Hai sa pui altcumva intrebare cati dintre crescatori care au facut monte cu caini de top din strainatate au optinut pui valorosi. Iti zic sunt foarte foarte putini. Cu asta vreau sa-ti spun ca nu valoare cainelui conteaza, trebuie sa stii cainele respectiv cu ce te ajuta, si depinde ce vrei sa faci cu pui. Trebuie sa ai si un sac de noroc pe langa asta. Caini sunt de ex: Cupidon, Figo, Niky, Kato, Hanno, Casimir, Layon, Erol, Illo, Perfect
Puneti-o cum iti vine bine, eu n-am nimic impotriva logicii tale. Presupunem ca sunt putine, cum zici tu. Din alea putine, daca ne uitam de exemplu la podiumurile Campionatului National CNCG Bucuresti din octombrie anul trecut, vedem ca
majoritatea sunt ocupate de exemplare obtinute din monte facute cu masculi din afara.
Nu vreau sa sune a exagerare. Ca nu asta mi-e scopul. Sper sa-ti dai seama ca sangele de care e nevoie in canisele noastre pentru a avea rezultate mari e departe de Romania. Convinge-i pe ceilalti crescatori care urmaresc sa obtina podiumul fara emotii in orice competitie sa faca monte in tara.