Forum ciobanesc german
June 20, 2016, 10:47:03 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin  (Read 17077 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tano
Full Member

Tano

« on: August 25, 2012, 04:55:50 PM »

Eu folosesc Proplan ... voi care ziceti ca este mai buna( valori nutritive etc) . Toate care le-am enumerat sunt super-premium
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: August 25, 2012, 06:24:24 PM »

Eu folosesc Proplan ... voi care ziceti ca este mai buna( valori nutritive etc) . Toate care le-am enumerat sunt super-premium
Acana e mai buna decat celelalte dar depinde si de toleranta cainelui fiindca sunt multe tipuri de Acana si trebuie sa alegi tipul cu care ii merge cel mai bine. Unele au cam multa grasime caz in care pot aparea probleme hepatice, altele au prea multa proteina. Cainelui meu i-a mers foarte bine cu Proplan pupy  cat a fost mic. In schimb de la Acana puppy large breed avea scaune moi. Acum, adult fiind il hranesc cu Acana miel si mar si o tolereaza foarte bine, nici urma de scaune moi ci dimpotriva.
huby
Sr. Member

« Reply #2 on: August 25, 2012, 11:04:01 PM »

mie imi merge cel mai bine purina
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo

« Reply #3 on: September 03, 2012, 09:38:43 AM »

de Belcando ce ziceti?
lavi
Full Member

« Reply #4 on: September 05, 2012, 11:47:37 AM »

recomand acana;este superioara calitativ celorlate marci si are proteina de buna calitate
acum depinde de fiecare blanos ce prefera;
http://www.petshop4you.ro/acana-m-11.html

freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: September 05, 2012, 01:33:02 PM »

De ce tot recomanzi petshop4you? Lucrezi acolo? Mie nu mi pare ca au preturile cele mai mici iar gratutatea la transport este pentru comenzi de peste 1200lei comparativ cu alte firme care asigura transport gratuit pentru comenzi de 300, 200 si chiar 100 lei.
radu10101992
Hero Member

« Reply #6 on: September 05, 2012, 02:00:44 PM »

Cel mai bine este sa ii iei cate 1 kg din fiecare sa ii dai sa vezi daca ii place . Eu ii dau royal.
freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: September 05, 2012, 04:12:58 PM »

de Belcando ce ziceti?
Nu e rea dar are prea putine proteine si grasimi pentru un caine tanar. Zic ca ar fi mai bun pentru caini seniori sau castrati. Belcando Activ si Belcando junior sunt in regula dar celelalte mi se par prea sarace in proteine si grasimi. Daca te hotarasti, ia putin prima data sa nu ramai cu sacul cum am patit eu ca mofturosul meu a refuzat categoric marca asta. In schimb ii placea tare mult conserva cu miel si rosii.
Anca Margea
Full Member

« Reply #8 on: September 06, 2012, 06:52:19 PM »

Buna tuturor!
Sunt noua pe acest forum si in ceea ce priveste cainii. Cu toate acestea, am avut norocul sa devin posesoarea unui minunat exemplar de CG cu parul lung. Acum are aproape un an si nu stiu exact ce mancare sa folosesc (junior, young adult etc.) Teoretic e inca pui si i-as da mancare pt juniori dar nu sunt sigura. Acum primeste Le Chef (Diary Menu), sacul albastru, dar cred ca nu e potrivit deoarece nu are scaunul tocmai tare. Mentionez ca inca traieste cu mama lui in varsta de 6 ani si amandoi mananca acelasi tip de mancare.
Va rog mult niste sfaturi daca aveti. Multumesc anticipat!

Nu pot sa-mi imaginez cum cineva care are alaturi un caine devotat si inteligent se poate simti singur.
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo

« Reply #9 on: September 07, 2012, 01:53:10 PM »

E junior
Anca Margea
Full Member

« Reply #10 on: September 07, 2012, 01:56:07 PM »

E junior
Ma gandeam, dar pana la ce varsta?

Nu pot sa-mi imaginez cum cineva care are alaturi un caine devotat si inteligent se poate simti singur.
freddy25
Hero Member

« Reply #11 on: September 07, 2012, 03:54:20 PM »

In primul rand as vrea sa stiu daca mancarea Le chef pe care i-o dai este una care e la sac de 20kg si costa putin sub 80 lei. Daca e asa, nu ma mir ca nu-i place. Uita-te pe sac si scrie-ne lista de ingrediente si procentajul in proteine, grasimi, carbohidrati si cenusa.
Anca Margea
Full Member

« Reply #12 on: September 07, 2012, 04:46:53 PM »

Da, este sacul de 20kg si de unde il iau costa chiar 95lei. Dar pana acum nu a avut probleme cu ea. In fine, uite aici lista de ingrediente si procentajul:
- proteine: 26%
- grasimi: 10%
- cenusa: 11,5%
- calciu: 2,8%
- celuloza: 2,8%
iar de carbohidrati nu zice nimic.

freddy25
Hero Member

« Reply #13 on: September 07, 2012, 05:14:12 PM »

Nu ai scris ingredientele ci doar procentajul. La o prima vedere are prea putina grasime pentru un caine adult si sanatos. In al doilea rand are prea multa cenusa. Pare mai degraba o hrana pentru un caine batran decat pentru un junior. Pretul pe care l-am indicat l-am gasit dand o cautare pe google si era doar pe un anunt al unei persoane din Salaj pe www.tocmai.ro E important si din ce-s facute boabele. Una e sa aiba proteine din 70% carne proaspata si din faina de carne cum e orijen si alta din resturi si soia.
Anca Margea
Full Member

« Reply #14 on: September 07, 2012, 05:19:20 PM »

da, imi pare rau. O sa scriu ingredientele imediat ce ajung acasa diseara. Mentionez ca si el si mama lui (care are 6 ani) mananca aceeasi mancare. Pana acum au mancat amandoi mancarea de catei pe care o avea Rocky, dar de o luna bunica numai sacul acesta il gaseste. Oricum, maine o sa ma duc cu el la un nou vet sa vedem ce zice.

Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: