Forum ciobanesc german
September 17, 2016, 11:59:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: ZOOPLUS.RO  (Read 3455 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #30 on: July 20, 2016, 03:11:44 PM »

Si mi-e mi-a sosit sacul de eukanuba senior, vad ca mananca cu pofta de vreo 2zile, sa vedem cat ii tine.
verdi
Hero Member

« Reply #31 on: July 21, 2016, 09:06:09 AM »

am mai facut si eu o comanda, tot de Black Angus. Celor 2 caini ai nostri le merge tare bine cu ea.

http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/markus_muehle/black_angus/379575?rrec=true

Daca o fi si adevarat ce scriu ei, mi se pare un raport calitate/prêt foarte bun.

Ce parere aveti ? 

''În centrul filosofiei care stă la baza produselor Markus-Mühle Mark este o alimentație cât mai similară posibil cu dieta naturală a câinilor. Toate alimentele sunt preparate dintr-o combinație de proteine animale și carbohidrați de primă clasă plus cele mai bune ingrediente vegetale. Caracteristica specială a mâncării Black Angus este procesul de producție prin presare la rece. Acesta asigură că nu se modifică structura naturală a proteinelor și carbohidraților care are loc în mod normal în gătirea la temperaturi înalte. Astfel, ingredientele valoroase, precum vitaminele, nutrienții și oligoelementele sunt protejate și conservate în cel mai mare grad posibil. Mâncarea Black Angus nu conține arome, conservanți sau coloranți chimici astfel că e deosebit de bine acceptată. Puritatea naturii garantează o experiență culinară de neuitat! •Potrivită pentru câini de orice rase peste 12 luni.

•Proteine de vită, rață și hering
 de calitate înaltă și ușor de digerat pentru sprijinirea dezvoltării sănătoase și întărirea musculaturii. Herring furnizează acizi grași esențiali care stimulează metabolismul și care sunt esențiali pentru dezvoltarea și întreținerea pereților celulari.
•Carbohidrați și fibre
 pot regla semnificativ aportul de energie, pot regla tractul intestinal, optimiza digestia și întări sistemul imunitar.
• Extract de midie buze-verzi
bogat în sulfat de condroitină și glucozamină glucan, pentru încetinirea procesului de deteriorare a cartilajelor și stimularea regenerării celulelor cartilaginoase, iar datorită conținutului ridicat de acizi grași EPA / DHA poate ajuta la protejarea articulațiilor.
•Verdețuri, fructe de pădure, rădăcini și semințe
 acest complx vegetale furnizează fitonutrienți revitalizanți pentru ochi, nervi, rinichi, ficat, sistemul digestiv și sistemul imunitar.
•Procesare prin presare la rece
 amestecul și presarea peletelor din toate ingredientele naturale are loc fără aburi și fără temperaturi înalte, astfel încât structura de bază a ingredientelor rămâne neschimbată, fapt ce are un efect stimulativ asupra intestinelor iar efectul biologic al verdețurilor și al extractului de midie poate fi atins la maxim.
•Fără ingrediente modificate genetic
•Fără arome, coloranți sau conservanți chimici
•Fără minerale anorganice
precum carbonat de calciu, pudră din piatră sau var alimentar
Specialiștii în nutriție de la Markus Mühle au avut întotdeauna o abordare diferită. Ei oferă doar mâncare care este cât mai naturală posibil.
Black Angus Adult cu rață & hering este alimentul ideal pentru câinele dumneavoastră în cei mai buni ani ai vieții sale. Proteinele foarte ușor de digerat pot ajuta la menținerea masei musculare, iar amestecul de verdețuri atent selecționate și rația echilibrată de acizi grași sprijină și întăresc sistemul imunitar.
•Rață & vită Angus
 asigură un grad mare de acceptare și sunt surse foarte ușor de digerat de proteine, ideale pentru câini cu sensibilități alimentare sau pretențioși.
•Hering
 furnizează acizi grași Omega-3 & Omega-6 care stimulează metabolismul și sunt esențiali pentru construirea și menținerea în bună stare a pereților celulari.
•Orez brun integral
e o sursă de carbohidrați ușor de digerat care garantează un aport energetic optim și favorizează menținerea greutății ideale.
•Turbă uscată
bogată în substanțe nutritive naturale care promovează digestia și contribuie la o floră intestinală sănătoasă

Atenție: la prepararea alimentelor Markus Mühle nu se folosesc arome, coloranți sau antioxidanți chimici și nici ingrediente modificate genetic.  Termenul scurt de valabilitate de 8 luni de la data fabricării al mâncării Markus Mühle  dovedește acest lucru.

