Donn
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: March 31, 2012, 06:29:32 PM » |
|
Sincer si eu am ramas cel putin cu un gust amar daca nu si mai mult ,ai dreptate in ce priveste comportamentul acelor politisti ,niste mentalitati ce le credeam apuse ,sa vezi cu ce superioritate se uitau la mine,ce ironie ieftina si de prost gust foloseau ,daca mi'ar fi spus cineva as fi spus ca exagereaza,dar am tait'o pe pielea mea si acum m'am convins,asa cum am mai spus,pacat ca sunt baieti tineri si au asemenea mentalitati.........cainele meu e DOMN pe langa jigodii ca ei !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sony
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: March 31, 2012, 07:13:01 PM » |
|
Fara sa doresc sa supar pe nimeni, observ ca aveti o problema cu atitudinea tanarului politist dar nici o problema cu faptul ca vecinii va lovesc cainele in mod repetat. Poate ca mai important ar fii, dupa parerea mea, sa aveti grija ca vecinii sa nu va loveasca cainele dar nici cainele sa nu ii deranjeze pe vecini.Indiferent ca sunt copii sau adulti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariuspaun
|
 |
« Reply #17 on: March 31, 2012, 07:42:44 PM » |
|
Daca v-ati fi tinut cainele in casa, probabil nu ati mai fi avut nicio problema. Hai sa fim sinceri: Nimanui nu-i convine sa fie obligat sa treaca zilnic pe langa ditamai cainele, oricat de bland ar fi el (daca mai si latra la cate unul...). Am cunoscut oameni carora le era frica si de un puiut de 3 luni de CG dar de unul matur? Tineti-va cainele in casa cum e normal si nu va mai deranjeaza nimeni...
|
|
|
|
|
|
mygermanshepherddog.blogspot.com
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: March 31, 2012, 08:35:04 PM » |
|
De cele mai multe ori oamenii sunt rai in mod total nejustificat, fiecare cu problemele si frustrarile lui. Unora nu le permite mai mult bostanul de pe umeri, altora le permite dar cu toate astea aleg sa fie rai. E mai usor sa faci rau decat bine, mai ales in vremurile pe care le traim. Si eu am locuit la bloc si am tinut pe rand doi caini, masculul avea lejer 50 de kg. Il tineam in casa, locuiam la etajul 5. Era un caine cumpatat si calm la care sa adauga si dresaj, nu facea galagie si nu il scoteam prin imprejurimile blocului decat foarte rar - de regula mergeam cat mai departe, pe camp cu el. Iar cu toate acestea, majoritatea vecinilor nu puteau pierde ocazia de a ma jigni pe mine sau pe caine (injurii grele, nu gluma - la care nu te-ai astepta de la niste oameni in toata firea carora nu le-ai facut absolut nimic). Sa nu mai vorbesc de faptul ca veneau cu pretentii absolut deplasate si demne de ideile unui copil de 5 ani, nu altceva. Un exemplu ar fi faptul ca mi se ceruse sa nu mai trec cu cainele prin scara blocului, pe motiv ca, vezi doamne, ramane mirosul in scara - o aberatie cat China. Era bloc cu o singura scara/iesire, nu stateam in scara cu cainele, ci pur si simplu treceam pe acolo - fapt ce dura extrem de putin. Nu isi facea nevoile niciodata in scara, nu deranja cu nimic prin trecerea lui pe acolo, cu atat mai putin cu "mirosul". Am intrebat politicos ca pe unde ar dori sa ies, numai nu se asteptau sa cobor cu franghia pe fereastra de la etajul 5 cu cainele atasat de mine !? Ce doresc a exemplifica aici este ca multi oameni sunt foarte incuiati cand vine vorba de caini - mai ales cei de la bloc si e foarte greu sa o dai la pace cu ei. Nu spun ca sunt de acord cu tinutul cainelui afara in fata blocului, insa mai ales ca e vorba de o persoana cu dizabilitati fizice, ar putea sa fie mai intelegatori putin vis-a-vis de situatie. Nu cred ca Donn isi tine cainele afara din lipsa de ocupatie, mai ales ca pe alt topic relata ca ii este destul de greu sa-l scoata regulat afara si sa faca miscare cu el.
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
Maraluadi
|
 |
« Reply #19 on: March 31, 2012, 09:21:06 PM » |
|
1. Daca ai cumparat un caine despre care stiai ca e furat, esti complice la furt. Daca ai aflat ulterior ca animalul a fost furat si nu ai anuntat politia, esti deasemena complice. A scrie pe forumuri despre asta...e autodenunt. 2. Sa platesti (sau sa nu contesti) o amenda despre care consideri ca ti-a fost aplicata pe nedrept e ....de neinteles. 3. Sa reclami unui politist ca un coleg de-al sau are sau nu pantalonii intepati sau rupti, e deasemenea de neinteles..ce trebuia sa faca omul ala, sa constate..cum sa constate, sa intocmeasca un proces verbal in care sa mentioneze ca al sau coleg are sau nu pantalonii intepati  4. Am inteles ca politistul are ceva cu tine, face abuzuri, etc...dar vecinii n-or fi innebunit chiar toti. In concluzie, inteleg ca ai niste dizabilitati fizice si am toata compasiunea pentru persoane aflate in aceasta situatie, numai ca povestea ta e neverosimila.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #20 on: March 31, 2012, 09:52:54 PM » |
|
Am un caine cumparat la negru ,provine dintr-un tata cu pedigree si o mama ( ofiter de jandarmerie ) care sincer nu stiu daca are pedigree.
nu exista si nu au existat niciodata caini cu grade.subiectul asta s-a discutat si cu alta ocazie.astea sunt povesti,folclor canin. Cat despre politist eu personal refuz sa cred ca acel om a intrat in casa in mod abuziv.cred ca lucrurile stau altfel. Cainii din rasa ciobanesc german nu fac obiectul ordonantei privind cainii cu potential de agresivitate.in concluzie nu aveti obligatia sa-l inscrieti la Asociatia chinologica si sa-l declarati la Politie.Trebuie totusi sa discutati cu vecinii.Altfel o sa fiti ,,bombardat'' cu reclamatii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Donn
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: March 31, 2012, 09:55:18 PM » |
|
1 Sunt de acord cu tine ,sunt complice . 2 Am explicat de ce nu am contestat amenda ,dar probabil nu ai inteles........ 3 Nu era vorba de "reclamat un coleg" era vorba doar sa CONSTATE ca in locul unde era zgariat (o muscatura de CG. e altceva decat niste puncte rosii ) pantalonul nu prezenta nici o "infractiune",sper ca ai inteles si aspectul asta . 4 Nu ,politistul nu are nimic cu mine ,eu contest dor metoda aplicata ,asa cum scrie si in oug 55/2002 ,politistul trebuie sa atentioneze sau sa avertizeze intai si abia dupa care sa aplice legea ,de aste e politist de proximitate . In concluzie imi pare rau ca mi-am deschis sufletul si am marturisit ca am probleme de sanatate ,nu cersesc mila nimanui ,muncesc 12 ore pe zi pentru. ami castiga existenta ,daca tu ai inteles ca sunt dement e problema ta . Am incercat sa explic cat mai bine care e situatia dar fiecare poate sa o interpreteze cum doreste ,chiar am facut fotografii azi pentru. mai buna intelegere a situatiei ,dar iar am un gust amar....... Maraluadi ,esti si tu politist si ti-am jignit tagma ? Daca doresti pot sa-ti dau toate datele necesare pentru. ami deschide un dosar penal de tainuire si de furt calificat ,chiar mi-ar face placere si mi'as usura sufletul sa spun tot ce stiu ,astept sa ma contectezi pe privat si iti promit ca'ti dau de la nume ,adresa pana la CNP. Sper sa ai o noapte placuta si sa dormi impacat ! Si ca sa incheiem toata povestea asta mai fac urmatoarele mentiuni : Niciodata nu as suporta sa'mi bata cineva cainele ,dar din pacate o piatra se arunca usor,un picior il dai usor unui caine legat...... Cainele mai are nevoie si de aer ,iar daca sta in pragul usii nu deranjeaza pe nimeni zic eu ( dar poate am probleme la mansarda asa cum zice Maraluadi) si DA ,vecinii au dreptate .....acum sper ca toata lumea e multumita ! DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ,ACEASTA POVESTE ESTE INCHISA,MULTUMESC TUTUROR . PS. Multumesc mult Thara pentru. intelegere !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #22 on: April 01, 2012, 12:26:02 AM » |
|
Ok, acum ca ti-am spus si noi parerile noastre si din nefericire nu coincid cu ale tale, suntem antisociali? Hmm....Asa cum in bloc nu poti darama ce zid vrei, sa nu-i afectezi structura de rezistenta si sa le pui viata celorlalti in pericol, asa iti tii si cainele in casa chiar daca are nevoie de aer. Asta inseamna sa fi civilizat, sa faci ce vrei atata timp cat actiunile tale nu-i afecteaza si pe altii. Cainele tau isi apara teritoriul si poate sa atace un copil mai neatent, care se apropie prea mult si sa-l mutileze. Esti pregatit pentru asta? Nici vecinii tai nu sunt antisociali, ci realisti. O seara buna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Donn
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: April 01, 2012, 10:01:56 AM » |
|
Ok, acum ca ti-am spus si noi parerile noastre si din nefericire nu coincid cu ale tale, suntem antisociali? Hmm....Asa cum in bloc nu poti darama ce zid vrei, sa nu-i afectezi structura de rezistenta si sa le pui viata celorlalti in pericol, asa iti tii si cainele in casa chiar daca are nevoie de aer. Asta inseamna sa fi civilizat, sa faci ce vrei atata timp cat actiunile tale nu-i afecteaza si pe altii. Cainele tau isi apara teritoriul si poate sa atace un copil mai neatent, care se apropie prea mult si sa-l mutileze. Esti pregatit pentru asta? Nici vecinii tai nu sunt antisociali, ci realisti. O seara buna.
In primul rand nu te'a facut nimeni "antisocial" ,in al doilea rand ,v'am dat dreptate,in fond ce mai doriti ? Sa dau cainele la un adapost pentru. multumirea voastra sufleteasca si pentru. eventualele accidente ce se pot intampa ? Stii povestea cu drobul de sare ? Multumesc oricum pentru. opinie ,esti un cetatean model si meriti sa fii numit in functia de sef de scara,sau chiar presedinte de asociatie ! Te inscrii perfect in postura cetateanului vigilent,si asta fara ironie si rautate. Comparatiile exemplificate de tine sunt totusi putin ....fortate si malitioase,nu crezi ,dar iti respect opinia !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #24 on: April 01, 2012, 11:02:50 AM » |
|
In primul rand nu te'a facut nimeni "antisocial" ,in al doilea rand ,v'am dat dreptate,in fond ce mai doriti ? Sa dau cainele la un adapost pentru. multumirea voastra sufleteasca si pentru. eventualele accidente ce se pot intampa ? Stii povestea cu drobul de sare ? Multumesc oricum pentru. opinie ,esti un cetatean model si meriti sa fii numit in functia de sef de scara,sau chiar presedinte de asociatie ! Te inscrii perfect in postura cetateanului vigilent,si asta fara ironie si rautate. Comparatiile exemplificate de tine sunt totusi putin ....fortate si malitioase,nu crezi ,dar iti respect opinia !
Sa stii ca vremea "drobului de sare" s-a dus demult. Orice proces are un anumit grad de incertitudine care nu poate fi eliminat. Si mai departe citeste despre managementul riscurilor. Nu, nu vreau sa-ti dai catelul, departe de mine gandul acesta. Daca vrei sa stii, si eu am luat amenda de la politie pe tema cainelui (am mai scris pe forum), reclamat de niste vecini. Bafta, si asteptam poze cu catelul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #25 on: April 01, 2012, 12:35:49 PM » |
|
parerea mea este ca ar trebui sa pui o camera de supraveghere care sa supravegheze locul unde sta cainele si sa vezi astfel cine iti loveste cainele si fuge ,dupa mine dupa aia ai putea depune plangere la politie ca nu iti lasa cainele in pace si ai avea proba impotriva lui cu filmarea inca ceva ti-as spune ca ,cainele tau are nevoiue de miscare fuga,socializare cu oameni si caini sa nu fie agresiv ,daca zici ca e negru complet banuiesc ca este ciobanes german linie de munca,pune niste poze cu el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #26 on: April 01, 2012, 12:45:27 PM » |
|
daca zici ca e negru complet banuiesc ca este ciobanes german linie de munca,pune niste poze cu el
Nu vezi ca omul are ditamai poza de avatar cu cainele? 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #27 on: April 01, 2012, 12:52:39 PM » |
|
E negru complet pe spate!:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #28 on: April 01, 2012, 01:02:40 PM » |
|
"mai multe" poze cu el ,scuzati-mi gresala n-am observat poza de la avatar dar parerea ea e ca a cam fost tapuit la pretul asta de 150 de euro fara padigree
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #29 on: April 01, 2012, 01:12:36 PM » |
|
dar parerea ea e ca a cam fost tapuit la pretul asta de 150 de euro fara padigree
si acum politistii vor sa-l ia inapoi si sa-l mai vanda si la altii, de aia il hartuiesc.  Evident este o gluma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|