cred ca vrei sa ma superi spunandu-mi ca sunt 100 de alte rase s-au n-am inteles eu bine.
nu stiu ce reprezinta pt tine cg dar la mine face parte din viata mea de zi cu zi ceea ce la tine dupa cum afirmi ,chiar nu stiu ce sa zic daca ai vrea sa faci ceva pt aceasta rasa dupa ceea ce afirmi.
eu consider ca totul este in mana noastra a celor care crestem si incercam cu putin s-au cu mult sa inbunatatim cg atit genetic cat si utilitar fara a lipsi nici una.
daca nu ma crezi pe mine credei pe nemti.
100 de rase care la frumusete bat CG.
Nu vreau sa te supar.
Dar in Romania caracterul CG nu a fost cultivat de nici un crescator, degeaba facem monte in germania cand femela nici macar BH nu au luat, sau daca a luat e doar pe hartie. Asta e problema cea mai grava cu care ne confruntam in Romania, asta ar trebui sa te supere, nu faptul ca sun rase mai frumoase decat CG.
Vine omul , cumpara un CG cu bani munciti cinstit de la un "mare crescator" si te trezesti cu un caine matur care se comporta ca un catel de 3 luni.
Ar trebui ca voi, crescatorii care traiti de pe urma CG, sa dati garantie macar pe caracter, daca pentru HD nu puteti, dar nu o faceti pentru ca ar fi prea mari pierderile.
Asa ca lasati-ne si pe noi sa traim, cei care apreciem caracterul unui caine nu frumusetea lui.
Cat despre ce spunea dl. Nitescu mai sus, pentru mine clasamentul e 2 - 3 -1
Si explic : Titus e unul dintre cei mai titrati caini de frontiera din Cehia si un mare reproducator al liniei de
MUNCA.
FRANKIE -
http://www.anrebri.cz/fanda_cacib.htmlDespre Timo stiti voi mai mult decat mine.