ionsurchicin
Full Member

|
 |
« Reply #15 on: January 09, 2012, 08:28:43 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #16 on: October 08, 2012, 01:49:45 PM » |
|
S-a intamplat acum 2 ani Seara Adi a inchis poarta ,a dat drumul la caini,ca de obicei,dar..nu a fost sa fie ca de obicei.Noaptea a fost un vant mai tare,poarta nu a fost bine inchisa ,dimineata la 7 cand ne-am uitat in curte am incremenit..poarta deschisa si numai un caine in curte.Am plecat imediat sa te caut,am intrebat pe toata lumea..nimic.A venit Radu, am dat anunut la televiziunea prin cablu locala,am facut afise pt pus pe geamuri,am facut ture prin prejur..nimic Ne-am uita apoi pe camerele montate,si ce am vazut n-o sa pot uita niciodata...Portiile s-au deschis pe la 4.30,ei s-au trezit pe la 6.20,au vazut portiile deschise si au iesit afara,venind spre a doua poarta,au trecut amnadoi strada,au trecut inapoi,apoi Afy a mai trecut singur,si la intoarcere....numai pot scrie ce am vazut Nu l-am vazut in starada pt ca trecusera cei de la curatenie... Mult timp in jurul orei 6.45 ma durea fizic pieptul ca si cum te lovea ceva,dar numai atunci....cand vad accidente cu caini pe strada instant ma furnica pielea indifernt la ce ma gandesc atunci Afy, ai trait putin,doar 8 luni,dar mi-ai umplut sufletul de bucurii.Nu stiam prea multe atunci, si tu incepusesi sa te impui ca un mascul Alfa in fata lui Ox si eu te cam certam , nu vroiam sa fiti doi frati certati Daca ii spuneam lui OX "numai sari mama pe mine ca esti greu"tu imediat il certai pe Ox ca ma suparasem Intr-o zi OX si-a bagat capul intr-o cutie si numai putea sa-l scoata,iar tu ai facut atata galagie imediat ca apatit OX ceva rau.. Daca am gresit cu ceva fata de tine Afy,iarta-ma Nu pot sa te uit niciodata, puiutul meu drag
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #17 on: October 08, 2012, 02:03:23 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #18 on: October 08, 2012, 02:16:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #19 on: October 08, 2012, 03:59:00 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #20 on: October 08, 2012, 07:23:42 PM » |
|
Offffff Olga! Ce greu trebuie sa-ti fie! Dar esti o luptatoare! Il ai acum pe Aris...il ai acum pe Raff!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #21 on: November 20, 2012, 09:34:30 PM » |
|
OX....pentru tine a trecut un an din eternitate.. Anul tecut ai plecat de la noi, pt ca n-ai murit pt mine atata timp cat am imaginea ta in suflet si inima Ai avut o boala perversa care s-a manifestat atipic, am gasit un doctor nepriceput, si toate la un loc au facut ca viatat ta sa fie atat de scurta Sigurur este un lucru :nu ti-am oferit cat am primit de la tine Dar sa stii ca te-am iubit si as mai scrire despre sufletul tau bun daca as vedea de lacrimiile care curg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #22 on: November 20, 2012, 09:43:59 PM » |
|
Inca odata condoleante, Olga! Si R.I.P. Ox! Cuvintele sunt de prisos.
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #23 on: November 20, 2012, 10:04:53 PM » |
|
Imi pare tare rau.....................
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #25 on: November 21, 2012, 11:31:18 AM » |
|
Foarte trist. Te gandesti ce-ai fi putut schimba ca lucrurile sa se intample altfel. Apoi te imbarbatezi spunand ca altfel nu ar mai fi aparut in viata ta noii sositi si ca toate se intampla cu un motiv. Din pacate nimeni nu poate sa-i retina langa noi atat cat am vrea. Si nu suntem niciodata pregatiti pentru ce va urma...
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #26 on: November 21, 2012, 06:18:19 PM » |
|
eu de-abia acum mi-am facut curaj sa citesc ...  ... rubrica asta ma doare chiar si numai prin faptul ca exista ... 7 luni au trecut si la noi de cand l-am pierdut pe Bruno ..doare oricum la fel de rau, chiar daca acum il avem pe Bosco, Bruno va avea mereu locul lui in inimile noastre ... ..eu nu stiu de ce le-a dat Dumnezeu mult mai putine zile decat noua ...trebuia sa fie o legatura pe viata ... si iar plang ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanielaI
|
 |
« Reply #27 on: November 22, 2012, 12:05:49 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #28 on: November 26, 2013, 04:52:55 PM » |
|
2 ani pt Ox si 3ani si jumatate pt Afy..decand nu mai sunteti Dar niciodata uitati... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|