilor '90: Pulp, Mobby, Cure,OMD.
La capitolul "clasici intangibili si de nelipsit" ii includ pe cei de la QUEEN, PINK FLOYD,Dire Straits,Fleetwood Mac.
Ascult cu placere si country,dupa dispozitie (in general pe masina): Johny Cash,Willie Nelson,Shania Twain,Al Martino.
Nu pot sa uit nici capitolul reggae (cam in penumbra in ultimii ani): Bob Marley,Jimmy Cliff,UB 40.
Nu pe ultimul loc as include la gramada clasici (si mai putin "clasici")ai rock-ului romanesc: Iris,Sfinx,Holograf,Mondial,Celelalte Cuvinte,Rosu si Negru,Hara,Vama Veche.

Muzica clasica o ascult cu mare placere,in special cea simfonica : Mozart (concertele pentru pian),Beethoven (concertele pentru pian si in special "no 5"),Paganini ( concertele 1,2 pt vioara),Wagner (multilateral) si oricat de mult.... Mozart Smiley. Uneori merge Chopin,alteori coruri din Turandot,Traviata,Aida (Verdi in special)

Ce nu inghit oricand si oricum: muzica romaneasca "de pahar", muzica populara (cu Ileana Sararoiu,Benone Sinulescu,Sofia Vicoveanca),hip-hop.
Ce nu consum niciodata: rap,bug mafia si altii asemeni lor.

De "manele" nu amintesc aici -nu includ asemenea chestii la capitolul "muzica", mai repede la un eventual topic "tanguiri tiganesti & de mahala" Smiley

Uitai sa pomenesc de muzica in contextul lui Oskar: sta cu ochii beliti si urechile precum radarul la Beethoven.In rest....paraseste "amfiteatrul" fara dorinta de a reveni,scheauna in surdina sau mormaie Smiley
Trebuie...educat,ca doar e ...cioban,saracul ...
hano
Hero Member

« Reply #18 on: February 14, 2009, 05:20:20 PM »

rock cat cuprinde....de la Irisul vechi (corabia cu panza), RIFF, Timpuri noi, Vita de vie etc pana la directia 5 veche (Pantofi de lac, in di an ka etc) - astea de pe la noi

in rest - place mult zgomotul de prin Seattle (Pearl Jam, Soundgarden Nirvana etc), Pink Floyd, Led Zeppelin, Skid Row etc si bineinteles 80's si 90's...LA Guns - ulterior GNR, Metallica, Halloween, Bon Jovi, Megadeth ...etc...dar cel mai mult Iron Maiden

iar mai nou Sonata Arctica, Queensryche, Nightwish

dar sunt momente cand un B B King, un Clapton (perioada de blues/soul), un Satriani, Bob Marley ma ung pe suflet

si ar mai fi destule.....

Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine
Cainele ma recunoaste, omul nu ma mai cunoaste...
hano
Hero Member

« Reply #19 on: February 14, 2009, 07:29:46 PM »

,UB 40,Roxette,Meatloaf,Aerosmith,Guano Apes,The Cranberries,,Janis Joplin,Scorpions...mai ascult destule,dar in mare,astea imi plac...  LOL

Schilder

Vesti bune we are not dead....yet

dar am uitat sa adaug QUEEN..rules

wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #20 on: February 14, 2009, 07:35:55 PM »

Nightwish,WithinTemptation,Pink Floyd,Lake of Tears,Iced Earth,Hypocrisy,Massive Attack,Portishead..
Problema e sa stii ce sa asculti de la anumite trupe.Nu e posibil sa aibe toate melodiile faine..si daca incepi prost,clar nu mai asculti altceva..

Don`t worry..be happy
Thara
Global Moderator

« Reply #21 on: February 14, 2009, 07:48:17 PM »

Problema e sa stii ce sa asculti de la anumite trupe.Nu e posibil sa aibe toate melodiile faine..si daca incepi prost,clar nu mai asculti altceva..
sigur,daca incepi cu stangul...  Sad
Massive Attack,Portishead..
de astea am uitat!  Cheesy
hano
Hero Member

« Reply #22 on: February 14, 2009, 07:59:56 PM »

subscriu...
Pink Floyd,Lake of Tears,Massive Attack,Portishead..

problema e ca ultimele doua nu la volan...la fel nici billy idol/speed sau megadeth/train of consequences....noroc ca politistul era tanar si m-a inteles....nu mi-a dat amenda de radar

hano
Hero Member

« Reply #23 on: February 14, 2009, 08:09:18 PM »

am un vecin manelist care scoate niste boxe obosite in curte...si m-am enervat le-am scos si eu (si am sistem profi Drac) si baga nene numai roave suparate...de atunci nu mai face...si au trecut ceva luni Drac

hano
Hero Member

« Reply #24 on: February 14, 2009, 08:14:30 PM »

cine nu e....pacat ca virusul manelei nu are aceeasi problema ca virusul HIV....de ce nu iau tiganii HIV???ca are si virusul mandria lui LOL LOL Offtopic Offtopic

mea culpa

Thara
Global Moderator

« Reply #25 on: February 14, 2009, 08:15:13 PM »

cine nu e....pacat ca virusul manelei nu are aceeasi problema ca virusul HIV....de ce nu iau tiganii HIV???ca are si virusul mandria lui LOL LOL Offtopic Offtopic

mea culpa
Laughing  Laughing  Laughing
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #26 on: February 14, 2009, 08:19:41 PM »

Vecinii mei toti asculta manele,fratele meu la fel  LOL Am ascultat si eu pe la 13 ani asa..eu si prietenii mei nu vorbim niciodata despre asta  Laughing e "trecutul rusinos".Si acum ascult unele manele dinalea de suflet..si ma gandesc cum eram pe vremuri si cum ma afecta o manea.. Laughing
Portishead-Machine gun  Jump1

Don`t worry..be happy
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #27 on: February 14, 2009, 08:25:35 PM »

Don`t worry..be happy
Thara
Global Moderator

« Reply #28 on: February 14, 2009, 08:26:19 PM »

me? 
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #29 on: February 14, 2009, 08:28:58 PM »

Hai sa nu mai discutam despre asta,da?Am marturisit..gata  LOL
Va recomand 3 balade w.a.s.p.
Breathe,Hold on to my heart si Keep holding on.Astea 3 au fost primele..

Don`t worry..be happy
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: