Forum ciobanesc german
October 02, 2017, 02:54:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Va rog ajutati-ma!  (Read 19126 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: December 14, 2006, 01:57:01 AM »

asa-i el, mai socat cateodata   Grin Schilder

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
crb
Hero Member

« Reply #16 on: December 14, 2006, 07:19:18 AM »

asa-i el, mai socat cateodata   Grin Schilder

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
andra
Jr. Member
**

« Reply #17 on: December 14, 2006, 09:00:27 AM »

Laughing
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #18 on: December 14, 2006, 09:43:21 AM »

Nu cred nici eu ca de la 2 boabe sa fie problema....Oricum iti doresc sa se faca bine catelusa ta draga !!! Si sa ne ti la curent cum se simte... Numai bine iti doresc !

Athos la 5 luni
*

« Reply #19 on: December 14, 2006, 03:39:46 PM »

Buna.Nu au fost 2 bobite de grausor au fost mai mari decat boabele de Royal Canin.O noua reteta!Acum nu mai face deloc :nici moale ,nici tare.O sa merg acasa sa vad daca a facut ceva, daca nu il sunam din nou pe Dl Doctor.In rest e bine,adica sare,se joaca,mananca mucilagiu de zici ca este cea mai buna mancare din lume.Va multumesc tuturor si o sa va tin la curent.PS:Am ceva probleme cu net-ul de aceea va raspund mai greu.
andra
Jr. Member
**

« Reply #20 on: December 14, 2006, 06:19:21 PM »

Buna.Nu au fost 2 bobite de grausor au fost mai mari decat boabele de Royal Canin.O noua reteta!Acum nu mai face deloc :nici moale ,nici tare.O sa merg acasa sa vad daca a facut ceva, daca nu il sunam din nou pe Dl Doctor.In rest e bine,adica sare,se joaca,mananca mucilagiu de zici ca este cea mai buna mancare din lume.Va multumesc tuturor si o sa va tin la curent.PS:Am ceva probleme cu net-ul de aceea va raspund mai greu.
esti o fericita pe de o parte acum ca nu mai face deloc. a mea ... face fara numar Cheesy ajutoooor. Grin sper sa-si schimbe chestia asta cu trecerea timpului (acum are 3 luni fara 3 zile), pt ca altfel... Cheesy
Ariana
Administrator

« Reply #21 on: December 15, 2006, 12:13:18 PM »

faptul ca nu mai face deloc e de bun augur, inseamna ca nu mai are diaree. Asa se intampla de obicei dupa tratament si dieta. Ar trebui sa inceapa sa aiba scaun in aproximativ 24h.

medic veterinar
*

« Reply #22 on: December 15, 2006, 01:50:58 PM »

Multumesc foarte mult pentru raspuns , acum este bine si  dimineata a avut primul scaun.
Va raman datoare si o sa vorbim in continuare.
neuron
Newbie
*

« Reply #23 on: January 19, 2007, 02:42:35 PM »

ciao!am si eu o situatie  cred grava dupa spusele unui veterinar!am un cg de 10 luni care de aprox. 1luna jumatate se invirte dupa coada non stop ajungind pina la a scoate limba de oboseala! daca nu prinde coada se musca de piciorul din spate!in timpul rotirii dupa coada s-a lovit la arcada!in urma cu 2luni jumate a facut o cadere mare de calciu!se pare ca nu asimila calciul!schiopata si pina la urma nu mai putea sa se ridice!am chemat veterinarul si i-a facut injectii cu calciu intravenoase vitamine!tratamentul asta a durat trei zile!i-am administrat dupa aceea calciu,vitamine,vigantolete,ulei de peste cu vitamine si si-a revenit perfect!dupa asta la putin timp a inceput rotire dupa coada nonstop!curios ca de cite ori suntem in casa nu mai fuge dupa coada ci foarte putin!va rog ajutati-ma cu un sfat!doctorul spune ca daca nu-si revine dupa o cura cu "sedam"(calmant")timp de 2 saptamani cel mai bine ar fi ..eutanasierea!crede ca-i problema psihica!multumiri!!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #24 on: January 19, 2007, 03:15:23 PM »

E o problema grea, dar nu se rezolva cu "sedam"-ul si cu eutanasierea.......poate a doctorului.

Cainele sta mult, singur ?....Are un padoc?....Ii place sa aporteze obiecte?.....Are vreun obiect preferat ?
I-ai facut socializarea ?......Cine e crescatorul?....Ce zice el?........Cine sunt parintii cainelui?

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Ariana
Administrator

« Reply #25 on: January 19, 2007, 04:54:51 PM »

in nici un caz eutanasierea-in momentul de fata, cu sedamul banuiesc ca medicul urmareste sa-l faca pe catel sa uite de aceasta indeletnicire dupa mai multe zile de sedare. Eu foloseam Sedam la prima mea catea in timpul sarbatorilor de iarna (artificii, pocnitori) si intradevar si femela mea se automutila.
Poate fi ceva trecator si in urma sporirii activitatilor catelului, acordarea unei atentii sporite...joaca multa si singuratate putina...ar putea scapa de acest obicei. Insa este o deviere de comportament, afectiune psihica....care necesita psihologi si cum la noi nu exista...

medic veterinar
mircea1984
Sr. Member

« Reply #26 on: January 19, 2007, 08:56:25 PM »

atrage-i atentia cainelui, joacate cu el, acorda-i mai multa atentie! cu timpul este posibil sa-i treaca!  De eutanasiat........vorba domnului LB, '' poate a doctorului'' si nu poate  ci sigur!- zic eu!
Ariana
Administrator

« Reply #27 on: January 19, 2007, 11:45:34 PM »

stati, nu dati in doctor!

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=428.msg5112#msg5112

aici aveti exemplul unui caz care nu si-a revenit niciodata complet, avand accese de nebunie periodice, desi a avut toata atentia unui copil de 10 ani la inceput (pana la 23 ani). Si credeti-ma ca petreceam ore intregi cu ea pe coclauri, faceam dresaj...Grin ca doar a invatat multe comenzi si degeaba, cand o apuca - i se punea pata nu o mai puteam linisti. Rezultatul fiecarui acces de nebunie era...varful cozii ranit pana la os si cel putin unul din picioare muscat..apoi urma vindecarea cu nopti dormite cu mana pe ea sa imi simta prezenta...tratamente pe coada si picioare...deci nu oricine e dispus sa suporte asa ceva. Insa ii trecea si apoi luni intregi era perfect normala.
Incercati sa indepartati orice factor excitant...carnea cruda..oasele ( a mea se apuca de ture cand ii dadeam de ros ceva, avea impresia ca e cineva in spatele ei) nu cumva sa va certati de fata cu el, discutii contradictorii.... si factorii stresanti...observati ce il sperie, streseaza.

medic veterinar
dsh
Hero Member

« Reply #28 on: February 13, 2007, 02:13:50 PM »

link-ul ăsta a mai fost postat pe site; cred că merită, însă, pusă o întrebare vet-ului şi despre o astfel de ipoteză
http://www.isoladeibaroni.com/articoli/articoli_coda.htm

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Ariana
Administrator

« Reply #29 on: February 13, 2007, 10:59:04 PM »

exista si ipoteza aceasta insa nu a fost dovedita. Chiar ar merita un studiu aprofundat.

medic veterinar
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: