Forum ciobanesc german
July 19, 2016, 11:33:27 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Primul Pui de Ciobanesc German - Sfaturi crestere  (Read 619 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #15 on: July 05, 2016, 11:28:15 AM »

Tot eu sa-ti raspund. Am incercat TOTW pentru o perioada de cateva luni si faceau cam lipicios asa incat ramaneau urme dupa ce maturam. Unul din ei avea niste gaze puturoase de imi muta nasul din loc iar altul facea o idee prea moale. Probabil din cauza procentului mare de proteine, nu-mi dau seama care sa fie cauza.
sorin9308
Newbie
*

« Reply #16 on: July 05, 2016, 11:30:09 AM »

Multumesc frumos pentru raspunsuri si ajutor.
Din pacate am observat ca nu mai este asa activ ca in trecut forumul, dar e bine ca mai sunt cateva persoane cu care sa ma sfatuiesc.
Blitz2710
Newbie
*

Dogs never bite me. Just humans.

« Reply #17 on: July 14, 2016, 04:54:18 PM »

Raspund si eu cu intarziere, nu uita de vitamine si calciu, TOW sau orice alta mancare, nu contin tot necesarul, dar atentie ca s-ar putea sa faca mai moale cand incepi sa ii dai, cel putin asa a fost la mine Cheesy si ii dadeam RC atunci Wink Cand sunt asa mici, nu prea ar trebui lasati liber nesupravegheati, al meu in apartament fiind tinut si tot s-a apucat de rontait chestii... si pe langa asta inghit tot ce prind, parca era aspirator cand il scoteam afara, pietre, pamant, frunze.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: