ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« on: June 04, 2014, 11:52:37 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #1 on: June 04, 2014, 05:23:33 PM » |
|
Apropo, acum, intrand de pe telefon, imi spune antivirusul ca pagina este virusata!! LE: Si de la PC la fel!! 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #2 on: June 20, 2014, 11:12:28 AM » |
|
eu am o mica nedumerire : de ce e asa slaba participarea CG la CAC-uri si CACIB-uri ? ..numai Expo de club sunt importante pentru un CG ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #4 on: June 20, 2014, 03:35:02 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: June 20, 2014, 03:38:10 PM » |
|
Aha. Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #6 on: June 20, 2014, 03:49:12 PM » |
|
Cu placere! Sper sa ajung si eu sambata pentru o vizita scurta. Ma veti recunoaste dupa medalionul lui BVR 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #7 on: June 20, 2014, 04:01:16 PM » |
|
...dar la Constanta cine merge ? la concursul din acest week-end 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #8 on: June 20, 2014, 04:04:39 PM » |
|
Eu! Pe 20 iulie sunt acolo 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #9 on: June 20, 2014, 06:07:36 PM » |
|
eu am o mica nedumerire : de ce e asa slaba participarea CG la CAC-uri si CACIB-uri ? ..numai Expo de club sunt importante pentru un CG ?
Parerea mea este ca , daca te uiti si vezi cine arbitreaza Ciobanescul German la Ploiesti , sau cine a arbitrat in majoritatea CAC-urilor si CACIB-urilor desfasurate pana acum , cred ca o sa intelegi de ce multi posesori sau crescatori de CG prefera concursurile de CLUB organizate de CNCG . La CAC-ul si CACIB-ul de la Ploiesti arbitreaza Molnar Zsolt si Calin Simu , doi arbitri care dupa parerea mea sunt paraleli cu rasa asta . In schimb in concursurile de CLUB au arbitrat RAINER MAST , LEONARD SCHWECKERT , RICHARD BRAUCH , UWE SPRENGER , numai arbitri SV , ce au arbitrat anumite clase la Sieger-ul Germaniei si detin canise de renume din aceeasi tara . Probabil ca sunt din ce in ce mai multi cei care atunci cand vor o parere obiectiva si avizata despre cainele lor , merg la niste arbitri care sunt in masura sa o exprime si nu la unii ca Petrica Muntean & Co care au monopolizat CAC-urile si CACIB_urile si nu stiu sa diferentieze parul lung de scurt sau ca negru e culoare acceptata ( cazuri reale ). Eu nu zic sa fie chemati arbitrii SV la CAC-uri ( probabil nici nu ar veni ) , dar macar niste arbitrii care cunosc aceasta rasa si o cresc , cum ar fi Sorin Dragomir , Iulia Moldovan , Silviu Stoica , si care atunci cand arbitreaza se vede si in numarul mai mare de participanti .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vomhausemy
|
 |
« Reply #10 on: June 20, 2014, 06:34:37 PM » |
|
Parerea mea este ca , daca te uiti si vezi cine arbitreaza Ciobanescul German la Ploiesti , sau cine a arbitrat in majoritatea CAC-urilor si CACIB-urilor desfasurate pana acum , cred ca o sa intelegi de ce multi posesori sau crescatori de CG prefera concursurile de CLUB organizate de CNCG . La CAC-ul si CACIB-ul de la Ploiesti arbitreaza Molnar Zsolt si Calin Simu , doi arbitri care dupa parerea mea sunt paraleli cu rasa asta . In schimb in concursurile de CLUB au arbitrat RAINER MAST , LEONARD SCHWECKERT , RICHARD BRAUCH , UWE SPRENGER , numai arbitri SV , ce au arbitrat anumite clase la Sieger-ul Germaniei si detin canise de renume din aceeasi tara . Probabil ca sunt din ce in ce mai multi cei care atunci cand vor o parere obiectiva si avizata despre cainele lor , merg la niste arbitri care sunt in masura sa o exprime si nu la unii ca Petrica Muntean & Co care au monopolizat CAC-urile si CACIB_urile si nu stiu sa diferentieze parul lung de scurt sau ca negru e culoare acceptata ( cazuri reale ). Eu nu zic sa fie chemati arbitrii SV la CAC-uri ( probabil nici nu ar veni ) , dar macar niste arbitrii care cunosc aceasta rasa si o cresc , cum ar fi Sorin Dragomir , Iulia Moldovan , Silviu Stoica , si care atunci cand arbitreaza se vede si in numarul mai mare de participanti .
Asa este, iar in expozitiile de club condiitiile sunt foarte bune pentru un ciobanesc german care vrea sa faca miscare !!! La mai multe expo de club !!!
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #13 on: June 24, 2014, 09:04:03 AM » |
|
la Constanta a fost de tota jena ... toate 4 concursuri !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdan(demi)
Full Member

|
 |
« Reply #14 on: June 24, 2014, 02:48:28 PM » |
|
Acum ai vazut de ce este asa slaba participarea la CAC sau CACIB? pentru ca ai parte de un arbitraj ca la constanta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|