Ingrediente:
 carne uscată și mărunțită de vită Black Angus (17,3%), orez brun integral măcinat, carne uscată și măcinată de rață (9,7%), carne uscată și măcinată de hering (6,6%), mei mărunțit, amaranth mărunțit, verdețuri verzi proaspete, semințe de in, amestec de alge, ulei de herring, amestec de uleiuri vegetale presate la rece, pulpă de sfeclă, gelatină, turbă uscată (2%), Yucca Schidigera uscată și mărunțită, semințe de armurărariu, semințe de fenicul, afine uscate, gălbenuș de ou praf, dioxid de siliciu (1,5%), extract de midii derivate din Perna canaliculus (1,5%), proteine de moluște marine derivate din Perna canaliculus (1%), minerale argiloase verde.
Aditivi
 vitamina A (10.000 IE/kg), vitamina D3 (1.000 IE/kg), vitamina E (200 mg/kg), vitamină B1 [mononitrat de tiamină] (3,5 mg/kg), vitamina B2 [riboflavină] (7 mg/kg), vitamina B6 [clorură de piridoxină] (4,2 mg/kg), vitamina B12 (42 µg/kg), biotină (210 µg/kg), acid folic (0,35 mg/kg), niacină (21 mg/kg), vitamina C [L-acid ascorbic] (140 mg/kg), acid pantotenic [calciu-D-pantotenat] (8 mg/kg), clorură de colină (1.500 mg/kg), mangan (48 mg/kg), cupru (10 mg/kg), zinc (120 mg/kg), fier (200 mg/kg).

Analiză
proteine 25.2 %
grăsime 10.1 %
fibre 6.0 %
cenuşă 7.5 %
calciu 1.35 %
fosfor 1.12 %
magneziu 0.08 %
sodiu 0.39 %
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #32 on: July 21, 2016, 09:28:56 AM »

Mi se pare ok, pare un fel de Platinum. Carne are procentual cam cat are si Eukanuba cu Miel (33-34 %), diferenta fiind presarea la rece. Nu prea stiu ce presupune asta, insa.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #33 on: July 21, 2016, 12:20:31 PM »

Sunteti cei mai buni promoteri... Macar va ies si voua ceva?
verdi
Hero Member

« Reply #34 on: July 21, 2016, 12:38:39 PM »

Sunteti cei mai buni promoteri... Macar va ies si voua ceva?

o remarca nu chiar la locul ei.... nu cred ca este un forum in care este interzisa scrierea unor anumite marci ... chiar ma intereseaza parerea celor cu mult mai multa experienta decat am eu si poate si dvs... e gresit sa cer o parere Huh nu cred !!!

freddy25
Hero Member

« Reply #35 on: July 21, 2016, 01:26:21 PM »

Eu am cumparat acum vreo doi ani un sac de Markus Muhle Naturnah si au avut toti 5 scaune moi. Totusi procentul de 10%grasimi parca e un pic cam mic. Doar daca ai caini seniori ar merge.
Cand aveau diaree, se rezova cu Lukullus dar nu cred ca e o hrana sa o dai pe termen lung fiindca are foarte putine grasimi, practic ar fi buna pentru caini supraponderali.
JI
Newbie
*

« Reply #36 on: September 12, 2016, 06:12:46 PM »

Am achitionat de la zooplus "Taste of the Wild Southwest Canyon- 13 kg" la pretul de 239 lei, pentru lupul meu care are 2 ani si 9 luni. Am platit online dupa efectuarea comenzii, contul meu a fost debitat in data de 4 sept si abia astazi, 12 septembrie, am primit sacul cu mancare. In ciuda reclamei acestui tip de hrana uscata, de la ora 11:00 am cand i-am pus prima portie de hrana, nici nu s-a atins de ea! Pe site-ul zoo plus erau vreo patru postari la superlativ in privinta "Taste of the Wild". Sunt dezamagit pentru ca acest produs are un cost ridicat, iar lupul meu nu pare sa fie atras de loc de el.
Thara
Global Moderator

« Reply #37 on: September 12, 2016, 07:55:48 PM »

Asaaaaa, si ce are de-a face cu magazinul faptul ca un Ciobanesc German (lupul este la munte, in padure) nu se impaca bine cu o anume marca de hrana? Pentru orice detinator de caine ar trebui sa fie limpede ca buna ziua ca o mancare, oricat de buna este, se poate sa nu fie pe placul oricarui caine. TOTW, dpdv al compozitiei, este o hrana foarte buna. Ca la un anumit numar de caini nu le place, asta nu inseamna ca automat este o hrana proasta. Iar orice magazin, online sau nu, NU este responsabil pentru alegerile cumparatorilor. Iar daca ati fi citit termenii de livrare, ati fi vazut ca dureaza putin mai mult pentru ca sacii nu vin din Romania.
In mod normal, o hrana noua se introduce TREPTAT, combinata la inceput cu vechea hrana. Si este chiar indicat sa se cumpere o cantitate mai mica. Cei care isi permit sa ia direct 1 sau 2 saci, fara sa o testeze, au motivele lor.
JI
Newbie
*

« Reply #38 on: September 12, 2016, 08:09:29 PM »

Mesajul este pentru cei care ar putea crede, ca mine, in postarile laudative de pe zooplus. Eu nu am spus ca este o hrana proasta, ci doar ca lupului meu nu-i place si este foarte posibil ca si alti CG sa aibe gusturi similare. In concluzie, pentru a-i proteja pe cei tentati sa faca o achizitie similara de "Taste of the Wild Southwest Canyon", postez acest mesaj pe forum, pentru ca acesta este scopul unui forum: sa faciliteze schimbul liber si onest de idei.
freddy25
Hero Member

« Reply #39 on: September 12, 2016, 11:42:53 PM »

Oho, cate tipuri de hrana de cea mai buna calitate au refuzat cainii mei...   Doar ca eu cumpar inainte doar 1kg pentru testare si daca o accepta, cumpar cu sacul. Dar au fost cazuri cand au mancat cu pofta un sfert de sac si dupa aceea nu au mai vrut sa manance.
Stoe
Newbie
*

« Reply #40 on: September 14, 2016, 12:16:57 PM »

Si eu am trecut de la Acana la Markus Muhle, din cauza scaunelor moi. Wolf a acceptat-o imediat (de altfel rar nu accepta o mancare noua) si e mult mai bine.

Sugestie: chiar daca apreciati o marca/sortiment anume de mancare, incercati tot timpul si chestii noi. Eu asa am facut mereu (desi aveam o marca de baza, odata la 3 saci luam altul diferit). In felul acesta cainele va fi mult mai "deschis" la gusturi noi.
craciuncostel
Newbie
*

« Reply #41 on: September 14, 2016, 02:37:45 PM »

Puțin offtopic... Am luat eukanuba de pe zoofast acum, pe zooplus durează prea mult timp. Ultima comandă am dat-o pe 4 august și a venit pe 16 august, în timp ce de pe zoofast am dat-o luni și a venit vineri. Plus că transportul gratuit este peste 150 RON pe zoofast deci nu mai trebuie să mă combin cu cineva astfel încât să trec de 200 RON pe zooplus.

Problemă observată, câinele meu s-a îngrășat de când cu eukanuba. La 7 luni are aproape 37 kg deși am respectat cu strictețe cantitatea de pe sac de ~500 gr pe zi iar ca gustări câinele primește în plus zilnic fie 200 gr gâturi de pui crude, fie 200 gr brânză de vaci și gălbenuș (de două ori pe săptămână) plus 10 gr ulei de somon. Nici un alt supliment, vitamine sau altceva. Am scăzut acum la recomandarea veterinarului 100 gr de granule pe zi.
Oare să o amestec pe viitor cu Bosch sau efectiv scad cantitatea mai mult decât scrie pe sac?
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #42 on: September 15, 2016, 12:22:51 PM »

Puțin offtopic... Am luat eukanuba de pe zoofast acum, pe zooplus durează prea mult timp. Ultima comandă am dat-o pe 4 august și a venit pe 16 august, în timp ce de pe zoofast am dat-o luni și a venit vineri. Plus că transportul gratuit este peste 150 RON pe zoofast deci nu mai trebuie să mă combin cu cineva astfel încât să trec de 200 RON pe zooplus.

Problemă observată, câinele meu s-a îngrășat de când cu eukanuba. La 7 luni are aproape 37 kg deși am respectat cu strictețe cantitatea de pe sac de ~500 gr pe zi iar ca gustări câinele primește în plus zilnic fie 200 gr gâturi de pui crude, fie 200 gr brânză de vaci și gălbenuș (de două ori pe săptămână) plus 10 gr ulei de somon. Nici un alt supliment, vitamine sau altceva. Am scăzut acum la recomandarea veterinarului 100 gr de granule pe zi.
Oare să o amestec pe viitor cu Bosch sau efectiv scad cantitatea mai mult decât scrie pe sac?

Alea 500 de grame probabil sunt dacă ii dai doar boabe. Al meu are 1 an și 3 luni și ii dau 380 de grame pe zi, cu ulei de somon. Atât.  Fără mâncare gătită. Are 35 de kg acum, veterinarul a zis ca arata foarte bine.
Depinde foarte mult și de nivelul de activitate al câinelui.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: