Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 02:06:05 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Povestea lui Max  (Read 5923 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #15 on: December 10, 2014, 03:55:24 AM »

Centrul de la CIORANI in Prahova l-au inchis. Armata Romana , Ministerul Apararii Nationale , ditamai Ministerul plin de burtosi  si generali , la acea vreme nu au gasit resurse pentru a optimiza acel centru canin ??  S-au sifonat si se sifoneaza bani din greu. Saracul  C.G. MAX ne aduce aminte cat de retrograzi sunt cei ce raspund de soarta Romaniei . Asa a fost mereu si din pacate nu exista motive de optimism. La o Armata ce are sau a avut in teatrele de operatii peste 1000 de militari, avem un singur "DOG OF WAR". Si ne batem joc si de acesta.  In schimb avem tone de generali de zici ca numai de Razboaie ne tinem.  Tot  asa  o sa ajungem  sa avem un singur tanc, 1 avion , 1 barca si in final doua flinte. Dar  avem  Minister de Aparare si generali .
w.marius
Hero Member

« Reply #16 on: December 10, 2014, 08:31:20 PM »

Ai dreptate,Rusine Angry Angry Angry
valexiss75
Newbie
*

« Reply #17 on: December 11, 2014, 11:08:32 PM »

nu e chiar asa .Valentin nu a putut sa-l adopte dar l-a vizitat de foarte multe ori am vazut poze cu cainele  bolnav si cu el. Singura problema ca nu-l poate adopta deoarece este proprietatea armatei. Ar duce cainele bucuros acasa .Suporta chiar si o mare parte din taxe in plus ca cinele are si dreptul la tratament sustinut de armata. Media e de rahat .Nu trebuie sa aruncam cu pietre in el .Mai degraba in generalii si coloneii de birou .
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: December 12, 2014, 12:53:53 AM »

Daca nu sunt indiscret, de ce nu i s-a aplicat pipeta cu Stronghold pentru a fi aparat de muscaturile tantarilor care dau dirofilaria? Nu era trecut in bugetul aferent intretinerii lui Max?
rexcornish
Newbie
*

« Reply #19 on: December 12, 2014, 09:56:16 AM »

Fredy, sistemul e la fel de bolnav ca si cel al sanatatii
freddy25
Hero Member

« Reply #20 on: December 12, 2014, 12:16:43 PM »

Aici nu e vorba de sistem ci pur si simplu de nepasare(aka neglijenta in serviciu). Cainele asta costa mii de dolari, macar din considerentul asta si trebuia sa primeasca antiparazitare si vaccinuri, nu doar hrana ca doar nu e Grivei din batatura lui badea Gheo.
rexcornish
Newbie
*

« Reply #21 on: December 12, 2014, 12:42:48 PM »

Pe cine ai acuza tu de neglijenta in servici?
freddy25
Hero Member

« Reply #22 on: December 12, 2014, 01:33:43 PM »

Pe acela care trebuia sa se ocupe de caine si sa-l deparaziteze.
rexcornish
Newbie
*

« Reply #23 on: December 12, 2014, 03:09:01 PM »

Cel/cei care se ocupa de asta sunt medicii veterinari ai unitatii. Ce ar fi trebuit sa faca ei daca nu li s-au alocat bani pentru asta? Aduci de-acasa pentru unul, doi dar cand ai zeci...N-o sa se gaseasca nici un vinovat. A fost acea reducere de 25%. Cainilor probabil ca atunci li s-au taiat banii pentru intretinere (altceva decat hrana)..
freddy25
Hero Member

« Reply #24 on: December 12, 2014, 03:22:50 PM »

Ai dreptate doar partial. Max era unicat in Romania, un caine deosebit  deci ar fi trebuit sa fi avut grija de el. De o masina de 10mii euro, ai grija sa-i schimbi uleiul, filtrele. De ce nu ar trebui sa ai aceeasi grija si de un caine de aceeasi valoare?
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #25 on: December 12, 2014, 03:34:23 PM »

E destul de simplu, pentru o achizitie a unor piese auto de 100 de lei, statul plateste 300-400. Probabil pentru o pipeta de 40 de lei, nu se puteau face prea multe adaosuri si nici nu merita riscul.
freddy25
Hero Member

« Reply #26 on: December 12, 2014, 04:44:12 PM »

Din pacate asta e situatia in Romania si ne mai miram ca suntem cocosati de taxe si impozite.
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #27 on: December 12, 2014, 04:49:23 PM »

acum sincer, cei ce au in grija acesti caini, teoretic ar trebui sa fie atasati de ei, probabil lucreaza zilnic impreuna, chiar nu puteau sa aduca de acasa, fiecare pentru cainele lui...noi acum vorbim degeaba aici pentru ca nu o sa se schimbe nimic, dar macar asa sa ne dam seama de unii oameni. eu m-am mutat din februarie de langa cainele meu, dar inca il vizitez cat pot de des, chiar si saptamanal, il duc la veterinar cand trebuie, in parc, vaccin, deparazitari, etc.
virgil
Sr. Member

« Reply #28 on: December 13, 2014, 08:11:04 AM »

intrebare stie cineva exact de ce are nevoie max?este pentru viermi?sau pentru heartworms?am vazut foarte multe variante pe net despre boala lui .....
Thara
Global Moderator

« Reply #29 on: December 13, 2014, 11:11:44 AM »

intrebare stie cineva exact de ce are nevoie max?este pentru viermi?sau pentru heartworms?am vazut foarte multe variante pe net despre boala lui .....

Vaca
HeartWORMS sunt VIERMI la inima! "Oficial" se numeste Dirofilaria Immitis!
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: