Forum ciobanesc german
September 17, 2016, 12:06:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: ZOOPLUS.RO  (Read 3457 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
craciuncostel
Newbie
*

« Reply #15 on: July 11, 2016, 03:14:28 PM »

Da, după o săptămână confirm faptul că în sfârșit are scaune adevărate tari pe care le pot curăța foarte ușor acum. Probabil royal canin ul a fost problema...
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #16 on: July 11, 2016, 04:19:59 PM »

Cel mai probabil a fost transportat in conditii de prielnice.
freddy25
Hero Member

« Reply #17 on: July 11, 2016, 04:47:05 PM »

Eu mi-am hranit fostii caini din 1996 pana in 2010 cu Eukanuba si confirm ca nu au avut niciodata scaune proaste cu aceasta hrana ceea ce nu pot afirma despre Acana, de exemplu. Alta hrana cu care i-a mers excelent unuia din catei este Artemis junior medium&large breed doar ca din 2010-2011 cand costa vreo 190 lei sacul de 13,6kg, a ajuns la aproape 300 lei si chiar peste aceasta suma ceea ce mi se pare exagerat. La pretul asta e mai convenabil sa le cumpar carne de vitel in carcasa.
Thara
Global Moderator

« Reply #18 on: July 11, 2016, 11:09:29 PM »

Ma gandeam recent sa revin la Eukanuba (este chiar bun pretul pe zooplus)...Momentan nasosul meu primeste Pro Plan, de cca 1 an si jumatate. Inca nu stiu cu ce sa o inlocuiesc...Inainte parca era mai simplu. Acum sunt o gramada de produse pe piata, cu prezentari care mai de care, dar la o privire mai detaliata din pacate cam cu atat ramai. Ma gandeam si la Acana, dar a mancat la un moment dat si s-a oprit brusc, cred ca nu i-a mai placut gustul (!?) pentru ca orice altceva ii dadeam papa cu pofta.  Roll Eyes
freddy25
Hero Member

« Reply #19 on: July 12, 2016, 12:49:08 AM »

Proplan contine soia pe cand Eukanuba - nu. Deci avantaj Eukanuba.
Ingrediente
proteine deshidratate de pasăre, grâu, porumb, pui (14%), grăsime animală, făină de soia, pulpă uscată de sfeclă, orez (4%), gluten, autolizat, minerale, ulei de peşte. Astea sunt ingredientele de la Proplan adult athletic iar la Eukanuba cu miel pentru talie mare sunt urmatoarele
Ingrediente:
carne uscată de pui și curcan ﴾sursă naturală de glucozamină și suflat de condroitină﴿, porumb, făină de sorg, pulpă uscată de sfeclă ﴾2,6%﴿, proteine animale hidrolizate, orez ﴾14%﴿, ouă întregi uscate, clorură de potasiu, clorură de sodiu, fructooligozaharide ﴾0,26%﴿, carbonat de calciu, hexametafosfat de sodiu, miel ﴾14%﴿, grăsimi animale, ulei de pește, orz.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #20 on: July 12, 2016, 02:36:24 AM »

Ai vreo sursa anume unde gasesti mai detaliat produsul? Sau citesti de pe sac?
Thara
Global Moderator

« Reply #21 on: July 12, 2016, 08:42:24 AM »

Mersi Freddy.

Ai vreo sursa anume unde gasesti mai detaliat produsul? Sau citesti de pe sac?

Informatiile astea se gasesc pe pagina produsului, de regula cam toate magazinele online afiseaza descrierea, ingrediente si recomandarea de hranire. Este si pe zooplus.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #22 on: July 12, 2016, 10:21:52 AM »

Da multumes. Si eu procedez la fel.
     Am crezut ca ai o sursa de increderea, pentru ca priducatorii "omit" sa dea cateva detalii despre produs in legatura cu procentajul/gramajul continutului.
     Oricum toate contin cereale in diferite proportii (incepand 70%) dar nu o fac public, sau spun ca principalele componente sunt aromele iar apoi spun si de fainoase, desi in cea mai mare proportie sunt facute din cereale.
Thara
Global Moderator

« Reply #23 on: July 12, 2016, 10:50:21 AM »

