Forum ciobanesc german
January 11, 2017, 10:51:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Pareri "Taste of the wild"  (Read 11824 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
FIGO
Full Member

« Reply #15 on: November 17, 2014, 04:59:06 PM »

Salut deci Germanii cer ar folosi pentru canisele lor ?
Acel site nu mai este demult un etalon in alegerea hranei  cainelui .  Am  mai scris  despre  asta . Germanii sunt  atat de idioti incat  pe Ciobanestii lor fie de show fie de lucru sa nu stie sa ii hraneasca ?  Sunt "brand-uri" germane excelente pe care canisele lor le  utilizeaza.   Sa fim seriosi,..daca ne luam dupa ce spune respectivul site , doar  doua - trei marci pot  hrani cainii nostri. Marketing.
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #16 on: November 17, 2014, 05:08:45 PM »

Salut deci Germanii cer ar folosi pentru canisele lor ?

Nemtii, nu duc  lipsa de brand-uri proprii !  Multi folosesc "Josera" , "Belcando" - care mai nou au lansat produse noi fara cereale, "MeraDog"  ( a nu se confunda cu mizeria aia MaraDog ), "Markus Muhle", etc.    Sa nu ii plangem pe ei ca nu au  marci proprii pentru "Dog Food" ! 
Roby V
Newbie
*

« Reply #17 on: November 17, 2014, 05:52:35 PM »

Josera este o mancare calitativa  ?  ,Meradog este mai calitatv ?  are un pret foarte bun
FIGO
Full Member

« Reply #18 on: December 11, 2014, 04:41:11 PM »

joseara si meradog nu sunt cine stie ce
lavi
Full Member

« Reply #19 on: December 11, 2014, 05:02:43 PM »

Taste of the wild este o mancare foarte buna;si mai ales ca este si foarte buna ca pret

http://www.petshop4you.ro/hrana-caini-adult-c-48_55.html
FIGO
Full Member

« Reply #20 on: December 11, 2014, 05:09:08 PM »

Acana are sortimente mai bune si ca pret si ca si calitate
Taste of the wild este o mancare foarte buna;si mai ales ca este si foarte buna ca pret

http://www.petshop4you.ro/hrana-caini-adult-c-48_55.html
raduro
Sr. Member

« Reply #21 on: December 11, 2014, 05:09:14 PM »

joseara si meradog nu sunt cine stie ce

Josera si Meradog sunt marci de hrana destul de folosite in Germania.  Ca sunt sau nu bune, aici ramane de discutat in privinta tuturor tipurilor de hrana uscata.  In primul rand cainelui/cainilor  pe care ii hranesti  ii tii sub observatie, sa aiba blana  lucioasa, sa nu faca matreata sau diferite afectiuni dermatologice. Pana la urma Nu hranim Cainii cu  Etichete pe care producatorul poate scrie orice sau ca acolo  se afla ambrozie .  Sunt  caini mofturosi care nu se ating de Acana sau  alte marci recunoscute ca foarte  palatabile. Altii lauda Pro-Plan-ul care este plin de porumb, de Royal Canin unii relateaza numai de rau, in schimb  altii n-ar schimba-o pentru  nimic in lume .  In cazul Meu spre exemplu,  ultimul caine pe care l-am avut , o perioada l-am hranit  cu Orijen, rezultatul , eczema pe  burta si mancarimi in zona perianala. Am trecut la momentul respectiv pe Belcando Adult Activ , pe care multi nu o agreeaza. La o saptamana trecusera si eczeme si mancarimi.  Concluzia Medicului a fost urmatoarea: procentul mare de proteina din Orijen nu putea fi procesat de ficatul mai sensibil al cainelui meu.  Cine  poate, are timp, cunoaste cantitatile poate sa isi hraneasca CG-ii RAW-food si discutia se incheie, altfel , vor  aparea la nesfarsit in discutii,  "brand-uri" de mancare , site-uri de rank cu argumente pro si contra.
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #22 on: December 29, 2014, 01:32:16 PM »

