Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 09:28:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 14   Go Down
  Print  
Author Topic: Circulare AChR  (Read 58908 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« on: January 26, 2006, 09:20:11 AM »

CIRCULARA NR.1 DIN 20.01.2006

HOTARÂRI ALE CONSILIULUI DIRECTOR ACHR
Cluj Napoca, 14.01.2006

Prezenti: Stefanescu Cristian, Lokodi Zsolt, Papp Vasile Carol, Molnar Zsolt, Dogarescu Catalin, Musat Mihail, Timen Andrei, Schill Roberto.
Absent: Babutan Dan Adrian
.......

În cadrul punctului 5 din ordinea de zi, situatia A.Ch.M.B., se supune discutiei ridicarea suspendarii acesteia. Concluzia ce reiese este aceea ca apelul împotriva sanctiunii aplicate de Comisia de Disciplina A.Ch.R. nu a fost depus în termen iar situatia din cadrul A.Ch.M.B. nu s-a îmbunatatit, activitatea defectuoasa a acestei asociatii nefiind efectul suspendarii ei ci o consecinta a modului de functionare. Se supune la vot propunerea de ridicare a suspendarii.
Cu 4 voturi pentru si 4 voturi împotriva (inclusiv votul Presedintelui), Consiliul Director hotaraste pastrarea suspendarii pentru A.Ch.M.B.

- Asociatia Chinologilor din Bucuresti Cetatea Bucur nu primeste avizul Consiliului Director cu 3 voturi pentru, 4 voturi împotriva si o abtinere

La punctul 7 din ordinea de zi sunt puse în discutie unele modificari ale calendarului expozitional 2006 si sunt luate urmatoarele hotarâri:
- schimbarea datei CAC - Baia Mare în ultimul week-end din septembrie, respectiv 30 septembrie 2006; Consiliul Director adopta aceasta hotarâre cu 6 voturi pentru, 1 vot împotriva si o abtinere;

Sursa: ach.ro

CIRCULARA NR.2 DIN 20.01.2006

HOTARÂRI ALE CONSILIULUI DIRECTOR ACHR
Cluj Napoca, 15.01.2006

Prezenti: Stefanescu Cristian, Lokodi Zsolt, Papp Vasile Carol, Molnar Zsolt, Dogarescu Catalin, Musat Mihail, Timen Andrei, Schill Roberto.
Absent: Babutan Dan Adrian

În urma dezbaterilor de la punctul 1 din ordinea de zi, dl.Stefanescu reaminteste ca în conformitate cu prevederile statutare, cluburile si asociatiile membre A.Ch.R. trebuie sa se bucure de aceleasi drepturi iar din punct de vedere al prevederilor constitutionale, dreptul la libera asociere nu poate fi îngradit. In acest sens, considera antistatutara si anticonstitutionala prevederea circularei din 1998 care conditiona înscrierea unei persoane într-un club numai daca aceasta era în prealabil si membra într-o asociatie teritoriala. Dl.Stefanescu reaminteste membrilor Consiliului Director ca desfiintarea unor hotarâri si prevederi de natura antistatutara si a fost si este una dintre sarcinile pe care si le-au asumat membrii Consiliului Director în cadrul ULTIMEI Adunari Generale. Cu 4 voturi pentru (votul presedintelui) si 4 voturi împotriva, aceasta prevedere se abroga.

Sursa: ach.ro

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #1 on: January 26, 2006, 10:33:14 AM »

Expo CAC Baia Mare ramane totusi pe 12 August. Suntem ca o minge de volei  Grin
Super prevederea urmatoare, sa nu oblige ca toti membri sa fie membri si in AChR!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #2 on: April 04, 2006, 08:08:47 AM »

CIRCULARA NR.7 DIN 09.03.2006
.....

2. cu 6 voturi pentru si 2 împotriva aproba ca A.Ch. a Jud. Timis sa organizeze o Expozitie C.A.C.I.B în data de 21 octombrie 2006;
.....

ÃŽn finalul sedintei, la punctul Diverse al ordinii de zi, Consiliul Director, hotaraste:

1. ridicarea suspendarii A.Ch.M.B cu 7 voturi pentru si 1 abtinere;
2. aprobrea organizarii de catre A.Ch.M.B. a unei Expozitii C.A.C. în data de 15 iulie 2006, cu 6 voturi pentru, 1 abtinere si 1 vot împotriva;

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #3 on: December 19, 2006, 07:59:23 PM »

CIRCULARA NR. 29/ 24.11.2006

HOTĂRÂRI ALE CONSILIULUI DIRECTOR
Cluj Napoca, 22.11.2006

Prezenţi: Ştefănescu Cristian, Lokodi Csaba Zsolt, Papp Vasile Carol, Molnar Zsolt, Timen Andrei, Schill Roberto, Dogărescu Cătălin, Muşat Mihail şi Băbuţan Dan Adrian.

.........
Faţă de cererea C.N.C.G. prin care se solicită ca pe baza pedigree-ului eliberat de A.Ch.R., clubul să poată, la rândul său, elibera un pedigree, conform normelor Verein Für Deutsche Schaferhunde (S.V.), pentru rasa Ciobănesc german, Consiliul Director consideră că în acest moment clubul nu este pregătit pentru a elibera acte de origine. Se aprobă această hotărâre cu 7 voturi pentru, 1 abţinere şi 1 vot împotrivă.
........
Şedinţa Consiliului Director este declarată închisă.

Pt. conformitate,

http://www.ach.ro/noutati.htm#c629

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #4 on: January 11, 2007, 10:41:57 AM »

Raii aia de la AChR.....vedeti ca CNCG se "zbate" sa obtina AL DOILEA PEDIGREE, DE CLUB.......dupa cel eliberat de AChR...care sa fie "conform normelor SV".....

Intrebare pentru distinsa conducere CNCG Huh

Cum puteti elibera un pedigree de club dupa normele SV ce inseamna selectie parinti, proba ADN depozitata, test displazic recunoscut SV si test anduranta

1. ...pe baza pedigree-ului eliberat de AChR...ce e LEGAL daca partintii au tata 2 expo exc. si mama 2 expo foarte bine...daca-mi aduc bine aminte !

2....daca AChR ar fi solutionat cererea pozitiv ......cum rezolvati toate prevederile reproductiei SV ?....Asa, deodata...doar va lasa AChR....cand de 10 ani NU S-A FACUT NIMIC in acest sens.

Parerea mea....Conducerea CNCG exprimata prin eternul Nitescu Bogdan, a facut intotdeauna sa se inteleaga ca FRANELE, toate, de fapt LE PUNE AChR.....CEEA CE NU ESTE ADEVARAT...

Nu are dreptate AChR cand spune ca CNCG  "NU ESTE PREGATIT PENTRU A ELIBERA ACTE DE ORIGINE"....

Eu inteleg de aici...REZOLVATI-VA INTAI PROBLEMELE IN CLUB, INCLUSIV CU CRESTEREA SI SELECTIA TIP SV....si apoi mai discutam !!!!!

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #5 on: January 11, 2007, 10:49:23 AM »

Ca de obicei LB este paralel cu realitatea!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #6 on: January 11, 2007, 10:52:48 AM »

In sfarsit un "dialog" , BN....multumesc pentru explicatii....

Sunt de acord ca "realitatile" noastre sunt....PARALELE....sa vedem din ce "unghi" priveste "POPORUL".....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #7 on: January 11, 2007, 11:54:22 AM »

Parerea mea este ca AChR trebuia sa acorde dreptul CNCG de a emite pedigre conform regulamentelor SV iar CNCG sa emita pedigre de acest gen numai pentru puii rezultati din montele cainilor cu selectie SV.
Abia atunci o sa putem vedea cine respecta aceasta rasa si cine nu.
Eu sunt sigur ca un crescator serios ar incerca sa se alinieze la normele SV.
Cine nu vrea nu are decat sa se multumeasca cu pedigre AChR. Eu personal as face tot ce trebuie pentru a putea scoate cuiburi cu pedigre SV pentru ca atunci pot garanta calitatea cuibului atat ca si conformotie fizica cat si d.p.d.v. al caracterului.

Pentru inceput deci eu as merge pe o cale de compromis, cu doua tipuri de pedigre si atunci oricine vrea sa cumpere un CG o sa poata alege intre cele doua variante.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #8 on: January 11, 2007, 11:59:01 AM »

Pt. Bogdan: Corecta gandirea dar nu se prea poate chestiunea aceea cu "2 pedigree"......este o cerinta a FCI! Ori unul, ori celalalt!
Evident, oricare dintre variantele de pedigree trebuiesc recunoscute de WUSV/FCI/AChR/CNCG.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #9 on: January 11, 2007, 02:31:40 PM »

Eu ma gandeam la un caine - un pedigre, nicidecum la un caine - 2 pedigreuri.
Nici asa nu se poate ?

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #10 on: January 12, 2007, 10:23:17 AM »

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #11 on: January 12, 2007, 11:17:58 AM »

Adica nu se poate sau nu vrei tu ?
Ai folosit raspunsul asta in ambele situatii pana cum asa ca sunt putin nelemurit.

MEMBRU ARCG!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #12 on: January 12, 2007, 11:30:28 AM »

Nu e bine sa fie doua tipuri de pedigree. Nici asa nu inteleg oamenii/cumparatorii de ce unii au "selectie", "hd", "examen de lucru", ... (ce sunt astea si cu ce ma ajuta Undecided ), asta mai lipseste sa fie doua tipuri de pedigree, la unii dupa unele reglementari la altii dupa altele Huh Atunci am fi aproape in situatia in care ar exista doua cluburi ...

ulck
Hero Member

« Reply #13 on: January 12, 2007, 11:38:38 AM »

Eu cred ca ar trebui sa se inceapa prin acordarea dreptului de monta in dublu sistem. Pe de o parte dupa regulile Achr. Iar pentru cei mai dotati dupa regulile SV. Crescatorii vor sti sa faca diferenta intre cele doua metode. Se va avea astfel si o situatie a numarului de exemplare care se conformeaza regulilor internationale. Se pot organiza examene de selectie cu doua sectiuni : regulament CNCG - regulament SV.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #14 on: January 12, 2007, 11:56:27 AM »

Asta e BULLSHIT! (scuze pentru expresie! dar softul oricum a corectat)
Crescatorii sigur ca vor putea face diferenta. Insa la cumparatori e problema.
Solutia o vad eu, in introducerea unui plan de reglementari pe o perioada definita ( de ex. 5 ani), in care este stabilit CLAR din ce data ce fel de reglementare noua se introduce. Asa toti au timp sa se pregateasca si sa se conformeze din timp viitoarelor reglementari.
Nu e o solutie sa producem si mai multa dezbinare intre crescatorii.

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 14   Go Up
  Print  

Jump to: