Forum ciobanesc german
July 19, 2016, 11:52:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pui cg cu par lung?  (Read 1276 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cretualex
Newbie
*

« on: February 05, 2015, 10:03:09 PM »

Va salut, am cautat pe forum si nu am gasit raspunsul la intrebarile pe care mi le-am pus: la ce varsta iti dai seama daca ciobanescul tau va avea par lung si care sunt trasaturile dupa care sa te uiti?

Imi pun intrebarile astea pentru ca urmeaza sa-mi cumpar saptamana ce urmeaza un pui de cg, si mi-ar placea sa iau unul cu parul lung (evident, daca este disponibil in cuibul din care iau), totusi, nu este un factor determinant pentru alegerea puiului.

Astept cu interes raspunsuri de la cunoscatorii de pe acest forum  Smiley
serbo
Newbie
*

« Reply #1 on: February 06, 2015, 08:33:16 AM »

Salut, fără sa am pretenția ca sunt cunoscător, iti recomand sa discuți cu proprietarul/crescătorul cuibului, pentru a ii solicita clarificările necesare. Nu ar fi rău dacă ai avea posibilitatea sa vezi părinții puiutului. Cred ca este important ca tu sa știi exact ceea ce dorești, pentru ca un CG cu par lung poate avea alte cerințe pentru îngrijirea banii. Nu prea se poate peria de unul singur
serbo
Newbie
*

« Reply #2 on: February 06, 2015, 08:38:43 AM »

... Scz, nu a încăput tot textul. Dacă iti dorești un CG cu par lung, vei găsi cu siguranța o canisa serioasă. Indiferent de ceea ce vei alege, un CG este un prieten pe termen lung si nu doar o simpla achiziție, asa încât va doresc sa va bucurați unul de celălalt. Numai bine !
potok
Sr. Member

« Reply #3 on: February 06, 2015, 08:50:25 AM »

Cine are ochi formati dupa nastere poate sa-ti zica daca e cu par lung sau scurt.
Von Broos
Hero Member

« Reply #4 on: February 06, 2015, 11:52:19 PM »

Dupa varsta de 3 saptamani incep sa apara caracteristicile parului lung,la 5-6 saptamani este vizibil foarte tare acest lucru.Desi eu personal si dupa 6 saptamani am avut surpriza sa se schimbe puiutii,chiar la ultimul cuib nascut in decembrie o femela doar la 7 saptamani a confirmat acest lucru!
Daca crescatorul are ceva experienta si a mai avut situatii la 7-8 saptamani poate spune cu certitudine care este par lung si par semilung in cuib!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: