Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 02:21:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Caini cu si fara PEDIGREE ?!?  (Read 4393 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Donn
Newbie
*

« Reply #30 on: April 01, 2012, 01:44:03 PM »

Sa stii ca vremea "drobului de sare" s-a dus demult.
Orice proces are un anumit grad de incertitudine care nu poate fi eliminat. Si mai departe citeste despre managementul riscurilor.
Nu, nu vreau sa-ti dai catelul, departe de mine gandul acesta.
Daca vrei sa stii, si eu am luat amenda de la politie pe tema cainelui (am mai scris pe forum), reclamat de niste vecini.
Bafta, si asteptam poze cu catelul.

Cu scuzele de rigoare ,eu cred ca povestea drobului ca si Caragiale de altfel e mai prezenta ca niciodata in aceasta perioada in Romania. Cu "logica" asta a venit si un cetatean in uniforma si cu ratie de hrana : Daca sotia cu copilul "lui" vine si cainele il ataca ? El ma impusca pe loc ,acum pe acceiasi "logica" ma intreb si eu daca trece o masina incarcata cu butelii de aragaz pa langa o statie peco aflata in mijlocul unui cartier si se intampla un accident ,iti dai seama cate sute oameni ard in apartamente  ? Eu la scoala de ofiteri am invatat si logica si psihologie ,un politist trebuie sa se bazeze doar pe dovezi clare si pe marturii credibile si verificate in prealabil inaine de a acuza !!!  Ca e CG. sau nu ,asta e.......sau ca sa fiu mai plastic e o incrucisare dintr'un maidanez cu un tomberonez ,nu pretul face valoarea cainelui ,nu sunt snob . Cainele il scoate sotia la plimbare ,dar acum ......ma rog,mai bine inghit in gol si tac !

fl
Sr. Member

« Reply #31 on: April 01, 2012, 02:18:00 PM »

Ok. In ambele cazuri exista un risc. Dar probabilitatea de aparitie al riscului prezentat de mine este infinit mai mare decat in cazul celui prezentat de tine. Tot atat de adevarat este ca impactul in cazul prezentat de tine este mai mare. Pe de alta parte exista riscuri pe care le poti trata (in cazul catelului care este legat in fata blocului - sa-l muti) si exista riscuri pe care nu le poti trata (sau le poti trata, dar cu costuri enorme) si ti le asumi. Daca un risc nu a fost tratat si s-a infaptuit, atunci se numeste eveniment, si crede-ma nu ti-ai dori asa ceva.
Tu ai invatat chestii de logica si psihologie, iar eu chestii de IT si securitate. Si? Tu vorbesti cu sufletul pentru ce ti se intampla tie, iar eu cu "rationalul". Am patit-o si eu cand am avut un audit extern pe securitatea retelei si imi venea sa-i omor, cu toate ca stiam ca au dreptate.
Si ca sa revenim, nu amesteca dovezile clare si marturiile credibile cu expunerea la risc.  Asta pantru ca ai studiat psihologie, stii bine ca pe un animal nu-l poti lua pe incredere, maiales daca e nesupravegheat. Deci....

L.E.  Speri ca nu esti suparat.
petshop4you
Donn
Newbie
*

« Reply #32 on: April 01, 2012, 02:52:07 PM »

Sa stii ca si eu abord problema tot rational cu toate ca atunci am fost revoltat pentru. abuzul facut ,sunt constient ca exista riscul de a ma musca chiar pe mine sau pe sotie ,este o sansa infima dar exista. Cainele nu e legat in fata blocului ,este legat in casa si are acces in afara doar jumatate de metru iar cand sta la aer de obicei e supravegheat dupa toata tarasenia asta.La plimare iese doar cu botnita si cu lesa de forta ,am inceput cu el un program mai dur in sensul ca nu mai are voie sa iasa din cadul usii . De ce sa fiu suparat ? Suntem oameni civilizati in consecinta parerile nu trebuie sa coincida neaparat dar trebuie sa le acceptam reciproc chiar daca nu ne satisfac ,pentru. asta exista dialogul !
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof