sunt deja sigur ca se poate MULT mai ieftin daca ai timp liber sau chef mai mult
de ex:
- in selgros exista pipote congelate EXACT 4.02 lei/punga de 500g (sunt unguresti)
- tot in selgros am gasit gaturi de pui sau pungi de spate de pui la "incredibilul pret" (marca inregistrata cora) de 1.82 lei/kg +TVA (acum e promotie la spate de pui la 1,58 lei/kg + TVA)
deci sunt sigur ca se poate MULT mai ieftin si sa ma explic:
- iei macare bosh de ex (pare mai slaba, n-am incercat dar o colega de-a mea e incantata) pe la 150 lei sacul care te tine cam 1 luna daca-i dai numai asta: dar ii dai numai la 1 masa deci 75 lei/luna
- la cealalta masa ii dai jumtate de plasa de ciorbita de spate de pui la promotie

+ o mana de orez: 1,58 lei/kg X TVA X punga de 1.3 kg/2 mese + orez de 150-200g (e cam 2 lei kg mai de calitate) = 1.47 lei /masa X 30 mese/luna = 44 lei/luna
daca ai chef pui si niste legume...
deci cu ~120 lei pe luna (aproape cu 60% din pretul la acana) ii dai sa manance cel putin mai sanatos: va zic eu ca sunt gurmand, spatele ala de pui imi facea si mie cu okiul... deci era plin de carne nu erau oase si atat; si sa-mi zica mie cineva ca acum nu esti sigur ce contine ciorbita sau ca n-are carne in dieta

sau poti sa reduci la bobite, iei unele de 100 lei sacul si ii cumperi niste vitamine... am vazut tot prin selgros de ex la 25 lei ceva ce la vet erau 40 lei si tot asa...
eu zic ca pe la 120 lei ai putea sa-i oferi o masa copiaoasa fara sa faci rabat la calitate
de aia incet incet am ajuns la concluzia ca bobitele sunt mancarea lenesului... evident opinia mea