|
FIGO
|
 |
« Reply #30 on: December 30, 2014, 11:04:51 AM » |
|
Anul 2000 vs 1997, tot istorie antica este chiar si pentru o tara ca Romania. Poate gresesc, lucru pentru care imi cer scuze anticipat daca este cazul, dar acest caine a fost "produs" RO?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: December 30, 2014, 01:39:51 PM » |
|
Nu nu este productie RO . Ce este in Ro nu vom putea avea caini cu pretenti internationale pana NU se schimba ideea multor canise din Ro.. ne trebuie insamantari cu catei de top sa aducem catei de top de dincolo nu sa aducem caini ce Nu le mai trebuiesc italienilor ( ca asa este la moda acuma ) sau maghiarilor.. noii persoanele fizice Nu mias permite sa fac o insamantare cu un mascul de top pentru ca NU as avea banuti dar canisele din ro majoritatea trebuiesc schimbata menatlitatea .... da si asa este mancarurile ale sunt de proasta calitate si nu se pot compara cu varful in care eu cred ca face parte si test of the wild.. in legatura cu Orijen si Acana se pare ca frma care le produce ( aceiasi de fapt) are ceva ce nu le prieste cg in afara de nivelul ridicat de proteina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "
|
 |
« Reply #32 on: December 30, 2014, 01:47:42 PM » |
|
Anul 2000 vs 1997, tot istorie antica este chiar si pentru o tara ca Romania. Poate gresesc, lucru pentru care imi cer scuze anticipat daca este cazul, dar acest caine a fost "produs" RO?
Romano Dominus, Campion Mondial in anul 2000, a fost un caine produs in Romania .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #33 on: December 30, 2014, 02:25:11 PM » |
|
Cand spun produs nu ma refer la un parinte sau amandoi adusi pentru monta in Romania. Cateaua apartinea canisei respective? Romano Dominus, Campion Mondial in anul 2000, a fost un caine produs in Romania .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #34 on: December 30, 2014, 02:27:38 PM » |
|
Sunt curios am luat un sac acana, procent de carne "doar" 50% sa vad cum ii merge cu el, oricum ii dau amestec de doua feluri intotdeauna. Pe acesta il amestec cu Royal Canin GSD junior (ultimul sac, pe urma nu mai cumpar). Nu nu este productie RO . Ce este in Ro nu vom putea avea caini cu pretenti internationale pana NU se schimba ideea multor canise din Ro.. ne trebuie insamantari cu catei de top sa aducem catei de top de dincolo nu sa aducem caini ce Nu le mai trebuiesc italienilor ( ca asa este la moda acuma ) sau maghiarilor.. noii persoanele fizice Nu mias permite sa fac o insamantare cu un mascul de top pentru ca NU as avea banuti dar canisele din ro majoritatea trebuiesc schimbata menatlitatea .... da si asa este mancarurile ale sunt de proasta calitate si nu se pot compara cu varful in care eu cred ca face parte si test of the wild.. in legatura cu Orijen si Acana se pare ca frma care le produce ( aceiasi de fapt) are ceva ce nu le prieste cg in afara de nivelul ridicat de proteina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #35 on: December 30, 2014, 05:09:18 PM » |
|
Cat timp are iepurasul tau.... Acana este super buna si na cauza din care ar face scaun moale este din cauza uleiului de somon ce ei il folosesc la Acana si Orenje... iar de Royal nu vreau sa vad sau sa cred ca ii dai la cg tau.... dar na tu stii cel mai bine....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #36 on: December 30, 2014, 07:03:00 PM » |
|
Royal Canin ii mai dau pana il termina. Nu sunt multumit deloc de Royal, de aceea ia-m dat amestecat mereu cu simpsons, 50-50%. Plus conserve de carne Rocco Classic. Iarna ii dau si o supa din spinari de pui si curcan. A facut 1 an.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #37 on: December 30, 2014, 08:18:57 PM » |
|
Cum este cu Simpson este okei eu iam dat la catelusa mea pana acuma Acana ( am renuntat ca a facut scaun moale) Biomil ( nu recomand la nimeni este duar parea mea) vreo 2 luni de Purina pro Plan cu care ia priit de numa dar acum vreo 2 saptamani ma dat ignore la Purina acum ii dau Test of the Wild.. fetita are 57cm graben si 25,6kg la aproape 8 luni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #38 on: December 31, 2014, 12:00:51 AM » |
|
Simpsons este bun, au o varianta cu somon si cartof. acana si orijen pana la un an este mai greu sa le dai. depinde de la acana si ce sortiment (cata carne si proteina contine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #39 on: December 31, 2014, 01:34:19 PM » |
|
Si eu am hranit o catelusa Labrador cu Simpson si i-a mers foarte bine iar acum, noii stapani tot cu asta o hranesc. La inceput i-am dat Acana sau Petkult si avea scaune cam moi, nu diaree dar mai moi decat normal. Cred ca avea intoleranta la cereale. A, si era sa uit: de la Brit Care miel si orez a facut scaun foarte moale. Concluzia e ca fiecare caine reactioneaza in alt mod la diverse tipuri de hrana si trebuie gasita varianta care sa-i priasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #40 on: December 31, 2014, 01:58:26 PM » |
|
Da asa este da sa iau 1 kg de Simpson nu am de unde din Timisoara si deacea am intrebat ... vreau sa evit manacarurile cu cereale vreau sa ai dau fara cereale deocamndata manca Test of the Wild dar cum misa plictisit de Purina pro plan banuesc ca in o luna trebuiesc schimbata... De mers ia mers bine afara de biomil care efectiv la refuzat ia mers bine de are 57cm in graben la 8 luni fara 8 zile si este fetita ...... ma gandeam ca urmatoarea sa ii fie Orijen dar NU vreau sa ii dau cu pui si ei la pupy au duar cu pui eram curios de pot hrani cu altele din gama lor chiar daca ea este de pupy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #41 on: December 31, 2014, 02:58:20 PM » |
|
I-am hranit pe ai mei si cu Taste of the wild iar unul din ei avea niste gaze groaznice iar celalalt care e un mofturos si jumatate a mancat vreo luna-doua si apoi a refuzat. Idem cu Proplan atletic. La 3-4 luni maxim trebuia sa-i schimb mancarea. Vad ca la Acana miel si mar nu face asa multe fitze. O hrana buna cu care i-am crescut pe amandoi a fost Artemis puppy large&medium breed dar de cand cumparam eu acum 5 ani si pana acum s-a dublat pretul si nu mai merita, mai ales ca au aparut intre timp noi marci de calitate cum e si Simpson pe care il gasesti doar pe net la zooplus. Acum am 5 caini adulti, tuturor le-a mers bine cu Simpson. Cu celeleate marci ba avea unul ceva, ba avea altul ori nu le placea. Culmea e ca mai mofturosi sunt doi maidanezi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #42 on: December 31, 2014, 03:54:41 PM » |
|
Eu iam luat Acana miel si mar si nu ia placut facea moale timp de o saptamana tot am dat si cand am vazut am renuntat dar asa mia facut si mie cu Pro plan mia dat viteza si nu mai ce i-am luat alt sac a mancat si vreo 2kg si am ramas cu 16kg si cred ca o sa imi faca si cu Test of the wild asa si deja incerc sa ma orientez la altceva.. desi sa stii Proplan a crescut mare deja mult prea mare la 8 luni 57cm si cu test ii merge nu bine foarte bine energica blana super frummoasa dar ea este mofturoasa si trebuie deja sa ma orientez la alta mancare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #43 on: December 31, 2014, 04:37:18 PM » |
|
Schimbarea hranei nu se face brusc ci treptat intr-un interval de 7-10 zile. La unceput ii pui in sfert din hrana noua si trei sferturi din hrana veche. In urmatoarele zile maresti treptat cantitatea de hrana noua si o micsorezi pe cea veche pana ajungi sa inlocuiesti complet hrana veche.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #44 on: December 31, 2014, 05:12:17 PM » |
|
Asta este mit cand facea moale de la Acana ce era sa astept ?? iam dat direct Pro Plan si cand nu a mai mancat pro plan am incercat sai pun pro plan cu test of the wild ce sa vezi manca NUmai test of ( adica mancarea noua ) asa ca .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|