Raduro si alti baeti nu m-ai folositi firme gen josera si meradog sau belcando ca fiind de foarte buna calitate pentru ca nu sunt nu m-ai citind ce conti ele stii foarte bine ca josera nu este cu nimic mai tare decat ccatu de royal si belcando la ce contine nu ai ia fata la purina deci nu mai promovati gratuit ... da aici ai dreptate cu Orijen ca are mare parte de proteina dar asta nu inseaman ca nu ramane foarte bune duar ca catelusi nostri cu ficatelul mai sensibil nu le digera bine problema este catelusi nostri nu orijen si eu iti zic sa cauti motive dece are fiactelul sensibil si sa faci ceva sa il corectezi nu sa treci la o mancare care o suporta acuma ... asat este un compromis de scurta durata ...
raduro
Sr. Member

« Reply #23 on: December 29, 2014, 02:12:25 PM »

Raduro si alti baeti nu m-ai folositi firme gen josera si meradog sau belcando ca fiind de foarte buna calitate pentru ca nu sunt nu m-ai citind ce conti ele stii foarte bine ca josera nu este cu nimic mai tare decat ccatu de royal si belcando la ce contine nu ai ia fata la purina deci nu mai promovati gratuit ... da aici ai dreptate cu Orijen ca are mare parte de proteina dar asta nu inseaman ca nu ramane foarte bune duar ca catelusi nostri cu ficatelul mai sensibil nu le digera bine problema este catelusi nostri nu orijen si eu iti zic sa cauti motive dece are fiactelul sensibil si sa faci ceva sa il corectezi nu sa treci la o mancare care o suporta acuma ... asat este un compromis de scurta durata ...

Domnule "andrei.inter1981", in  primul rand incearcati sa fiti coerent in exprimare! Nu cred sa fii avut onoarea de a ne cunoaste pana in acest moment incat sa ne apelam cu titlul "baeti" . Despre ortografie si punctuatie nu mai amintesc, pun totul pe seama vitezei . In al doilea rand, NU am facut marketing pentru nici un "brand" de mancare pentru caini ! Cititi cu atentie ceea ce am postat anterior ! Fiecare este liber sa aleaga ! Da-ti-mi voie sa imi cresc Ciobanescul German bazandu-ma pe anii de experienta cat si pe baza sfaturilor si asistentei persoanelor experimentate pe care spre norocul meu le cunosc : crescatori, dresori,arbitrii si medici veterinari.
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #24 on: December 29, 2014, 03:51:38 PM »

Datorita acestor crescatorii de elita in randul cg nooi ca tara nam mai adus un titlu international din 1997 nu daca gresesc ? in alte rase sau mai castigat !! nu? de arbitru internationali pe cg am un domn vecin( nu ai pot folosi numele ca nu am acordul) side la fiecrae o sa ai o alta parere !! de exemplu de la dresorul meu care a dresat un lup ( lup 2 la numar ) el foloseste duar mancarea cruda si o da cu tarie si zice ca este cel mai bine de la dct vei primi informatile ca cele mai bune mancaruri sunt cele cu care binenteles au ei contrate ... daca iti cresteai cainele foarte bine cum te laudai nu avea probleme de genul ficat sensibil aceasta forma de boala la un cg intervine cand noii stapanii credem ca le stim pe toate ( bine nu rau intentionat) ... si cred ca ar trebui sa iti cam schimbi sfatuitorii ca NU par asa de buni cum crezi... da si scriu de pe un Mac nu are limba romana si mai ales ca mis si maghiar de origine si spre rusine mea nu prea posed bine gramatica limbi romane spre rusine mea insist spunanad asta
raduro
Sr. Member

« Reply #25 on: December 29, 2014, 04:26:20 PM »

Topicul era oricum destul de vechi ! Din ceea ce am mentionat in cele cateva postari Dvs. ati inteles ceea ce ati vrut sau ce ati putut (fara nici o urma de rautate - Limba Romana este necesara aici si pentru a citi - intelege, nu numai pentru a scrie). N-am sfatuit  pe nimeni nimic, n-am mentionat nimic despre elita, titluri sau altele. Nu mi-am arogat nimic! Am impartasit o experienta a mea, nimic mai mult. Reluati spre citire postarile mele si vedeti ce spun acolo ! NU AM SFATUIT PE NIMENI SA PROCEDEZE CA MINE ! Cred ca a fost  foarte CLAR ! Ceea ce era de spus, consider ca s-a spus. Era referire la hrana "Taste of The Wild" si alte variante.   Nu veniti acum sa ma (ne) "trageti de urechi" pentru ca nu stiu ce "greseli grave" facem in cresterea Cainilor nostri !  Vezi-Doamne, veniti Dvs.si IMPERATIV ne spuneti cum sta treaba cu C.G.-ul!  Pana acum nu am avut nici un fel de contre cu nimeni pe acest forum si nici nu intentionez asa ceva! Daca vreau un sfat de aici, prefer sa abordez cativa useri de pe acest forum pe mesaj privat. Nu am nici timp si nici chef sa intru in polemici pe teme de crestere, anatomie si fiziologie  a C.G.-ului  cu nimeni, fie el incepator, diletant , etolog, dresor, veterinar, mare expert sau vecin cu experti.  Sper ca de data aceasta m-am facut inteles corect!
raduro
Sr. Member

« Reply #26 on: December 29, 2014, 04:29:53 PM »

Datorita acestor crescatorii de elita in randul cg nooi ca tara nam mai adus un titlu international din 1997 nu daca gresesc ?

...da va inselati !  anul 2000:   http://pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=20677-romano-dominus
lady in black
Newbie
*

« Reply #27 on: December 29, 2014, 05:03:52 PM »

Puiul meu este sub tratament, si nu mai are voie sa pape TOTW si abia i-am comandat un sac din care a mancat  cam 2,2 kilograme.

Daca este cineva interesat de cumpararea celor  aproximativ 11 kg ramase, pretul este de 130 de lei, transportul fiind in sarcina cumparatorului

Taste of the wild---pacific stream puppy formula

Rog moderatorii sa nu stearga acest post, nu este o reclama, vrem doar sa le pape cu placere un alt catel.
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #28 on: December 29, 2014, 07:06:19 PM »

NU dvs suntetii in fauritor de opinie gresita... 1 sa compari mancarurile gen josera muler cu taste of w e o mare greseala cum as zice ca pedigre este mai bun ca orijen asa de corecta este afirmatia dvs .. 1 continutul de carne este foarte mic nu praf de carne si  carne si 2 da contine cereale... dvs ati vazut vriun lup prin lanul de porumb sau in orezarie? banuesc ca NU .... si da sunteti ne a vizat catelul dvs sufera de asa zisa irascibilitate la proteine astea e bolshat catelusul dvs se poate trata a ficatel duar cu cu carne cruda 2 sau 3 luni nu de gasirea unei mancaruri care sa o acepte...
FIGO
Full Member

« Reply #29 on: December 30, 2014, 10:58:53 AM »

Intradevar pentru CG o mancare a orijen desi excelenta ca si incrediente din cauza nivelului de proteina nu este indicata. mancarea hiperproteica nu este buna pentru aceasta rasa.

Cat despre branduri, cele care se respecta, nu umbla la compozitie scrisa pe eticheta. josera si mera dog, au incrediente de proasta calitate si nerecomandate trecute de ei pe eticheta.

Josera si Meradog sunt marci de hrana destul de folosite in Germania.  Ca sunt sau nu bune, aici ramane de discutat in privinta tuturor tipurilor de hrana uscata.  In primul rand cainelui/cainilor  pe care ii hranesti  ii tii sub observatie, sa aiba blana  lucioasa, sa nu faca matreata sau diferite afectiuni dermatologice. Pana la urma Nu hranim Cainii cu  Etichete pe care producatorul poate scrie orice sau ca acolo  se afla ambrozie .  Sunt  caini mofturosi care nu se ating de Acana sau  alte marci recunoscute ca foarte  palatabile. Altii lauda Pro-Plan-ul care este plin de porumb, de Royal Canin unii relateaza numai de rau, in schimb  altii n-ar schimba-o pentru  nimic in lume .  In cazul Meu spre exemplu,  ultimul caine pe care l-am avut , o perioada l-am hranit  cu Orijen, rezultatul , eczema pe  burta si mancarimi in zona perianala. Am trecut la momentul respectiv pe Belcando Adult Activ , pe care multi nu o agreeaza. La o saptamana trecusera si eczeme si mancarimi.  Concluzia Medicului a fost urmatoarea: procentul mare de proteina din Orijen nu putea fi procesat de ficatul mai sensibil al cainelui meu.  Cine  poate, are timp, cunoaste cantitatile poate sa isi hraneasca CG-ii RAW-food si discutia se incheie, altfel , vor  aparea la nesfarsit in discutii,  "brand-uri" de mancare , site-uri de rank cu argumente pro si contra.
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: