13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #15 on: September 26, 2015, 06:12:30 PM » |
|
Si eu sunt roman de fel in ceea ce priveste cumparaturile insa doar cand exista ceva romanesc de calitate si din pacate in domeniul granulelor nu e nici un produs romanesc de calitate aparut pe piata asa ca mai avem de asteptat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #16 on: September 26, 2015, 06:17:41 PM » |
|
Apropo ai gasit ceva bun sa-l dai la dresat ?
|
|
|
|
|
|
Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #17 on: October 05, 2015, 02:23:16 AM » |
|
Ca sa fiu roman pana la capat, ceva ieftin si bun se gaseste pe piata noastra:)) ?Ar fi de preferat sa fie si firma romaneasca, sa ajunga mai tarziu cu renume, sunt nationalist de fel si cred ca exportul ar trebui sa depaseasca importul 
|
|
|
|
|
|
Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #18 on: October 05, 2015, 03:01:22 PM » |
|
Apropo ai gasit ceva bun sa-l dai la dresat ?
Da, il duc la Canisa Bismack din Iasi care e renumita si pentru cresterea cainilor dar si pentru dresaj. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #19 on: October 06, 2015, 01:20:27 PM » |
|
Am citit pe net cateva pareri, fiind pro si contra despre Canisa Von Bismack Iasi, ori fiind doar intentionate posibil de catre concurenta.Din ce spuneau unii, am vazut ca cei care si-au dus cainii acolo i-au luat inapoi ba slabi, ba fricosi de la bataie, ba neingrijiti.Unii spuneau ca s-au inteles la pret cu mancarea celor de la Von Bismack si acestia le promiteau o mancare superpremium dar nu le dadea decat panarame de mancaruri.Cei care s-au inteles sa le duca ei mancarea lor, au observat ca cei de la canisa nu le dadea mancarea lor, in fine parerile sunt impartite si romanul stii cum e doar pe castig, ar face orice sa iasa pe plus deci iau in calcul si parerile oamenilor.Nu ii mai faceti atata reclama ca au si ei petarde de caini, mai ales daca vorbesti cu ei sa iei un caine iti trimite o racheta de caine, daca te duci tu acolo si oferi pretul maxim iti vor da ceva frumos.Cunosc un baiat care a luat un caine de acolo e peste standardele ciobanescului german si a platit suma maxima pe el, dar iti spun ca atunci cand au ocazia cei de la von bismack te ard.Inca mai asteapta actele cu pedigree iar cei de la Von Bismack nu raspund la telefon, oare chiar asa de seriosi sunt cum isi fac singuri reclama?Totusi vrem sa le faca si clientii reclama, sa vedem parerile lor pro sau contra. http://www.mihaelaanghel.com/2010/10/20/scoala-de-dresaj-si-pensiune-pentru-caini-iasi/ aici e articolul cu comentariile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #20 on: October 06, 2015, 04:36:15 PM » |
|
Am citit pe net cateva pareri, fiind pro si contra despre Canisa Von Bismack Iasi, ori fiind doar intentionate posibil de catre concurenta.Din ce spuneau unii, am vazut ca cei care si-au dus cainii acolo i-au luat inapoi ba slabi, ba fricosi de la bataie, ba neingrijiti.Unii spuneau ca s-au inteles la pret cu mancarea celor de la Von Bismack si acestia le promiteau o mancare superpremium dar nu le dadea decat panarame de mancaruri.Cei care s-au inteles sa le duca ei mancarea lor, au observat ca cei de la canisa nu le dadea mancarea lor, in fine parerile sunt impartite si romanul stii cum e doar pe castig, ar face orice sa iasa pe plus deci iau in calcul si parerile oamenilor.Nu ii mai faceti atata reclama ca au si ei petarde de caini, mai ales daca vorbesti cu ei sa iei un caine iti trimite o racheta de caine, daca te duci tu acolo si oferi pretul maxim iti vor da ceva frumos.Cunosc un baiat care a luat un caine de acolo e peste standardele ciobanescului german si a platit suma maxima pe el, dar iti spun ca atunci cand au ocazia cei de la von bismack te ard.Inca mai asteapta actele cu pedigree iar cei de la Von Bismack nu raspund la telefon, oare chiar asa de seriosi sunt cum isi fac singuri reclama?Totusi vrem sa le faca si clientii reclama, sa vedem parerile lor pro sau contra. http://www.mihaelaanghel.com/2010/10/20/scoala-de-dresaj-si-pensiune-pentru-caini-iasi/ aici e articolul cu comentariile Ai avea sa-mi dai niste sfaturi cu vreo canisa prin zona Botosani, Suceava, Iasi, Bacau unde sa il duc pe Zeus in afara de canisa Bismack?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #21 on: October 07, 2015, 07:31:10 PM » |
|
Eu nu am zis ca aia nu e buna neaparat, dar am zis ca trebuie mai multe pareri ale oamenilor care au fost acolo, nu doar reclama celor de la Bismack, nu stiu exemple si eu as vrea sa-l dau pe al meu.Poate sunt seriosi, poate nu, eu am citit pe net si au fost cazuri in care nu au fost buni, cazuri in care au fost.Cel mai bine e sa gasesti sa vina acasa sa faca dresajul cu tine de fata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #22 on: October 07, 2015, 10:29:50 PM » |
|
Eu nu am zis ca aia nu e buna neaparat, dar am zis ca trebuie mai multe pareri ale oamenilor care au fost acolo, nu doar reclama celor de la Bismack, nu stiu exemple si eu as vrea sa-l dau pe al meu.Poate sunt seriosi, poate nu, eu am citit pe net si au fost cazuri in care nu au fost buni, cazuri in care au fost.Cel mai bine e sa gasesti sa vina acasa sa faca dresajul cu tine de fata Sa vina acasa, asa ar fi cel mai bine insa din pacate eu cred ca nu am nici o sansa sa gasesc pe cineva pentru ca stau destul de departe de orasele mari... 76 km de Iasi, 52 de Botosani si 85 de Suceava.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #23 on: October 07, 2015, 10:35:19 PM » |
|
Depinde ce dresaj vrei sa faci,pentru ca dureaza in functie de caine, invata mai usor sau mai greu, plus ca fiecare comanda sau ce vrei tu sa mai faci are un numar de sedinte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #24 on: October 07, 2015, 10:53:24 PM » |
|
Dresaj pentru paza si protectie, dresaj de companie si refuz hrana straini, cam asta as vrea sa il invat! De invatat invata destul de usor, de exemplu in seara asta l-am invatat comanda "stai" in proportie de 70% in aproximativ jumatate de ora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #25 on: October 07, 2015, 10:58:49 PM » |
|
Asta inseamna bani 70 sedinte daca e un caine destept...pune cam 30-35 lei sedinta,cu mancarea ta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #26 on: October 07, 2015, 11:00:32 PM » |
|
Atat mi s-a spus si mie, de aia zic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #27 on: October 08, 2015, 05:30:26 PM » |
|
Asta inseamna bani 70 sedinte daca e un caine destept...pune cam 30-35 lei sedinta,cu mancarea ta.
Nu ar fi o problema banii, problema e sa gasesc in zona asta un dresor serios si experimentat....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #28 on: October 08, 2015, 05:59:00 PM » |
|
Am citit pe net cateva pareri, fiind pro si contra despre Canisa Von Bismack Iasi, ori fiind doar intentionate posibil de catre concurenta.Din ce spuneau unii, am vazut ca cei care si-au dus cainii acolo i-au luat inapoi ba slabi, ba fricosi de la bataie, ba neingrijiti.Unii spuneau ca s-au inteles la pret cu mancarea celor de la Von Bismack si acestia le promiteau o mancare superpremium dar nu le dadea decat panarame de mancaruri.Cei care s-au inteles sa le duca ei mancarea lor, au observat ca cei de la canisa nu le dadea mancarea lor, in fine parerile sunt impartite si romanul stii cum e doar pe castig, ar face orice sa iasa pe plus deci iau in calcul si parerile oamenilor.Nu ii mai faceti atata reclama ca au si ei petarde de caini, mai ales daca vorbesti cu ei sa iei un caine iti trimite o racheta de caine, daca te duci tu acolo si oferi pretul maxim iti vor da ceva frumos.Cunosc un baiat care a luat un caine de acolo e peste standardele ciobanescului german si a platit suma maxima pe el, dar iti spun ca atunci cand au ocazia cei de la von bismack te ard.Inca mai asteapta actele cu pedigree iar cei de la Von Bismack nu raspund la telefon, oare chiar asa de seriosi sunt cum isi fac singuri reclama?Totusi vrem sa le faca si clientii reclama, sa vedem parerile lor pro sau contra. http://www.mihaelaanghel.com/2010/10/20/scoala-de-dresaj-si-pensiune-pentru-caini-iasi/ aici e articolul cu comentariile un caine cumparat de la aceasta canisa: Igor von Bismack/ http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7482.0.html
|
|
|
|
|
|
"Cu cat ii cunosc mai bine pe reprezentantii poporului, cu atat imi admir mai mult cainii." Alphonse de Lamartine
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #29 on: October 08, 2015, 10:49:01 PM » |
|
Stiu ca aceasta canisa e renumita in cresterea cateilor la cel mai inalt nivel si dresajul de asemenea, insa am auzit si cateva chestii mai putin placute... Acum nu stiu ce sa spun, o fi adevarat, nu o fi adevarat si e doar reclama negativa, nu stiu inca si ma face sa fiu putin cam nehotarat chiar daca Canisa Bismack a fost prima la care m-am gandit pentru dresaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|