Forum ciobanesc german
June 15, 2017, 01:42:20 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: capuse  (Read 16597 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #15 on: February 28, 2013, 03:05:03 PM »

Pune-i ce vrei tu ori picaturi ori zgarda dar parerea mea este sa-i dai cu spray inainte de plimbare ca sa eviti sa se urce capusa pe el...degeaba ii pui zgarda sau pipeta daca se urca pe el si il musca,am vazut caini cu zgarda si pipeta( e prea mult pentru ficatul lor) care au fost muscati de capuse.
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: February 28, 2013, 03:25:51 PM »

Dacă în zonă sunt căpușe e mai bine să fii prevăzător. Cumpără-i o zgardă Kiltix care îl protejează 4-5 luni, dă-l pe labuțe cu uleiuri aromate sau spray-uri de exemplu spray cu ulei de neem de la maxi-pet . Spray-ul cu ulei de neem este absolut nedăunător. M-am hotărât să iau și eu pentru cățeii și pisicile mele.Există și zgărzi cu ulei de neem, costă vreo 16 lei și sunt valabile 2 luni. Au un miros foarte plăcut spre deosebire de zgarda Kiltix care miroase a insecticid. Altă variantă ar fi să-l dai cu picaturi si sa-pui zgarda cu ulei de neem.Nu stiu dacă ai citit despre cazul cățelului  userului Nelvy care s-a imbolnăvit de babesioza în plină iarnă. Uite aici www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,2301.0.html Citește și ce scrie userul Jhonny care este veterinar specializat in boli transmise de căpusi.
OTIDOG
Newbie
*

« Reply #17 on: March 01, 2013, 11:41:34 AM »

multumesc pentru sfaturi, o sa citesc si mai revin
lavi
Full Member

« Reply #18 on: March 07, 2013, 05:50:45 PM »

Uite promotie la Scalibor care e foarte buna;protejeaza cainele 6 luni

http://www.petshop4you.ro/scalibor-c-48_154_345.html

OTIDOG
Newbie
*

« Reply #19 on: March 07, 2013, 10:26:05 PM »

multumesc Lavi, dar eu cumpar de la pentruanimale.ro. cu discountul de fidelitate de 6% pe care il am ajung la acelasi pret , in plus imi pastrez discountul si pentru luna viitoare. oricum multumesc, o sa citesc si despre zgarda pe care mi-ai propus-o tu.
lavi
Full Member

« Reply #20 on: March 21, 2013, 11:53:34 AM »

Reduceri la pipetele frontline:

Frontline Como M-cut 3 pipete 119lei
http://www.petshop4you.ro/frontline-combo-20kg-pipete-p-1879.html

Frontline Como L-cut 3 pipete 128lei

http://www.petshop4you.ro/frontline-combo-40kg-pipete-p-1880.html
tzitzi_84
Full Member

« Reply #21 on: April 03, 2013, 11:51:57 PM »

Ce pareree aveti de Certifect pipeta cica e nou aparuta si campusele inca nu au dezvoltata rezistenta la substantele ce le contine pipeta

Cainele este "omul" suprem !!!
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #22 on: October 05, 2014, 08:05:50 PM »

Dacă în zonă sunt căpușe e mai bine să fii prevăzător. Cumpără-i o zgardă Kiltix care îl protejează 4-5 luni, dă-l pe labuțe cu uleiuri aromate sau spray-uri de exemplu spray cu ulei de neem de la maxi-pet . Spray-ul cu ulei de neem este absolut nedăunător. M-am hotărât să iau și eu pentru cățeii și pisicile mele.Există și zgărzi cu ulei de neem, costă vreo 16 lei și sunt valabile 2 luni. Au un miros foarte plăcut spre deosebire de zgarda Kiltix care miroase a insecticid. Altă variantă ar fi să-l dai cu picaturi si sa-pui zgarda cu ulei de neem.Nu stiu dacă ai citit despre cazul cățelului  userului Nelvy care s-a imbolnăvit de babesioza în plină iarnă. Uite aici www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,2301.0.html Citește și ce scrie userul Jhonny care este veterinar specializat in boli transmise de căpusi.
Buna Freddy.Ai folosit uleiul de neem? Este bun,adica au mai luat cainii capuse?
freddy25
Hero Member

« Reply #23 on: October 05, 2014, 09:06:19 PM »

Cainii mei nu au avut niciodata capuse. Am folosit spray-ul cu ulei de neem pentru a stropi custile lor. I-am mai stropit pe labute si corp dar ei avand si zgarzi antiparazitare nu imi dau seama care a fost mai eficient. Multi laudau spray-ul Dr. Schmidt. Cumpara-i tu o zgarda Scalibor si nu mai ai grija lui cateva luni. E alba, flexibila, usoara si nu are miros. In paralel il poti da si cu spray-ul cu ulei de neem, mai ales in primele 2 saptamani dupa ce ii pui zgarda fiindca pe prospect scrie ca dupa 14 zile se impregneaza blana cu substanta insecticida.
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« Reply #24 on: October 06, 2014, 07:53:33 AM »

Grija mare la zgarda, eu cu Scalibor de o saptmana la gat m-am pricopsit cu o infestare cu purici de toata frumusetea!! L-am lasat 30 min sa se joace cu un maidanez dragut, a fost de ajuns! Nu va puteti inchipui, nu am crezut ca mai poate scapa vreodata!!!
freddy25
Hero Member

« Reply #25 on: October 06, 2014, 11:30:46 AM »

Exact ce ziceam eu: isi face efectul in 2 saptamani iar in perioada asta trebuie protejat cu altceva:picaturi, spray-uri. O zgarda mai buna e Foresto dar si pretul e pe masura: cel mai ieftin la petissimo cu 107 lei dar are eficienta pe o perioada de 8 luni.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #26 on: October 06, 2014, 12:29:23 PM »

Exact ce ziceam eu: isi face efectul in 2 saptamani iar in perioada asta trebuie protejat cu altceva:picaturi, spray-uri. O zgarda mai buna e Foresto dar si pretul e pe masura: cel mai ieftin la petissimo cu 107 lei dar are eficienta pe o perioada de 8 luni.
Foresto ar fi cea mai buna la ora actuala? Protejeaza si pentru capuse?
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« Reply #27 on: October 06, 2014, 02:12:41 PM »

Adrian, ceea ce trebuie retinut si vad ca sunt putini care mentioneaza...pipeta si zgarda nu te feresc de babesioza...o data luata capusa, aceasta are timp sa infesteze prin muscatura, ca ulterior o vom regasi moarta este altceva. Degeaba moare daca ea deja a muscat. Zgarda si pipeta nu o omoara pe loc, si astfel ea isi face de cap pana trece la cele vesnice, de aceea ce trebuie folosit in primul rand pentru a tine departe capusele este un spray repelent de foarte buna calitate. Acesta va tine la distanta toate aratarile ce ne supara patrupezi. Nu putine au fost cazuri pe forum unde lumea se plangea ca s-au pricopsit cu babesioza si aveau zgarda si picaturi...
freddy25
Hero Member

« Reply #28 on: October 06, 2014, 02:31:18 PM »

Foresto ar fi cea mai buna la ora actuala? Protejeaza si pentru capuse?
Pe prospect scrie ca are si actiune repelenta. Zgarda trebuie pusa cu 48 de ore inainte.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #29 on: January 16, 2015, 10:18:51 PM »

Buna,.A folosit cineva spray-ul repelent Eco Shot Dr. Schmidt?  Am luat si eu azi unul si sunt tare curios daca va functiona..
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: