Sa stii ca vremea "drobului de sare" s-a dus demult.
Orice proces are un anumit grad de incertitudine care nu poate fi eliminat. Si mai departe citeste despre managementul riscurilor.
Nu, nu vreau sa-ti dai catelul, departe de mine gandul acesta.
Daca vrei sa stii, si eu am luat amenda de la politie pe tema cainelui (am mai scris pe forum), reclamat de niste vecini.
Bafta, si asteptam poze cu catelul.
Cu scuzele de rigoare ,eu cred ca povestea drobului ca si Caragiale de altfel e mai prezenta ca niciodata in aceasta perioada in Romania. Cu "logica" asta a venit si un cetatean in uniforma si cu ratie de hrana : Daca sotia cu copilul "lui" vine si cainele il ataca ? El ma impusca pe loc ,acum pe acceiasi "logica" ma intreb si eu daca trece o masina incarcata cu butelii de aragaz pa langa o statie peco aflata in mijlocul unui cartier si se intampla un accident ,iti dai seama cate sute oameni ard in apartamente ? Eu la scoala de ofiteri am invatat si logica si psihologie ,un politist trebuie sa se bazeze doar pe dovezi clare si pe marturii credibile si verificate in prealabil inaine de a acuza !!! Ca e CG. sau nu ,asta e.......sau ca sa fiu mai plastic e o incrucisare dintr'un maidanez cu un tomberonez ,nu pretul face valoarea cainelui ,nu sunt snob . Cainele il scoate sotia la plimbare ,dar acum ......ma rog,mai bine inghit in gol si tac !