Hihi, in cautarea mea recenta dupa alte marci de hrana am avut ocazia sa citesc vrute si nevrute... Cert este ca nu putem sti 100% ceea ce este in hrana uscata. Dam niste bani in ideea ca luam ceva bun, cautam o hrana cat mai echilibrata, raportandu-ne la ceea ce ne zice eticheta. Citeam la una dintre marci, sortimentul spune ca este cu somon, dar la descriere apare "61% pui si somon"... Pai, ori este cu somon, ori este cu pui si somon. Ca nu este tot una ca are 50-55% pui si restul somon, sau invers, sau fara pui. Concret, toate marcile de hrana recente in tara au descrieri pompoase, de cativa anisori vad ca a prins trend-ul cu "numai carne, bla bla". Dar orice producator, in spatele etichetei, va dori sa scoata cat mai mult profit, asta insemnand investitii cat se poate de mici/ieftine.

In alta ordine de idei, am luat doi saci de Eukanuba Performance. Smiley
freddy25
Hero Member

« Reply #24 on: July 12, 2016, 11:40:13 AM »

Performance are un procent mare de grasimi si cred ca intr-o saptamana va incepe sa-i scada pofta de mancare. Ai mei asa fac incat pentru a nu ramane cu sacul de Petkult, am mai cumparat un sac cu hrana light cu 11% grasimi si le dau amestecate jumi-juma.  Cred ca Eukanuba Performance e o hrana adecvata anotimpului rece. Sa ne spui daca va fi asa cum am previzionat.
In legatura cu faptul ca firmele producatoare ar minti in legatura cu compozitia, ma gandesc ca macar in State unde FDA este foarte strict, nu-si permit sa-si dea cu firma-n cap, mai ales ca exista si mari firme concurente care atata ar astepta ca sa-i scoata de pe piata pe unii care nu ar respecta reteta trecuta pe sac.
Thara
Global Moderator

« Reply #25 on: July 12, 2016, 05:03:27 PM »

M-ai facut curioasa si pe mine. Sa vedem, te tin la curent. Deocamdata mai am dintr-un sac de Pro Plan si am luat mai repede Eukanuba tocmai in ideea de a face treptat trecerea.

Cat despre marcile de hrana, si mie mi-ar placea sa cred ca asa este, probabil intr-o anumita masura o fi, dar cand vad explozia de produse care mai de care mai "pline de carne" de pe piata, parca cumva nu prea imi vine sa le dau crezare. Nu spun ca ceea ce scrie pe etichete este complet fals, ci doar ca probabil au ei metode sa mai "ciupeasca" din stanga sau din dreapta cate ceva, mai fac cate un compromis.
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #26 on: July 20, 2016, 11:26:37 AM »

A trecut si Klaus la Eukanuba, "bogat" in miel si orez. L-am primit tot din Polonia, produs in Olanda. Am inceput sa ii fac trecerea de la Acana Puppy Large Breed, are un an si 3 luni.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #27 on: July 20, 2016, 12:37:37 PM »

Si eu am cumparat de 4-5 ori de import. Iar apoi mi-am dat seama ca nu au conditii speciale de transport, asa ca am renuntat.
              Decat sa se altereze in tir, nu mai bine dau cu 20 de lei mai mult dar stiu ca nu sta prea mult pe transport.
freddy25
Hero Member

« Reply #28 on: July 20, 2016, 01:58:35 PM »

Decat sa se altereze in tir, nu mai bine dau cu 20 de lei mai mult dar stiu ca nu sta prea mult pe transport.
He, he, ai impresia ca la noi hrana uscata e depozitata in camere frigorifice? Acum vreo 10 ani cumparam dintr-un depozit care aproviziona petshopurile si am vazut cu ochii mei hala in care tineau sacii. Era mai cald ca afara ca se incingea acoperisul. Macar asta e din Polonia unde e mai rece ca la noi si transportul dureaza 4-5zile.
Thara
Global Moderator

« Reply #29 on: July 20, 2016, 02:08:27 PM »

Mie mi-au ajuns sacii chiar bine, erau in cutie, ambalati ok. Nu se altereaza asa usor. Si confirm si eu cele spuse de Freddy, aici nu sunt depozitati prea in regula sacii, din contra chiar.

cred ca intr-o saptamana va incepe sa-i scada pofta de mancare.
Pana acuma cel putin mananca tot cu atata pofta, el oricum e genul care linge vasul la sfarsit, probabil datorita faptului ca a fost foarte bine hranit de fostii proprietari.  Angry
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: