Forum ciobanesc german
July 19, 2016, 11:05:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Mama puiului a fost in varsta de 1 an cand l-a avut  (Read 1276 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
stiptis
Newbie
*

Rex

« on: October 13, 2015, 06:40:14 PM »

Buna la toata lumea.
Vreau sa achizitionez un pui de 7 luni si jumatate care este f. frumos, pare f. sanataos, cu un comportament f. bun. Ceea ce ma ingrijoreza este ca mama lui a avut un an si o luna cand l-a avut si din ceea ce am citit se pare ca femela ar trebui sa aiba cam 2 ani atunci cand are primul cuib de pui. Credeti ca acest puiutz ar putea avea problem de sanatate daca mama lui a fost atat de tanara?
Va multumesc
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: October 14, 2015, 02:33:06 PM »

Se recomanda o varsta mai mare de 1,5-2 ani mai ales pentru sanatatea mamei. Mai e si o problema ca fiind foarte tanara nu prea stie sa ingrijeasca puii si ori ii omoara din neatentie, ori nu sta sa-i alapteze si ii  mor puii de inanitie ori raman nedezvoltati. Daca puiul pe care vrei sa-l iei are deja 7 luni si arata bine, ochi vioi, luciosi, blana stralucitoare, mersul corect si e sprinten, nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi. Repet, pericolul e pentru mama, se osifica mai repede si se opreste din crestere. Cati pui au fost in cuib?  Cu cat mai putini, cu atat mai bine.
stiptis
Newbie
*

Rex

« Reply #2 on: October 15, 2015, 05:32:24 PM »

Multumesc mult freddy25 pentru raspuns.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: