Forum ciobanesc german
December 15, 2017, 04:34:16 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: in memoria lui lord  (Read 14402 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #30 on: November 26, 2012, 09:16:44 PM »

Nah, ce mi-ai făcut, maryan! stau şi plâng ca o proastă de una singură, aş vrea să te ajut şi nu pot; poate ăsta-i singurul motiv pentru care cred că undeva mai este o lume în care se adună dispăruţii de aici, de lângă noi, cu căţel, cu purcel, toţi! ar fi prea groaznic să nu fie aşa! De aceea cred că Lord s-a întâlnit cu tatăl meu acolo, se joacă împreună şi au ieşit şi la pescuit, cred că sunt fericiţi. Ai simţit că Lord chiar era lângă tine cu două seri în urmă? A fost, şi eu îl mai simt pe tata, simt mirosul lui de ţigară, diferit de al meu, simt că mă ajută când am probleme, ştiu că e aici pe undeva doar că nu-l văd eu. E ca şi cum ar fi după colţ. Şi Lord e acolo. Să nu râzi, pare straniu dar nu este nimeni care să poată demonstra nici că e, nici că nu e aşa. Deci ... fruntea sus, odată şi odată o să ajungem să-i vedem de după colţ şi atunci o să râdem împreună de faptul că noi nu i-am văzut, deşi erau cu noi
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #31 on: November 27, 2012, 10:24:39 AM »

Daca-i stii de cate ori l-am visat , mai demult , acum nu . prima data la cateva zile .se facea ca era pe un deal si trebuia sa plecam acasa , dar el n-a venit si tipam la Marian sa mi-l aduca iar el imi zicea ,,nu intelegi ca vrea sa ramana acolo cu Mosu' ?''. Si eu, NUUUUUU! vreau sa vina cu mine !!! De fiecare data vroiam sa-l iau acasa si el venea si apoi disparea iar eu il cautam .............
El se juca cu pietre , cum ma vedea , lua o piatra ca sa ne jucam .odata am gasit una in garaj si m-am cutremurat , ca Athos nu se atinge de pietre.
Inainte sa-l iau pe Athos , am sunat la dl. de cateva ori in zile diferite si n-a raspuns . M-am dus la Lord si l-am implorat ,te rog , imi dai voie sa-mi iau un catelus , ca altfel o sa mor de durere ......am intrat in casa , am sunat si dupa 2 zile aveam puiutul .
Nu sunt nebuna , nici nu cred in superstitii , dar asa s-a intamplat .

El a fost diferit , altfel ....a fost LORD .

Sper doar sa ma fi iertat , ca eu nu pot ..................

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #32 on: November 27, 2012, 10:37:32 AM »

Daca-i stii de cate ori l-am visat , mai demult , acum nu . prima data la cateva zile .se facea ca era pe un deal si trebuia sa plecam acasa , dar el n-a venit si tipam la Marian sa mi-l aduca iar el imi zicea ,,nu intelegi ca vrea sa ramana acolo cu Mosu' ?''. Si eu, NUUUUUU! vreau sa vina cu mine !!! De fiecare data vroiam sa-l iau acasa si el venea si apoi disparea iar eu il cautam .............
El se juca cu pietre , cum ma vedea , lua o piatra ca sa ne jucam .odata am gasit una in garaj si m-am cutremurat , ca Athos nu se atinge de pietre.
Inainte sa-l iau pe Athos , am sunat la dl. de cateva ori in zile diferite si n-a raspuns . M-am dus la Lord si l-am implorat ,te rog , imi dai voie sa-mi iau un catelus , ca altfel o sa mor de durere ......am intrat in casa , am sunat si dupa 2 zile aveam puiutul .
Nu sunt nebuna , nici nu cred in superstitii , dar asa s-a intamplat .
El a fost diferit , altfel ....a fost LORD .
Sper doar sa ma fi iertat , ca eu nu pot ..................
Te-a iertat, fii sigură, chiar dacă i-ai greşit cu ceva; doar ştii că ei sunt câini, nu oameni, ştiu să ierte şi să iubească. Dacă nu era aşa nu ţi-ar fi adus pietricele la joacă, nu? Hai, nu mai fi tristă, îţi zic că el este cu voi, poate Athos îl vede şi o parte din iubirea pe care ţi-o transmite e trimisă de fapt de Lord. Primeşte-o, nu-l întrista!
Ralucag
Hero Member

« Reply #33 on: November 27, 2012, 10:39:08 AM »

Lord n-avea pentru ce sa te ierte, ei nu sunt ca noi oamenii! Ei sunt guvernati doar de sentimente de iubire si atat! Lord te-a iubit, te iubeste si te va iubi oriunde ar fi!  Kiss
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #34 on: November 27, 2012, 10:49:33 AM »

M-a iubit ..........ca nimeni altcineva ........si eu la fel .
O parte din acea iubire o primeste Athos .dar ceva e diferit .....in sufletul meu , am doi 

vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #35 on: November 27, 2012, 10:59:27 AM »

M-a iubit ..........ca nimeni altcineva ........si eu la fel .
O parte din acea iubire o primeste Athos .dar ceva e diferit .....in sufletul meu , am doi 
Aşa trebuie să fie, ai doi: unul vizibil şi unul invizibil
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #36 on: November 27, 2012, 11:02:21 AM »

Multumesc

Ralucag
Hero Member

« Reply #37 on: November 27, 2012, 11:20:58 AM »

Pe Athosel nu l-a trimis Lord, ca sa-i ia lui locul, ci ca sa umple golul lasat de el! I-a zis asa:"Hey buddy, ia vino pana la mine! Fii atent, o vezi pe fata aia micuta si firava, dar puternica in acelasi timp! Este mamica mea! Eu a trebuit sa plec, ca am ceva treburi pe aici, drept pentru care tu trebuie sa ajungi la ea si sa continui nazdravaniile mele! Ai inteles? Si uite in cutiuta asta pretioasa se afla inimioara ei! Am luat-o eu, sa ma asigur ca o dau cui trebuie! Ai grija sa o pastrezi cu sfintenie! Vezi ca eu de aici vad tot! Sa nu incerci sa ma pacalesti, ca vad ca ai asa o fata de smecher!" 
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #38 on: November 27, 2012, 12:17:00 PM »

Multumesc

S.A.M.
Jr. Member
**

Mely R.I.P

« Reply #39 on: April 01, 2013, 09:42:17 AM »

Imi pare rau de pierderea suferita Sad( .. stiu cum este si catelusa mea ciobanesc german pe nume Melysa a murit Sad(
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #40 on: November 26, 2013, 02:38:42 PM »

a mai trecut un an ..... as vrea sa stii ca nu te-am uitat si mi-e dor de tine in fiecare zi . esti parte din sufletul meu !

vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #41 on: November 26, 2013, 02:43:21 PM »

Cry M-am gândit zilele astea la el, știam că a mai trecut un an... RIP, Lord!
verdi
Hero Member

« Reply #42 on: November 26, 2013, 03:50:25 PM »

Da Mary, va mai trece inca unul... si inca unul, dar ei vor ramane mereu in inimile noastre ...   noi , care nu avem canise, ci avem numai  cate un prieten apropiat sufletului nostru (sau 2!), simtim mult mai acut pierderea lor , dar  avem si mai multe amintiri despre toate acele clipe fericite petrecute impreuna ...
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #43 on: November 26, 2013, 04:08:23 PM »

Regasesc mult din durerea mea, din dorul meu dupa Lucky al meu, in cuvintele tale Mary...
Te inteleg perfect si chiar daca anii trec, ne obisnuim cu durerea dar ea insa nu trece. Dorul de Lord va exista in continuare chiar daca ai un alt si asta pentru ca exact asa cum ai zis ei sunt parte din sufletele noastre.... Cry

"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #44 on: December 09, 2013, 01:45:27 PM »

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase .
Pe mine personal , m-a ajutat foarte mult ,,descoperirea'' acestui forum .

Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: