Aceptati cu sufletul impacat legea incompetentei guvernantilor in grija carora cad cainii fara stapan ,nu exista alta solutie , nu sunt bani..., maine nu vor mai fi bani nici pentru batrani...va trebui sa ii eutanasiem si pe ei ...sunt peste 10 milioane asta daca au supravietuit legii foamei cu 25% din pensie...In loc sa schimbe incompetentii acceptam solutiile lor de incompetenti, si mai incercam sa le gasim si scuze ...
"nu pot crede" vorba topicului dar.... lasa ca ne-am obisnuit....
Nu ti-e rusine sa compari batranii cu cainii?
Cati oameni au fost sa protesteze azi impotriva acestei legi?
Cateva zeci.
Stii cate ONG-uri pentru protectia animalelor sunt in Bucuresti?
Tot cateva zeci.
Daca ar fi fost cate 1 reprezentant al acestor ONG-uri, azi, sa protesteze, asta e numarul celor prezenti.
Deci cine protesteaza cel mai mult? Eu cred ca ONG-istii carora li se vor cam termina sursele, si unii care s-au lasat influentati.
De ce sunt atat de multe ONG-uri, daca nu pentru ca au "ceva" de halit? Daca-i unea pe toti dragostea de animale, se organizau toti intr-o singura asociatie. Sau sufera toti de boala sefiei?
Eu nu am vazut nici un ONG-ist sa se ia de cei care au cai si-si bat joc de ei (de aia de-i vedem prin orase, cu carute cu coviltir si caii morti de slabi). Normal, ca de pe urma cailor alora nu au nimic de "ciugulit", sau poate caii nu merita sa fie iubiti si nu inspira mila?