Forum ciobanesc german
January 15, 2018, 05:22:33 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Caini cu si fara PEDIGREE ?!?  (Read 12457 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Donn
Newbie
*

« on: March 30, 2012, 09:29:06 PM »

Am un caine cumparat la negru ,provine dintr-un tata cu pedigree si o mama ( ofiter de jandarmerie ) care sincer nu stiu daca are pedigree.L-am cumparat de la un politist pe 150 de euro ( asta asa ca sa-si mai rotunjeasca si ei leafa...) deci prin urmare nu are acte care sa-i dovedeasca originea (fiind furat de politist si vandut) ,are carnet de sanatate cu toate vaccinurile la zi . De curand am avut probleme cu politistul de proximitate care a venit la usa mea in urma unui tabel cu semnaturi de la vecini ,cu toate ca nu a muscat pe nimeni mai latra la vecinii care'l lovesc sau il intarata,problema e ca la atacat chiar pe politist ,deoarece cand a deschis sotia usa ,politistul a dat sa intre in casa,nu a mai apucat deoarece la intampinat Silver ,probabil cainele a interpretat gresit gestul politistului si l-a luat ca pe un atac asupra sotiei. Bineinteles ca am primit pe loc 500 de lei amenda cu promisiunea ca ma aranjeaza el.......Am pus placuta cu insemn "caine periculos" am dus poze si copii xerox dupa carnetul de sanatate al cainelui ,dar imi cere sa-l inscriu la asociatia chinologica. Din auzite am inteles ca daca cainele nu are pedigree nu iti inscrie cainele in asociatia chinologica,ce e de facut ? Care este mai exact procedura ca sa'ti inscrii cainele in accea asociatie ?  Angry
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #1 on: March 31, 2012, 07:01:11 AM »

La asociatia chinologica se inscrie in primul rand proprietarul ca membru si apoi este luat in evidenta ca detinator al cainelui. Nu cainele este membru al asociatiei... Va puteti inscrie in asociatie si daca nu aveti inca un caine. Deci inscrierea nu este conditionata de faptul ca are sau nu are Certificat de Origine.

CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #2 on: March 31, 2012, 09:06:38 AM »

Si amenda ai primit o ca a intrat politistul neinvitat sau ca nu aveai semnul "caine periculos"?
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: March 31, 2012, 09:25:56 AM »

Politistul, daca a intrat pe proprietatea ta nu are ce sa-ti faca, acum face abuz de putere. Ai putea consulta un avocat, cred ca nici amenda nu e valabila. Daca ai cumva un prieten avocat intreaba-l...ai sa vezi ca am dreptate.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #4 on: March 31, 2012, 09:40:48 AM »

Politistul, daca a intrat pe proprietatea ta nu are ce sa-ti faca, acum face abuz de putere. Ai putea consulta un avocat, cred ca nici amenda nu e valabila. Daca ai cumva un prieten avocat intreaba-l...ai sa vezi ca am dreptate.

http://www.ciobanescgerman.net/articole-cg.php/1/Ordonanta-de-urgenta-55/

"2) Nu intra in categoria cainilor agresivi definiti la alin.(1):
a) orice caine care ataca sau musca o persoana care a patruns fara drept, in orice mod, intr-o proprietate privata sau publica protejata de acel caine;"

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Donn
Newbie
*

« Reply #5 on: March 31, 2012, 10:02:21 AM »

Stiu ca aveti dreptate ,dar politistul a afirmat ca el e liber sa interpreteze legea cum crede el de cuviinta ,contestatie nu pot face deoarece m-a amenintat ca pune martori vecini din bloc si ma umple de amenzi,ba mai mult ca-mi ia cainele pentru. a fi eutanasiat ,e tara lui papura voda. Am platit amenda si iam scurtat lantul. Atacul asupra politistului a avut loc cam la jumate de metru in afara apartamentului ,iar amenda am primit'o pentru. placuta ,de fapt cand am ajuns eu la politie el avea procesele verbale completate si foarte zeflemitor ma ameninta cu zambetul pe buze. Am cerut ca ofiterul de servici sa constate ca colegul lui nu avea pantalonii intepati (sa nu mai spun rupti) dar mi'a raspuns ca daca i se intampla copilului lui asa ceva ma impusca pe mine pe loc ,va vine sa credeti ? Culmea e ca ofiterul de servici din  politie e dresor la canii jandarmeriei si tot el a intermediat vanzarea cainelui catre mine ,deci el la furat de la mama lui si la comercializat. Sunt uscaturi multe in politia Romana ,ce e pacat e faptul ca sunt baieti tineri cu mentalitati comuniste in care omul e considerat un obiect de joaca al lor si fara nici un drept........Multumesc pentru. sfaturi ,eu m-am gandit bine si cu toate riscurile nu renunt la Silver ,e ca si cum mi-as da copilul.........
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #6 on: March 31, 2012, 10:16:19 AM »

ba mai mult ca-mi ia cainele pentru. a fi eutanasiat

What???

Parerea mea: ai o atitudine gresita! Cine garanteaza ca nenea militianul nu vine peste trei zile sa-ti dea amenda ca a scos cainele capul din casa?
Un avocat este foarte indicat in acest caz ...

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #7 on: March 31, 2012, 10:33:50 AM »

Eu nu prea inteleg. De fapt tu unde tii catelul, in casa sau legat afara? Asta pentru ca la un moment dat ai scris ca i-ai scurtat lantul. Cred ca daca-l tii afara s-ar putea ca vecinii sa aiba probleme si tu sa nu stii. Vino cu mai multe detalii, ca situatia e alta daca tii catelul afara si vecinii trebuie sa treaca pe langa el.
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #8 on: March 31, 2012, 10:37:35 AM »

E foarte clar ca face abuz de puterea lui, chiar daca e doar pol de proximitate...si eu zic sa consulti un avocat, sigur o sa se linisteasca daca vede ca te implici mai mult.
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #9 on: March 31, 2012, 10:51:06 AM »

Daca il tine langa bloc (din nou spun ca este doar o concluzie  de-a mea din ce-a scris pana acum), cred ca nu poate sa-l acuze de abuz pe militian (chiar daca asta face). Inchipuieti-va  ce-ar insemna ca toti locatarii din blocuri sa aiba cate un catel legat afara. Nici nu vreau sa-mi imaginez. Daca e asa, militianul chiar are dreptate cand il pune sa se inscrie in asociatie, poate chiar sa-l si cipeze. Daca musca pe cineva, cum pot ei dovedi, altfel, cine este stapanul cainelui? Un carnet de sanatate se poate ascunde foarte usor in atare situatie.
Donn
Newbie
*

« Reply #10 on: March 31, 2012, 12:40:24 PM »

Cu riscul de a v-a plictisi dar ca sa fiu inteles am sa va spun cum sta situatia . Eu sunt o persoana cu handicap,am ambii genunchi blocati de la un accident. m-am nascut la casa dar am fost obligat sa-mi cumpar o garsoniera la parter (destul de spatioasa) pentru faptul ca NU pot urca cele 5 trepte de la scara cu acordul asociatiei de proprietari am construit o mica rampa de unde intru in casa prin exteriorul blocului. Rampa are balustrade si este semi inchisa ,este fara portita deci are 3 laturi inchise. Silver nu ajunge la nici o latura a balustradei. De obicei sta pe acea rampa cuminte la aier .Nu pot sa reclam deoarece nu am aviz de constructie de la primarie care necesita o groaza de acte schite ....Am sa postez imagini cu situatia de fapt dar sincer nu stiu cum.......Silver sta pe holul de la intrare unde am pus nicte condispane de 12 de unde e legat lantul si are acces pe rampa cam jumatate de metru. in timpul zilei cand sotia e acasa sta liber prin casa ,e legat doar cand cand vrea afara si cannd gateste sotia la bucatarie fiind practic la 3 merti de el,cu toate astea cainele e intaratat ,e batut cu pietre si chiar i se da cu piciorele in cap,atunci devine agresiv dar din cate am vazut NICIODATA LA COPII .
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #11 on: March 31, 2012, 02:35:10 PM »

Dar cine-l bate? La fel de bine ai putea sa-i filmezi si sa-i reclami la politie, exista legi si pentru violenta fata de animale. Trebuie doar sa te implici. Daca as sta in Bucuresti(sau unde locuiesti?) as veni sa te ajut dar trebuie sa te ajuti si tu, inteleg ca e mai greu dar nu te poti lasa calcat in picioare!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Donn
Newbie
*

« Reply #12 on: March 31, 2012, 02:54:59 PM »

Cine.........vecinii bineinteles,si tot ei reclama,cica e prea mare si le e frica.Din pacate nu locuiesc in Bucuresti.......iar de filmat,cum ? Crezi ca stau ,sunt lasi,il lovesc si fug......
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #13 on: March 31, 2012, 04:12:39 PM »

Mie mi se pare ireal tot ce ai povestit aici: Greseala ta este ca nu iti ti cainele in casa dar trecand peste asta, cum sa iti bata cineva cainele? Cum sa vrea politistul sa intre peste tine in casa fara sa-i faca cainele nimic? Cum sa semnezi si sa platesti o amenda data degeaba? Cum sa te sperii de amenintarile unui politist care face abuz de putere si care nu respecta legea? WTF, in ce tara traim? 

mygermanshepherddog.blogspot.com
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #14 on: March 31, 2012, 04:35:48 PM »

Mie mi se pare ireal tot ce ai povestit aici: Greseala ta este ca nu iti ti cainele in casa dar trecand peste asta, cum sa iti bata cineva cainele? Cum sa vrea politistul sa intre peste tine in casa fara sa-i faca cainele nimic? Cum sa semnezi si sa platesti o amenda data degeaba? Cum sa te sperii de amenintarile unui politist care face abuz de putere si care nu respecta legea? WTF, in ce tara traim? 

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: